Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
19.12.2013 08:48

Olen seuraillut vuokra-asuntoilmoituksia ja jokaisessa vaaditaan puhtaat luottotiedot. Itse omistan sijoitusasunnon, ja myös vaadin vuokralaiseltani puhtaita tietoja. Kiinnostaa, että mistä luottotiedoton enää tänä päivänä voi saada vuokra-asunnon?? Sillan alta?

En tiedä miksi ketju poistui, kaipa siihen sitten taas tuli jotain vihamielistä kirjoittaessani alla olevaa viestiä. On kurjaa, jos asioista ei voida keskustella asiallisesti. Kurjempaa, jos on joku automaatiomode, joka poistaa tiettyjä sanoja sisältävät viestit automaattisesti.

Vierailija
Eilen 21:36

Mitä tunteita herättää mammoissa aikuiset miehet, jotka harrastuksenaan hakkaavat pleikkaria päivät pitkät? Huvittaa nämä tuttavapiirin +30v:t, joilla ei muita harrastuksia tunnu olevan. Jotenkin niin lapsellista!

Vierailija
Eilen 22:56

Minulle kävi näin: tapasin kerran henkilön, jonka kanssa vaihdoimme pari tekstiviestiä tapaamisen jälkeen. Ajattelin että se oli sitten siinä. En tiennytkään mitä oli tulossa. Annoin tyhmyyksissäsni tälle henkilölle käyntikorttini ja siinä on myös sähköpostiosoitteeni.

Vierailija
Eilen 18:44

Onko jo aloitettu uutta äsken poistuneen jälkeen? Niin pitkälle kuin ehdin sitä lukemaan oli keskustelu ainakin asiallista, pidetään se sellaisena jatkossakin.