Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Ajattelimme laittaa lapsen tennisleirille kesäksi yhdeksi viikoksi.

Raivostuttavaa on, että monet järjestäjät eivät a)kerro onko leirin pallottelu sisällä vai ulkona
b) ikärajoja ja sukupuolia ei ole eroteltu monissakaa. Ikähaitari voi olla 6-13

Jokela on täynnä vankeja. Jokelassa tapahtui kouluampuminen ja jokelassa sattui maamme suurin junaturma. Jokelassa asuvat myös Suomen tyhmimmät ihmiset. Muutetaan asumaan periferiaan ja sitten vaaditaan tiheään asutun kaupungin palveluita, kuten uimahallia muutaman tuhannen ihmisen vuoksi.

Kuva on polvesta, ja olen koko ajan pitänyt lyhyttä hametta tai shortseja, purema tuli yöllä viikko sitten. Joten en uskoisi sen olevan punkin purema, koska olisin sen huomannut ja olisiko punkki muka ollut vain yön ajan kiinni ja sit muka jo irronnut..

Perheeseemme syntyi esikoinen 4 kk sitten ja välimme mieheni kanssa ovat kiristyneet siitä lähtien. Tällä hetkellä riitelemme joka aamu.. En vain jaksa enää. Mieheni ei käy töissä, joten mielestäni lapsen hoito tulisi silloin jakaa tasan molemmille.

Vierailija
14:32

Hei! Minulla on 13v. Max, 12v. Klaus, 10v. Eerik ja 8v. Oliver.. Nyt olisi vielä tulossa tyttö..Keksittekö mitään hyviä nimiä? Toivoisin hieman erikoisempia, tai no, ei erikoisempia vaan niin kuin ulkomaalais peräisiä nimiä.