Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Kuulisin mielelläni muiden kokemuksia vaikeasta raskauspahoinvoinnista. Itselläni pahoinvointi alkoi noin viikolla 5 ja paheni ajan myötä. Kokemus oli erittäin traumatisoiva. Mikään ei pysynyt sisällä, lääkärit eivät ottaneet tosissaan ja Primperan ei auttanut. Oksensin noin 10 kertaa tunnissa.

Kun se näköjään olisi Euroopan kannalta erittäin huono sopimus, niin miksei vaan sanota, että unohdetaan koko asia? Miksi se nähdään ikään kuin pakkona? Ei ole mitään pakkoa. Hyvin on pärjätty ilmankin.

Vierailija
Eilen 19:47

500 € on maksimi. iPhone se:ssä näyttö liian pieni.
Honor 7 haluaa, mutta sellainen on jo kaikilla kavereilla ja mietin, että seuraavaksi kaikki ostavat uudet puhelimet ja mun teini tulee käyttämään ainakin seuraavat 3 vuotta samaa puhelinta.

Vierailija
28.3. 13:47

Miehellä on iso muna ja rahaa ja omaisuutta ihan helvetisti, samoin tutuilla. Tyypin aika kuluu aamusta iltaan AV:lla viisastellessa. Mielipide löytyy kaikkeen. Luulisi vähintään tohtori olevan.

Vierailija
La 12:34

Saamme toisen poikamme parin viikon sisällä ja hänelle olisi nimi hakusessa. Isoveljen nimi on Valtteri Emil Oliver. Tykkään pitkistä nimistä, esim. Viljami, Akseli, Eemeli yms. Eli kaikkea saa ehdottaa, kaikki nimet siis hakusessa. Valtterin nimen Emil tulee ukiltani.

Vierailija
Eilen 23:10

Kaksi pientä lasta, ajattelimme että kylässä asuminen olisi mukava ympäristö. Noin 35-40 min ajomatkaa isompaan kaupunkiin, jossa mies on töissä (tekee paljon etätöitä, joten matka ei haittaa). Minä olen vielä äitiyslomalla. Muutimme viime heinäkuussa.