Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
07:28

Asukkaalla ja vähävaraisellakin on oltava oikeuksia ja yksityisyyttä tietysti, mutta aika ihmeellistä Kelan ja soskun toiminta ja häätölakikin näyttää olevan. Itsellä on ollut huumekämppä seinänaapurissa ja kesti aikansa, että tyyppi sai häädön.

Ilmoitin lapsen syksyllä alkavaan vesipeuhulaan, joka järjestetään viereisellä uimahallilla.

Tajusin vain juuri, että ei ole koskaan käyty lapsen kanssa uimahallissa. Ollaan oltu vain kylpylöissä (yksi viikon jakso ja muutamia yksittäisiä kertoja) ja rannalla.

Suosituimmat

Mua niin turhauttaa, ahdistaa ja itkettää! 2 vuotta olen ollut nyt sinkkuna eikä loppua näy! En vaan kestä tätä enää. Kaverit ostaa omistusasuntoja, saa lapsia ja menee naimisiin. Minä se vaan olen yksin. Missä sitä voisi tavata enää ketään?

Olen siis 1999 syntynyt, täytän tammikuussa 18 ja aloitan ammattikoulun nyt syksyllä Tampereen suunnalla. En saanut edes kesätöitä mistään ja kaikki kouluun tarvittavat maksaa lähes 700€. Lisäksi vauva on haaveissa ekan vuoden opiskelun jälkeen.

Olen osittain ranskalainen ja eilen olin Stockmannilla juuri ennen sulkemisaikaa. Sitten tuli eri kielillä se kuulutus että "Suljemme pian, kiitos käynnistä plaa plaa". Ja se tuli myös ranskaksi ja liikutuin siinä kohtaa melkein kyyneliin ja tuli niin ihana kotoisa lämmin olo. :'(