Paljonko maksaa luomen leikkaus?

Vierailija

Ja kuuluuko hintaan yleensä vain yhden luomen poisto? Katoin Terveystalon hintoja, niin siinä oli että luomen poisto maksaa 201 euroa. Siis tarkoittaako se tosiaan vain yhtä luomea?

Kommentit (11)

Vierailija
Viesti

Itse poistatin 2 (tosin pientä) luomea muutama vuosi sitten terveyskeskuksessa.Homma kesti 5 minuuttia ja olisko maksanut sen tk-maksun verran :)

Vierailija
Viesti

Lainaus:

millä perusteella saa luomen poiston tk:ssa?ei ap


Öööh, sanoo lääkärille, että "luomi pitäisi poistaa"

Vierailija
Viesti

Eli sellainen "kevyt", joka yleensä tk:ssa tehdään, luomi napsaistaan irti ja juuret jää ihoon. Jos luomi osoittautuu pahanlaatuiseksi niin pitää tulla uudestaan operaatioon jossa poistetaan koko juuristo.Sitten on operaatioita, joissa luomi poistetaan heti kokonaisuudessaan, eli tikkejäkin tulee muutama enemmän. Jos luomi osoittautuukin pahanlaatuiseksi, on kokonaispoisto jo tehty. Tämä vaatii enemmän ammattitaitoa ja on myös kalliimpi.Vierailija
Viesti

yhden luomen poisto kasvoista vähän yli 300 e. Oli tosin plastiikkakirurgi ja jälki tosi siisti. Muistaakseni 4 tikkiä. Muualta kuin kasvoista poistattaisin kyllä tk:ssa.

Vierailija
Viesti

on tullut sellainen käsitys että tk:ssa poistettavaan luomeen pitäsi olla joku syy...t. se ei ap

Vierailija
Viesti

ja sano että sulta pitäis poistaa luomi. Niin minä tein ja se maksoi sen tk maksun verran.

Vierailija
Viesti

Oliko iso? Paha? Mulla ohimossa iso.ja verisuonen päällä. Uskaltaako leikata? missä?kokemuksia?

Vierailija
Viesti

Ei sitä nipsaistu, vaan otettiin ihan kunnon pala pois. Tuli useampi tikki.Pääsin luomenpoistoon, kun vilautin sitä lääkärille jälkitarkastuksessa ja kerroin, että se on kasvanut. Sanoi, että soita aika tk:een ja niin tein. Maksoi tosiaan noin 13 e.

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat