Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Eilen 22:53

Onko kellään venyneet välivuodet tuhottoman pitkiksi? Minulla lukion loppumisesta tulee nyt neljä vuotta ja suoraan sanottuna pelottaa että syrjäydyn. Minulla on opiskelupaikka amk:ssa alalta joka ei kiinnosta ollenkaan.

Moro! Sanoin naiselle että haluan olla "yksin".
Me riidellään paljon mutta en silti halua ketään toista. Senkin olen naiselle sanonut.
Sovittiin että ei seurustella mutta että ei olla kumpikaan kenenkään toisen kanssa.

Vastaava tilanne olisi, jos nainen saisi parisuhteessa vuosi vuodelta lyhyempää penistä, kunnes seksi ei lopulta enää tuntuisi juuri miltään vehkeen ollessa niin pieni. Mieskin saa parisuhteessa aina vai löysempää ja löysempää tavaraa. Harmittaako oman värkkisi väljyys?

Suosituimmat
Vierailija
Eilen 20:36

Se on vahinko että naiset ovat niin pinnallisia, että miehen pituudella on suuri merkitys. On hiukka nihkeää kun ei tiedä keneltä saa taas pakit vain sillä perusteella, että täysin muihin asioihin vaikuttamaton geneettinen piirre on vääränlainen. Toivottavasti edes joskus löydän jonkun.

En voi uskoa, että oikeasti kirjoitan tänne, olen kyllä ajatusteni kanssa tosi hukassa. Olen 33-vuotias nainen ja naimisissa. Viime viikolla tapahtui melko erikoinen juttu. Olin kaupassa ja puhuin mieheni kanssa puhelimessa.

Mun mies jäi viikonloppuna kiinni, kun on laitellut erinäisiä seksi viestejä jollekkin chatti naiselle, kun hän lähti tänään töihin, mä lähdi päätin kostaa ja panin exän kanssa. Taitaa olla tää liitto tässä. Mietin lähinnä kerronko mitä ite tein. Exän kans en kuitenkaan palaa yhteen.

Rakas, ihana mieheni on parin viikon ajan ehdotellut että voisin harrastaa seksiä vieraan miehen tai kahden miehen kanssa. Hänellä tuntuu olevan jonkinlainen itsetunnon kriisi, sillä hän valittelee omaa riittämättömyyttään, kestävyyttään ja pippelin pienuutta.

Tekeekö mieli mennä lomailemaan kohteeseen, jonne et ole tervetullut? Ymmärrän kyllä paikallisten tuohtumuksen.

"Mallorcan pääkaupungissa Palmassa vanhojen rakennusten seiniin on piirretty graffiteja, joissa lukee: Turistit, menkää kotiinne.

Ahdistaa. Sain viisi kuukautta sitten vauvan, ja melkein alusta asti olen tuntenut, että tuli tehtyä virhe. Olemme yli 30-vuotias pariskunta, kumpikin vakitöissä, ei siis mitään teinejä. Lapsi oli toivottu ja yritystä oli takana useampi vuosi. Ei siis mikään "yllätyslapsi".