Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Tosi nolo juttu! Kaipa se on sitten jokin egon jatke kun pitää planeetta väkisin tuhota. Tähän ei sitten kaivata mitään pullukoiden tekosyitä lasten harrastuksista ja kauppamatkoista, näihin tulee aikuisen ihmisen kyetä ilman liikkuvaa linnaa.

Vierailija
19:47

kaikki tyttöjä. sinun pitää antaa heille etunimet ja tässä vaihtoehdot:

-karolina
-katarina
-kristina
-evelina
-paulina
-petrina

mitkä siis tulee sinun kolmosistasi?

Vierailija
24.6.2015 00:44

Eli siis salkkari-kejun innoittamana kerätään hauskoja/outoja huomioita muumeista :D Voin aloittaa: miksi muumit ovat muuten alasti, mutta mennessään uimaan laittavat uimahousut?

3 m pitkä saareke. Onko epäkäytännöllistä että siihen tulee sekä vesipiste että hella?

Takaseinä on myös 3 m pitkä ja sinne on hankala saada vesipistettä ilman että kaappitila kärsii.

Kokemuksia?

Ja sen joku tyttöystävä joka vissiin äityleihinkin kirjoittelee välillä. En voi käsittää, ovat OLEVINAAN niin itsevarmaa ja ylimielistä, mut heti kun kuulee vähän kritiikkiä niin "oot autisti, idiootti, hyppää junan alle... Blaablaa"

Saada parisuhdetta?
En halua koskaan naimisiin,
lapsia en välttämättä halua ja
yhdessä en halua koskaan asua.
Yhdessä asuminen on minulle henkisesti kuluttavaa, pystyn silti muuten sitoutumaan parisuhteeseen. Olen ollut sinkkuna 2 vuotta

Koiramme 11-v on nyt viimeisen viikon juonut hyvin paljon ja pissaillut harvasepäivä sisälle, mitä se ei ole ikinä tehnyt. Koiramme on hieman lihava joten olemme vähentäneet ruuan määrää. Voiko koira juoda nälkäänsä? Oksennellut se ei ole minkä peruteella olemme arvioineet ruuan riittävän.

Kootaan ketjuun ilmeisiä niksejä, jotka ovat sinulle tai tutullesi olleet suuria oivalluksia, mutta muille ei niinkään... Inspiraation sain tiskiharja tiskikaapissa -ketjusta. Nauretaan uusavuttomuudellemme ja ehkä joku saa oikeastikin hyödyllisiä niksejä.

...piti ensin mykkäkoulua viikon ja sitten jätti minut.

Ööö...???
Olemme seurustelleet ei niin vakavasti n. 3 vuotta, emme asu yhdessä ja ikää on jo yli 35 v. Itse olisin ottanut huumorilla ja kieltäytynyt, mikäli ajatus olisi ollut minusta vastemielinen.