Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

t a l i t i a i n e n

En tiedä muistaako kukaan, mutta palstalla oli aiemmin illalla sydän-ketju. Siis joku oli vain näpytellyt sydämen kuvia siihen ja nyt kun yritin katsoa sitä uudestaan, niin se oli poistettu... Mikähän siinäkin oli niin kamalaa? Vai tuliko siihen jotain aivan härskiä tekstiä jossain vaiheessa?

Vierailija

Kertokaa tänne millaisilla ruokavalioilla olette laihduttaneet, tai yrittäneet laihduttaa! Olisi myös kiva tietää onko normaali- vai ylipainoa. Pituuskin olisi mukava kuulla siitä syystä, että yleensä esim. pitkillä ja painavemmilla on myös suurempi peruskulutus :) Kerro myös liikunnan määräsi.

Vierailija

Noniin, olen ihan lapsesta saakka käynyt pitkissä suihkuissa, osaksi siksi että minun on pestävä kovin rasvoittuvat hiukseni usein, ja siksi että minua palelee lähes koko ajan ja lämmin suihku on ainut keino rentouttaa lihakset.

"Jos jollekin on se epäselvää, onko ihminen luonnostaan kasvis- vai lihansyöjä, niin vilkaisu hampaisiin selvittää tämän kysymyksen. Ihmisen etuhampaat ovat kehittyneet tyypillisesti lihan leikkaamiseen, kun taas poskihampaat ovat kehittyneet kasvisten hienontamiseen.

Vierailija

Jos kaupan aukioloaika on 07-21, pitääkö sieltä olla ulkona klo 21 mennessä, vai riittääkö että sinne kerkeää mennä sisään sitä ennen ja sitten vaan voi tehdä ostokset rauhassa loppuun asti?

Vierailija

Ei ole sukua eikä huonetta. Lapsi on, joka viettää osan joulusta luonani, mutta lopun ajasta olen yksin. En voi siis lähteä matkallekaan tms. Ystäviä on, mutta viettävät joulun perheidensä parissa.

Olen nuori ja komea mies ja minua kuvottaa tämä ällötätikulttuuri, jossa ällötädit saa vapaasti himoita ja halailla meitä nuoria miesnamuja. En ole varmasti ainoa joita vanhemmat naiset yrittää halailla vaikkei olla edes läheisiä.