Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Otsikko kertookin jo kaiken oleellisen. Olen aivan totaalisen rakastunut toiseen miehen työpaikallani. Tutustuin häneen pikkuhiljaa vuosien kuluessa, ensin ystävänä. En ole ikinä tavannut ketään joka olisi niin samanlainen kuin minä ja jonka kanssa kemiat toimisivat niin hyvin.

Mitä jos halua mennä naimisiin oman siskon tai veljen kanssa? Tai vaikka isän tai äidin kanssa? Miksi se on laitonta? Miksi suomessa vielä vuonna 2016 voi joutua vankilaan siitä, että rakastaa toista ihmistä? Nimittäin sukurutsasta suomessa saa edelleen 2 vuotta vankeutta.

Ettei minulla ole ollut ketään, keneen luottaa, vaikka ympärilläni on jopa ollut ihminen (en voi sanoa, että ihmisiä), joka on jaksanut minua kamalimmillani :( Olin silti ihan varma, ettei hän ole ystävä, vaan vihollinen. Ihan varma.

"Kiusallinen teollinen vanukas", kuvaa Imagessa Kalle Kinnunen Tuukka Temosen Apulanta-leffaa. Kiusallista, tekotaiteellista, ylinäyteltyä, yksiulotteista... Kriitikolle tulee kirjoituksen mukaan mieleen Salkkarit yhdistettynä news flasheinä näytettäviin Ylen lama-ajan kuvauksiin.