Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Kuulisin mielelläni muiden kokemuksia vaikeasta raskauspahoinvoinnista. Itselläni pahoinvointi alkoi noin viikolla 5 ja paheni ajan myötä. Kokemus oli erittäin traumatisoiva. Mikään ei pysynyt sisällä, lääkärit eivät ottaneet tosissaan ja Primperan ei auttanut. Oksensin noin 10 kertaa tunnissa.

Vierailija
7.8.2015 14:59

Pitkään mietin, avaanko ketjun aiheesta. Olen alle 30-vuotias nainen ja olen menettämässä hiukseni, syy ilmeisesti perinnöllinen. Hävettää puhuakin aiheesta sillä koen naiseuteni hiipuvan hiustenlähdön myötä. Kysynkin siis, olisiko jollain kokemusta hiuslisäkkeistä joka siis päälaelle laitetaan.

Vierailija
17.8.2015 17:21

Listataan tähän asioita, joita olette ihmetelleet Disneyn elokuvissa.

1. Miksi niin monen kauniin, pitkän, hoikan naisen isä on pieni, pyöreä pullukka? Esim Bellen isä (Kaunotar ja Hirviö),  Jasminen isä (Aladdin), Janen isä (Tarzan)

Vierailija
30.7.2014 03:06

Eli siis tuli hyvä mieli tuosta toisesta ketjusta,missä voi lähettää viestejä saavuttamattomille rakkauksille,ja vähän lainasin ideaa tunteenpurkukanavasta.En  sit tiedä kuinka "uusi ja omaperäinen" keksintö tää on,mut jos voisi laittaa tänne viestejä niille läheisille,joille ei oikein muuten saa

Eilen 22:32

Tulin tässä miettineeksi, kuka perii minut/pitääkö minun tehdä testamentti? Tilanne on siis se, että haluaisin sisareni lasten perivän minut, en ole naimisissa ja jos joskus menen, niin otan avioehdon.

pastan keittäjä
Eilen 22:04

Muistan kun istuin 2000-luvun alussa Pärssisen kanssa paikallisen pubin nurkkapöydässä. Joimme viskiä ja nautimme toistemme seurasta, sankan sikarinsavun leijailessa pöytämme yllä. Yht'äkkiä Pärssisen olemus vakavoitui, hänellä oli minulle kerrottavaa.

Vierailija
28.3. 13:47

Miehellä on iso muna ja rahaa ja omaisuutta ihan helvetisti, samoin tutuilla. Tyypin aika kuluu aamusta iltaan AV:lla viisastellessa. Mielipide löytyy kaikkeen. Luulisi vähintään tohtori olevan.

Itselläni löydetty vuonna 2005 sattumalta ultrauksen yhteydessä 3 kpl fnh kasvaimia. Suurin 11cm, toinen 6cm ja kolmas 3cm. Vuonna 2007 kävin magneettikuvauksessa niiden vuoksi. Tuolloin sanottiin että en saa käyttää e pillereitä. En oikein saanut mitään muita ohjeita.

Vierailija
12.4. 09:06

Katsooku kukaan toista tuotantokautta? Mä katson ust katsomosta toista jaksoa, hyvin kehittyy tarina. Hyvä kun on tullut myös Colen ja Noahin ekan vaimon näkökulma. Tosi mielenkiintoinen sarja.