Tervetuloa keskustelemaan!

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt sekä jokaiselta alueelta sen mahdolliset omat säännöt.

UskoT

aihe vapaa -ryhmästä. Toivottavasti tämä vauvan paskaryhmä tyhjentyy totaalisesti noiden ylläpidon natsien tekemien uudistusten seurauksena ja koko porukka siirtyy ylilaudalle täältä.

Heräsin aamul siihen kun tunnen jotakin lämmintä ja kosteeta tippuvan kasvoilleni ja valuvan suuhuni. Hetken hätiköityä tajusin, että mieshän se siinä virnuilee spermainen kalu naamallani. Ihmeteltyäni viel hetken päätin kilttinä tyttönä imeä päästä loputkin. Onko teil mies ikinä tehnyt noi?

ExoPol

Kyllä tää taitaa olla minunkin av:n loppu..=(

En ois ihan uskonut, että se ihan näin menis.. 

Toivottavasti olen väärässä ja aavee vielä saatais nousemaan tästä nolosta suosta..

Vierailija

Ärsyttää kun monet kehottaa mennä opiskelemaan. Mutta millä rahalla? Ei mulla riitäis rahat elämiseen opintotuilla ja vuokrakin on aika kallis. Kaikille kun ei pappa betalar niin ei ole varaa opiskella. Pakko lusmuilla sossunrahoilla kun näin saa ainakin enemmän rahaa.
M19

Vierailija

Olen monesti yrittänyt katsoa japanilaista pornoa, mutta siitä ei tule yksinkertaisesti mitään. Kauniita ja seksikkäitä ovat, mutta ulisevatko ja itkevätkö ne ihan oikeasti normaalisakin seksissä? Ei kiihota yhtään kun niiden nautinto kuulostaa pikkutytön itkulta.

Vierailija

Ilmeisesti jopa meidän kansanedustajat luulevat, että jokaisella maahanmuuttajalla on 17 kertainen riski raiskata. Todellisuudessa taitaa olla niin, ett 99,8% sitä riskiä ei ole lainkaan. Taitaa olla liian vaikeaa matematiikkaa ihmiselle joka ei ymmärrä yksinkertaisiakaan teorioita...

dimou

Tervetuloa mukaan vauvakuumeilemaan, jakamaan kokemuksia oireista, vippaskonsteista ja tunnekirjosta sekä piinailemaan yhdessä hyvässä hengessä, nyt jo kolmanteen ketjuun tämän vuoden puolella! :)