Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Miksi julistat vapaaehtoista lapsettomuuttasi ja usein vielä täysin sopimattomissa tilanteissa? Olen törmännyt jo useaan tahdittomaan velaan esim. ristiäisissä, vauvakutsuilla, synnytyksen jälkeen osastolla vierailleena, läheisen kertoessa raskaudestaan.

Suosituimmat

Mikä helvetti siinä on, että kaikki kertovat kuinka pidät vaan silmät auki jossain kuntosalilla ja kysyt laiteopastusta niin kyllä se siitä. Kukaan ei ole yli kymmeneen vuoteen kun olen käynyt missään kuntosalilla, lenkkipolulla, kaupassa tai kirjastossa, koskaan lähestynyt mitenkään!

Alan yhä vankemmin uskomaan, että tämä on isossa määrin naisten ongelma ja naiset on syy miksi toiset naiset kärsii huonosta itsetunnosta. Varmasti on miehiä jotka tuota harrastaa, mutta vähemmälle huomiolle tuntuu jäävän se, että naiset tekevät tätä ihan itse eikä siihen miehiä tarvita.

Jälleen kerran. Tuntuu pahalta kun en itseäni nää äitinä tai koe mitään mielenkiintoa äitiyteen. Sen verran järkeäkin löytyy päästä, etten huvin vuoksi halua kokeilla miltä se lapsiarki tuntuu. Puhumattakaan synnytyspelosta. Miksi sitten tuntuu pahalta? No koska mies olisi ihan täydellinen isä.

Rakkaat naiset! Vaikka kuinka rakastatte ja haluatte uskoa hyvää miehestänne ja lastenne isästä, älkää olko sinisilmäisen luottavaisia. Sanat ja teot voivat nimittäin peittää todelliset mielenliikkeet.

En tiedä mitä muuta tehdä. Kyllä siis välillä nautin seksistä paljonkin, mutten jaksa aina olla sillä tuulella täysiä monta kertaa viikossa. En kuitenkaan jätä miestä ilman siksi ettei mua huvita, vaan aina olen valmis, jos hän haluaa, eikä se haittaa mua lainkaan.

Missä kohtaa sijaitsee rautatientorilla hissit jotka menee kerrokseen josta laskeudutaan metroon, mun juna on perillä niin ettei jää aikaa arpoa kun pitäisi vaihtaa metroon 7minuutissa, ollaan ennen menty miehen kanssa niin että on kantanut vaunut rappusia alas siihen kerrokseen missä sitten hiss

Vierailija
12:49

Oltiin miehen kanssa ajelemassa n. tunnin ajomatkaa ja hän päättää aina musiikin. Ei siinä mitään, pidän hänenkin musiikistaan. No ehdotin sitten yhtä omaa lempibändiäni ja mies tyrmäsi tämän täysin. Kuulemma aina minun luonaan soitan sitä.