Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Olemme olleet yhdessä 5 vuotta, naimisissa vuoden, ikää 32 ja 35. Ahdistaa ihmisten tuttavalliset kyselyt jälkikasvusta. Eivätkö he ajattele, että kaikki eivät edes saa lapsia? Oletin jotenkin naiivisti (?), että häiden jälkeen on luontevaa yrittää lastakin.

Suosituimmat

2-vuotiaalle 55 e ryhmähau-vahtitorni, 2-vuotiaalle kosketin soitin 35 e, 6-vuotiaalle Legofriends-esiintymislava, tuotenumerokin mainittu, 5 veelle Transformers robotti 50 e, 11-vuotiaalle Monster high uusin nukke... vanhempi ei ilmeisesti kelpaa??? Joulupuu-keräyksen toivelistalta poimittuja.

WraithTodd

Lapsi sai kutsun luokkakaverinsa synttäreille ja nyt pitäisi keksiä lahja. Olen viimeiset viisi vuotta joutunut ostamaan synttärilahjoja vain pojille tai alle kouluikäisille tytöille joten olen aivan pihalla mistä tuon ikäiset tytöt nykyään tykkäävät.

Ja hörppäsin naamariini ilman parasetamoliinia. Maistui vähän samalle kuin raaka viina, tosin yhtä pistävä maku ei ollut.

Nyt sitten nähdään toimiiko paremmin kun parasetamoliini ei häiritse kodeiinin vaikutusta. Ainakin maksa säästyy kun erottelin maksamyrkyn pois.

Tai voihan tietysti teoriassa kaikki olla mahdollista, mutta itse en ole montaa hyvän yleissivistyksen omaavaa duunaria tavannut. Tunnen ainoastaan yhden, mutta hän on duunari vain, koska kärsii mt-ongelmista (ei mikään sekopää kuitenkaan).

babydream

Kaihoisasti katson raskaana olevien naisten kasvavia vatsakumpuja, lastenkärryjä työntäviä vanhempia, kavereiden kasvavia lapsia. Välttelen kysymyksiä jälkikasvuttomuudestani ja naurahdan työkaverin heitoille elämän helppoudesta ilman lapsia. En ole valinnut olla lapseton. 

 

Olen 21-vuotias nainen. Tapasin aviomieheni 15-vuotiaana Rauhanyhdistyksen tilaisuudessa, ja siitä asti olemme seurustelleet. Kihlauduimme 3 vuotta sitten, olessani 18-v. Avioliiton satamaan astelimme viimeviikonloppuna. Ensimmäinen kerta oli siis hääyönämme.