Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Niin. Miksi et anna mahdollisuutta vaikka sille naapurin Villelle, joka asuu vieläkin vanhempiensa luona ja on käynyt amiksen autolinjan. Hän voisi olla vaikka minkälainen kultakimpale: auttaa vanhempia kodinhoidossa ja säästää töistä rahaa omaan asuntoon.

Vierailija
Eilen 22:51

Olen itse 174cm pitkä. Silti mua ahdistaa pitkät miehet. Siis yli 185cm. Tulee hirveä olo ja tuntuu jotenkin pieneltä. Tuntuu nykyään ihan fyysisenä ahdistuksena. Töissä on tosi paljon pitkiä ja harteikkaita miehiä..

olen 26-vuotias ja minulla ei ole sellaista kaunista kroppaa joita monilla naisilla näkee joko salikäyntien lopputuloksena tai geenien ansiosta. vartaloni on todella epäseksikäs ja minä ruma! vaatekaupoissa kiertely ja vaatteiden etsiminen ja sovittaminen ahdistaa :/

Mun tytär oloitti myydä noita fitline-tuotteita ja käy ihan kierroksilla. Fitline sitä, fitline tätä... Hän ei puhu eikä ajattele enää mitään muuta. Kun minä sanon että tuo ei ole muuta kuin ponzi-järjestelmä hän suuttuu.. Kuka vois nyt vähän selittää miten tuo huomma menee... Mua hän ei usko.

Vierailija
Eilen 21:48

Asia, mikä varmasti tulisi tietää mutta mitä en kuitenkaan tiedä. Eli siis jos teen verokortin, ja tuloni ovatkin ennakoitua suuremmat, vero peritään lisäprosentin mukaisesti.