Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

ateistien oma uskonto on evoluutioteoria

evoluutioteorian mukaan yksisoluiset eliöt ovat kehittyneet nykyisenkaltaiseksi lajistoksi geenimutaatioiden eli geenivirheiden seurauksena hyvin pitkän ajan kuluessa

mutta miten evoluutioteoria itse asiassa on todistettu

Tuolla oli taas pari keskustelua seksistä ja haluttomuudesta (pitäisikö antaa, vaikkei haluta). Siihen nyt puuttumassa, vaikka itselläni onkin melko suora mielipide aiheeseen, kiinnostaisi syy haluttomuuteen. Eli MIKSI ete halua? ettekö halua seksiä ylipäätään vai ettekö halua puolisoanne?

Vierailija
Eilen 13:21

Kaverini paljasti humalassa, että hän silloin tällöin lorottelee suihkussa. Hänen mukaansa monet tekee sitä. Olin järkyttynyt, itsellä ei ole tullut ikinä mieleenkään pissata muualle kuin pönttöön.

Miksi useimmat luulevat että joka tuotteen voi yrittää ostaa puolella siitä hinnasta, jota myyjä pyytää? Minä ainakin hinnoittelen jo valmiiksi edullisen hinnan, ja on jotenkin tökeröä että ostajat luulevat että joka hinnasta voi tinkiä puolet pois!

Vierailija
Eilen 21:40

Ihastuin häneen aluksi koska hän oli sellainen ujo ja neitseellinen, nyt kun ollaan oltu yhdessä pari kuukautta hänestä onkin kehkeytynyt jatkuvasti äänessä oleva pälpättäjä.:(
Miten saan hänelle viestittyä että hänen tulisi pitää leipäläpi kiinni silloin tällöin?

M24

Vierailija
5.10.2014 21:23

Millainen on Latokartanon peruskoulu nykyään? Onko kiusaamista, miten luokattomuus on toiminut lastenne kohdalla? Kaipaan kommetteja erityisesti nykyisten oppilaiden vanhemmilta, jakakaa kokemuksianne, kiitän jo etukäteen! 

 

Mahd. Alueelle muuttava