Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

etten ole nähnyt häntä vuosiin, asumme kaukana enkä pääse häntä sairaalaan hyvästelemään. On jo hiipumassa pois.....

Kuinka selviän tästä? Hän oli sairas vuosia ja alitajuisesti varmasti välttelin, koska olen aiemmin menettänyt oman äitini ko. sairaudelle.

Meillä on miehen lapsuudenystävä viettämässä iltaa ja käymässä pitkästä aikaa ja joka kerta kun mies poistuu hetkeksi niin tämä, sanokaamme vaikka Jarmo, alkaa vittuilemaan mulle. Aloitti jo selvinpäin, eikä se nytkään ole vetänyt kuin ehkä kolme olutta ruuan päälle.

Mut jätettiin puolisen vuotta sitten ja muutaman kuukauden ajan musta on tuntunut että elämänhallintani lipsuu kauemmas ja kauemmas. Tavarat jää niille sijoilleen mihin ne sattuu tippumaan, alkoholinkäyttö arkisin (käyn töissä) ei ole mikään moraalinen ongelma enää mulle.

Vierailija
10:38

Voisiko joku kertoa omia tai läheisensä kokemuksia skitsofrenian ensioireista. Millainen henkilö oli, ennen kuin tila oli pahimmillaan? Millainen henkilö oli ennen sairastumista ylipäätänsä?

Vierailija
Su 22:01

Voiko aikuinen mies mennä niin puihin ettei saa sanaa suustaan ja suorastaan paniikkiin?
Säikähtää naista josta pitää ja livahtaa karkuun?
Tuohon malliin käyttäytyvä herra yllätti- kun häntä vain ohimennen tervehdin etten säikäyttäisi lisää-

Huoh. Osaisinkohan selittää lyhyesti. Mieheni on siis alkoholisti ja peliriippuvainen, itsellä on kehittynyt vaikea masennus. Mies on kuitenkin "ihan ok" tyyppi, ja rakastan häntä hurjasti vaikka riippuvuudet onkin myrkyttänyt mielen. Meillä on 10kk ikäinen vauva.