Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Rahaa on juuri ja juuri ruokaan, autoa ei ole. Toinen teini sai kesätöitä vähän, nuoremmalla ei riitä siihenkään ikä. Itse sotken polkupyörällä 22km päivä työmatkoja vuorotyöhön. Mitä keksin lapsille? Heillä ei juuri ole kavereitakaan. Onneksi toisensa edes.

Ihan mielettömän korkea kynnys alkaa siihen. Mutta pitäisi! Enkä voi palkata ketään tekemään sitä, koska jälki ei varmasti tyydytä ja sitten vaan ärsyttäisi se siihen huvennut raha sekä jotenkin sinne päin tehty työ. Mutta inhoan sitä hommaa...

Vierailija
09:46

Jos lapsella on todennäköisesti "peppuangiina", siis streptokokon aiheuttama tulehdus alapäässä ja pepussa (nielusta en osaa sanoa), otetaanko testi silti nielusta? Näyttääkö nielutesti positiivista, jos nielussa ei ole oireita?

Millaisia kokemuksia muilla hoikilla pienirintaisilla naisilla on miehistä. Itse olen neljän lapsen äiti, vajaa 40v, hoikka ja hyväkroppainen, mutta pienirintainen. Olen eronnut, mutta seurustellut jo useamman vuoden uuden mieheni kanssa.

Vierailija
11:15

On se vaan mukava kun vapaa alkoi heti vapun jälkeen. Kuinkahan moni kärvistelee tällä hetkellä krapulasta väsyneenä työpaikalla. Otan osaa. Nyt kuitenkin aloin hieman grillailemaan parvekkeella ja korkkasin punaviinin. Onhan kello kuitenkin yli 11 maanantaina.

Suosituimmat

Olen käynyt pari kuukautta siivoamassa kerran viikossa erään perheen luona. Eilen oli jälleen siivouspäivä, josta perheen äiti oli sanonut etukäteen, ettei ole väliä tulenko tasan klo 16, koska äiti lähtee lasten kanssa mummolaan viikonlopuksi ja isä työmatkalle.

Vierailija
10:49

Kasteessa ei anneta nimeä. Kastettava ei ole vauva.
Kaste tehdään ihmiselle, joka tulee uskoon, eli joka ottaa Jeesuksen henkilökohtaiseksi Vapahtajakseen.
Näin raamatussa.
Miksi kasteesta on tullut jotain ihan muuta?
T. ei-uskis mutta raamattua lukenut