Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat
Vierailija
Eilen 16:02

Meillä on kissa, josta ei ole kuin harmia. Katti ärsyttää enemmän päivä päivältä; välillä tekee pissavahinkoja ja kakkaa saunaan, karvaa on jumalattomasti - jopa keittiön avokaappiemme astioissa! Pitää yöllä hereillä kun leikkii kovaäänisesti, kyttää koko ajan ja tunkee sänkyynkin.

Vierailija
Eilen 22:44

Usein iltaisin minun luona sanoo että on pakko lähteä kotiin kun huomenna aikainen herätys. Joka yö 12-02 aikaan tulee hyvän yön viesti. Eli ei se kumminkaan ollut nukkumaan mennyt?

Jeesus Kristus riippui Golgatan ristillä sinun tähtesi. Niin että kun sinä otat vastaan Jeesuksen, Hänen verensä koskettaa sinua ja yliluonnollisesti sinun sydämesi puhdistuu kaikesta synnistä. Raamattu sanoo, vaikka sinun syntisi olisivat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi.

Vierailija
13.5. 19:11

Tosi epämääräisesti aina puhutaan siitä, miten lapsista ei tykätä. Kysytään nyt sitten suoraan. Mikä sinua tarkkaan ottaen lapsissa inhottaa, ärsyttää tai suututtaa?

Vierailija
5.9.2014 23:10

mikä olisi luontainen hoito akneen? roa kuuri hirvittää :( 

vinkkejä tulemaan, otan niitä vastaan myös hyvistä putsareista ja kosteutusvoiteista.

Vierailija
Eilen 20:58

Hei,
kävin alkuraskauden ultrassa tänään ja siellä todettiin ns. tuulimunaraskaus.
Luulin että olisi rv7+1, ja alkion kehitys oli pysähtynyt noin rv5 kohdalle (jo ymmärsin oikein),

Vierailija
Eilen 23:34

Olen mustasukkainen miehestäni aiheetta. Meillä on hyvä toimiva suhde, jossa molemmat ovat ilmaisseet olevansa onnellisia, enkä näe syitä miksi kumpikaan valehtelisi.