Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Siinäpä se, mies on sylkäissyt pari kertaa päin näköä oikein kunnolla kun riitelemme. En olisi osannut arvata että voi tehdä tällaista. Tämän jälkeen lähtee ovet paukkuen. Myöhemmin sanoi että ärsytin häntä. Mitä tekisitte tilanteessa?

Suosituimmat

Ja nyt tämä kaveri tuli viikoksi meille.
Olivat hyviä kavereita, samalla luokalla, ennenkuin muutimme paikkakunnalta. Poikien kaverisuhde on kuitenkin jatkunut ja näin kesälomalla vierailevat toistensa luona viikon kerrallaan. Välimatkaa on kuitenkin 200 km nykyään.

Vierailija
Eilen 22:19

Miten toimitte esileikin aikana? Hyväileekö mies naista käsillään vaikka olisi hyväillyt jo itseään? Miten raskauden riski tms? Entäs jos mies runkkaa itseään ja sitten laittaa kondomin, niin onko raskauden riskiä?

Vierailija
Eilen 23:05

Ollaan yhdessä sovittu kesällä että menemme naimisiin. Mies ei usko avioliittoon, mutta suostuu kyllä menemään naimisiin koska se on minulle tärkeetä. Minulle oli myös ihan fine, ettei hän esimerkiksi käytä sormusta muuta kuin vihkitilaisuudessa.

Vuoden aikana olen tapaillut neljää miestä, jokaista muutaman viikon-1.5kk ajan. Kahden kanssa ei ollut vielä seksiäkään, jälkikäteen ajatellen, onneksi ei. Yhden kanssa oli pelkkä panosuhde, mies ei halunnut muuta.

Vierailija
Eilen 22:01

Voiko aikuinen mies mennä niin puihin ettei saa sanaa suustaan ja suorastaan paniikkiin?
Säikähtää naista josta pitää ja livahtaa karkuun?
Tuohon malliin käyttäytyvä herra yllätti- kun häntä vain ohimennen tervehdin etten säikäyttäisi lisää-