Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Onko muilla samaa ongelmaa? Menen kampaajalle ja kun tulen sieltä pois tunnen itseni miljoona kertaa rumemmaksi kuin ennen kampaajalla käyntiä? inhoan uutta leikattua tukkaani vaikka kampaaja sanoo ottaneensa hiuksista vain noin sentin joka on oikeasti kaksi tai kolme senttiä.

Kun yksi oli toiveissa ja aivan ehdottomasti viimeinen, tähän katraaseen sopisi vielä se yksi jotenkin, mutta kaksi olisi aivan liikaa.

Onko kaksoset älytön syy aborttiin? Enkä nyt kysy abortin vastustajien mielipidettä.

ympäri asuntoa on seinillä lasten piirroksia. kirjahylly pursuaa kehystettyjä valokuvia, muistoesineitä ja dvd-elokuvia. eteisen seinällä on yhä toissa halloweenin seinätarrat, kun ottivatkin yllättävän tiukasti kiinni enkä viitsi repiä kynsiäni tai hermojani niiden kanssa :D

Suosituimmat

Mittasin vyötäröni äsken ja se oli 106 cm kapeimmasta kohdasta. Paljon enemmän esim. navan kohdalla ja alavatsassa :( Mietin että onko tuo kuinka paha naiselle? Ylimääräistä on, mutta en pidä itseäni mitenkään superläskinä. Vyötärö nyt alkoi vain ahdistamaan toden teolla..

Hämmennyksissä...
10:51

Erosin kolme vuotta sitten vaimoni jäädessä kiinni sivusuhteesta työkaverinsa kanssa. Meillä on kaksi lasta ja tietysti näen myös exääni lapsia hakiessa tai viedessä.

Vierailija
10:06

Onko muualla tämmöistä ilmiötä että ihan 14-17 vuotiaat menevät kihloihin? Tyttäreni (15v) lähipiirissä on parin kk aikana mennyt kihloihin kolme paria. Eikö nuo teinit tajua, että kihlaus on sopimus avioliitosta? En ole kukkahattutäti tai muuta, silti hiukan ihmetyttää tälläinen.

Oletteko lukeneet Tiina Wiikin hirvittävän kirjoituksen, jossa hän puhuu suomalaisista miehistä? Miten hän VOI kirjoittaa tällaista tekstiä, vaikka on muuten älykkäältä vaikuttava nainen? Surullista, että joku voi olla niin väärässä.