Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Kovasti väittävät, että miehen paras ikä on 30->, vaikka paras ikä on alle 30.
Vanhan miehen tullessa iskemään, tunnen vain myötähäpeää, kun pakit saatuaan alkavat kehuskelemaan kuinka ovat parhaassa iässä.

Ovat työkavereita, mutta hengailevat usein vapaa-ajallakin. Nainen on ihan viehättävä, ja hän on käynyt meillä kylässäkin pariin otteeseen. En ole kateellista sorttia, mutta tuo on kieltämättä vähän kummallin ystävyyssuhde. Luottaisitko sinä mieheesi tällaisessa tilanteessa?

Suosituimmat
Vierailija

Itse sairastan keliakiaa eikä korvauksen poistuminen haittaa yhtään. Gluteenitonta ruokaa on kaupat pullollaan ihan samalla hinnalla kuin terveillekin. En ole tarvinnut mitään erikois-ruokaa.

Vierailija

Ensinnäkin, pää räjähtää näiden läski-keskusteluiden kanssa. Toiseksi, ei kukaan, huom Kukaan ei voi sanoa jonkun pituus/paino laskurista onko hän ylipainoinen.

Vierailija

millä nettisivuilla sen verkon kautta käydään?

Alan epäillä mieheni jotenkin vahtivan verkkokäyttäytymistäni puhelimella, koska kummasti tietää monista asioista ihan sivulauseessa.

Ei ole mitään tapahtunut mitä erityisesti epäilisi (pettäminen yms) vaan on sellanen vahtihaukka.

Vierailija

Hyviä ja hauskoja lautapelejä koko perheelle. Joululahjaa meidän porukalle etsiskelen, nuorin pelaaja on 8-vuotias poika, eli liian lällyt pelit saa jäädä Korvatunturille. Aiemmin ollaan pelailtu Trivialia ja Rappakaljaa, nyt pitäisi päivittää pelikokoelmaa, kun nuori tyyppi astuu kehään.

Tilanne tämä eli ollaan oltu pitkään yhdessä, pari muksua ja päällisin puolin kaikki hyvin.
Mutta viime vuodet menneet kituessa. Tuntuu että vaimo ei enää rakasta ja intohimon liekki on sammunut. Tulevaisuuteen ei ole panostettu enää pitkään aikaan.

Vierailija

Lapseni aloitti SRKn kerhon viime viikolla. Olin mukana ekalla kerralla, lapseni on ujo ja kiltti 2,5 v tyttö. Ryhmässä oli eräs poika, joka töni, repi, löi jne muita lapsia. Hoitajat vain toruivat "ei saa" ja minulle kertoivat kuinka käyttäytymissääntöjä opetellaan.

Mitä mieltä olet julkisista hellyydenosoituksista? Harrastatko itse kyseistä toimintaa? Missä sinulla menee hyvänmaun raja? Ällöttääkö sinua jos aikuiset ihmiset kävelevät käsikädessä, vai otatko vaikka baaritiskillä suihin?

Suosituimmat

2-vuotiaalle 55 e ryhmähau-vahtitorni, 2-vuotiaalle kosketin soitin 35 e, 6-vuotiaalle Legofriends-esiintymislava, tuotenumerokin mainittu, 5 veelle Transformers robotti 50 e, 11-vuotiaalle Monster high uusin nukke... vanhempi ei ilmeisesti kelpaa??? Joulupuu-keräyksen toivelistalta poimittuja.