Tervetuloa keskustelemaan!

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt sekä jokaiselta alueelta sen mahdolliset omat säännöt.

Tuli omakotitalosta haaveilijalle tenkkapoo... Löysimme ihanan talon, joka siis on 70-luvulla rakennettu ns. domino-talo (myyjän mukaan). Yritin googlettamalla löytää lisätietoja dominoista, mutta nettikin tyhjää täynnä.

Vierailija

On kutsuttu vaikkapa syntymäpäiväjuhliin, mutta syödään vatsat täyteen kotona ennen juhliin menoa.
Sitten juhlapaikassa juodaan korkeintaan kahvit, kehutaan kun on vatsa niin täynnä kun tuli kotona syötyä, ettei nyt kakku maita.

Vierailija

Mikähän on Suomen huonoiten palkattu työ ja minkä verran siinä tienaa? Joko suoraan pelkän rahamäärän perusteella tai sitten niin, että työn vaatima koulutus, työn mielekkyys ja siihen sisältyvät riskit yms. otetaan huomioon.

En ymmärrä. Varsinkin nyt nuoret/työttömät valittelevat, että mistä sitä töitä saisi. "Oon lähettänyt jo 100 hakemusta (kotisohvalta tietysti) enkä varmaan saa yhtäkään paikkaa" Kyynel. No et varmasti saakkaan naksuttelemalla jotain shittiä tekstiä hakemukseen jota kukaan ei lue.

Suosituimmat

Siis katsokaa noita tavallisten ihmisten lähettämiä kämppäkuvia. Aivan järkkyä! Itse olen aina pitänyt itseäni epäsiistinä / boheemina, mutta pientä on tämä meidän talouden epäjärjestys. Onko tämä ihan tavallinen näky?

Vierailija

Ns. virallisesti? Mielestäni vielä jokin aika sitten hänen poikaystävänsä oli lehdissä pelkkä ystävä tai paras kaveri, eli kenties edelleen pitää suuntautumisensa julkisena salaisuutena?
Surullista jos näin on, kyllä nykyajan Suomessa pitäisi saada olla julkisesti sitä mitä on..

Vierailija

Miehen sisko aloitti opiskelut syksyllä ja muutti meille olohuoneeseen asumaan. Kaikki vakuutteli, että tilapäisesti, ensin oli puhetta ekasta viikosta. Nyt näyttää siltä, että ei edes aio lähteä mihinkään, muuttelee olohuoneessa huonekalujen järjestystä ja hermostuu, jos kiellän.

Vierailija

Olen seurannut tasa-arvokeskustelua jonkin verran viime vuosina, ja huomannut kehityskaaren siinä miten ihmiset vastustavat miesten oikeutta tasa-arvoon. Se etenee jotenkin näin:
 

Vierailija

Meillä on koirataloudessa tuommonen iso muhkea nukkamatto, joka kaipaa kohta pesua. Millä sitä sais ylläpidettyä ettei kokoajan tarvis viedä pesulaan mikä maksaa älyttömästi.. 

Imuroin sen yleensä kerran päivässä tai 2 päivän välein..