Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Pidemmän aikaa olen kärsinyt vatsakivuista ja vatsaongelmista, mutta keuhkokuumeen jälkeen n. kuukausi sitten oireet pahenivat. Maha on turvoksissa 24/7, ruoka ei maistu koska etoo niin paljon, maha on turvonnut myös navan yläpuolelta ja siitä se on arka ja kipeä.

Vierailija

Mikä siinä voi olla, että aikuinen ihminen punastelee koko ajan ihan kaikissa tilanteissa? Olen 27-vuotias nainen ja aina ollut vähän ujo, mutta nyt tämä lähtee ihan käsistä. En pysty olemaan missään tilanteissa punastelematta ja jännittämättä, edes ystävien kanssa kahvilla istuessa!

Minulle tuli mieleen kolme. Nämä särähtävät ikävästi korvaan puhekielessäkin. Thaimaan väärä taivutusmuoto "Thaimaaseen", jonka pitäisi olla "Thaimaahan", "ketä" kun tarkoitetaan "kuka", sekä "enään", vaikka pitäisi sanoa "enää".

Vierailija

Haluaisin tietää kaiken mahdollisen yliopistossa opiskelemisesta ja sinne pääsemisestä. Toivoisin kommentteja ja kattavia vastauksia siellä opiskelevilta/opiskelleilta!

Vierailija

Tuli minulle tutuksi lähinnä tuosta yökyläily-ohjelmastaan. Välillä häntä saattaisi erehtyä luulemaan ihan ystävälliseksi ja käytöstavat omaavaksi naiseksi, mutta vähän väliä on kummallista piilov*ttuilua havaittavissa. Mistähän tuollainen kumpuaa?

Vierailija

Olen vittuuntunut työkaveriini, joka on jatkuvasti poissa töistä vedoten lastensa sairastamiseen. On kuumetta, silmätulehdusta, oksennustautia. Toki suhteellisen usein on pois myös oman nuhan tms. turhanpäiväsen takia.