Auttakaa malttamatonta: kaikki raskausoireet, mutta testi negatiivinen

Liittynyt8.9.2015

Täällä taas yksi malttamaton...

Kuukautisten pitäisi alkaa vasta su-ti, mutta malttamattomana tein testin jo tänään, sillä oli varma, että raskaus on jo pitkällä...Oireet:

Välillä kamala kuvotus ja yökkiminen ja huimaus. Satunnainen ruokahaluttomuus, mutta mielitekoja myös. Erityisesti sitrushedelmät.Kamala ala/ristiselkäkipu, vatsassa tuntuu kun olisi tehnyt paljon vatsalihaksia, mutta mitään tallaista ei pitäisi olla. Välillä repäisykipuja alavatsan kohdalla. Poskia kuumottaa, välillä kylmä, välillä kuuma..Paljon valkovuotoa, seksihalut lisääntyneer hurjasti..Ja rinnat turvonneet ainakin yhden kuppikoon (myös mies huomautti). Nännipihat ja nännit ovat niin kipeät, että ei pysty pitämään tiukkoja paitoja, jotka painavat tissejä kasaan :D Nännit kasvaneet puolet isommiksi kuin yleensä ja ovat vähän tummemmat.Myös ummetusta ja ilmavaivoja.Mistäähän tuo rintojen arkuus ja nänneihin sattuminen johtuu, jos en raskaana ole?Ja voiko oireita tulla jo nyt, vaikka testi näyttää negaa? Vai kuvittelenko kaiken (muun paitsi rintoihin koskemisen, se on todellista!) :DLuultavasti tein testin liian aikaisin.. Mutta voiko oireita olla jo, vaikka ei ole plussaa? :/AUTTAKAA!

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija
Viesti

...Kuulostaa kyllä oikein hyviltä! Ja hyvin voi olla että teit testin liian aikasin. :) Testaa vaikka viikonloppuna uudestaan!

Vierailija
Viesti

...

Ajatus oli alunperinkin tehdä vasta isänpäiväaamuna, mutta malttamaton kun olen, en jaksanut odottaa - ja tämän siitä saa :|Jos tulos on positiivinen, ajattelin sitten kiikuttaa sen aamulla onnelliselle tulevalle isälle, samalla kun veisin harjoittelukakkua ja kahvia ;D tyhmä idea? :)Meillä tosin on myös koira, jolle aina puhutaan isistä ja äitistä, joten kakku olisi muutenkin vähänniinkuin "isille" :D

Vierailija
Viesti

Lopetin kyllä pillerit n. 1kk sitten, joten saattaahan nuo oireet johtua siitäkin? Luin ainakin joiltain palstoilta, että rintojen arkuus, vatsakivut yms liittyisi siihenkin :/Huuuooohhh... :(

Vierailija
Viesti

Minulla rinnat alkaa aristaa aina ovulaation jälkeen, ovat kipeät, nännit "turvonneet" ja rinnat muutenkin pinkeät sinne asti, että kuukautiset alkaa. Tämä "oire" alkoi sen jälkeen kun minulta poistettiin hormonikierukka. Toistuu siis joka kuussa samanlaisena...Sinun oireet voi olla raskaudesta johtuvia tai sitten liittyä pillereiden lopettamiseen tai olla muuten vain normaaleja loppukierron juttuja. Malttamattomia varmasti kaikki vauvakuumeilijat ovat :) Mutta nyt ei auta kuin odotella sinne viikonloppuun :)

Vierailija
Viesti

Ei muu auta :)Ihmettelin vain, koska koskaan ennen ei ole tällaisia tuntemuksia ollut. Olen kolme vuotta syönyt pillereita, ei niiden aikan mitään. Ja 9-vuotiaana alkoi kuukautiset, ja ihan luomuna menivät seitsemän vuotta, ilman minkäänlaisia rintojen aristamista.JA kun ne on niiiiiin kipeät, että ei voi tiukkaa paitaa pitää :DVoihan se olla, että pillereiden jälkeen kroppa sekaisin.. Katsellaan.

Helene4
Liittynyt28.5.2009
Viesti

Kokemusteni mukaan raskausoireet ja pms-oireet ovat valitettavan samanlaisia:( Eli niistä ei voi päätellä juuri mitään. Itselläni oli vuosikaudet pms ilman rintaoireita ja sitten kun pamahtivat päälle, kärsin joka kk ennen menkkoja rintojen arkuudesta ja osasin odottaakin siitä menkkojen alkamista. Eli vaihtuikin päinvastoin että kun rintojen arkuus ei tullutkaan kierron lopussa, olinkin raskaana. naisen keho on merkillinen. Tsemppiä sinulle ja toivottavasti oletkin jo raskaana!!Helene&poju 21+0

Vierailija
Viesti

Tänäaamuna heräsin masentuneena, koska pelkäsin testin tekemistä :DHeräsin, tein testin. Ja kappas - negaahan se näytti. Tietysti petyin, taas.No, pieni toivonpilke sentään vielä. Huomen aamuna aion tehdä toisen testin. Jos on negatiivinen, antakoot testien olla ja mennään eteenpäin. Omppu tulee jos on tullakseen, ja tulee sitten kun tulee.On tässä kyllä sen verran stressia olla, että ihme jos raskaus olisi alkanut.Rintojen arkuus loppui tänä aamuna. Kuukautisten pitäisi alkaa maanantaina, viimeistään tiistaina. Niitä odotellessa. Mutta toivon, ettei tule.Kuukautiset eivät siis ole jääneet vielä pois, ja mahdollisuus vielä on. Onhan mahdollista, että tein sen vieläkin liian aikaisin. (toiveajattelua?!)Tänään taas alkoi hassu kohdun nippailu. siis ei tunnu vatsassa mitenkään, vaan tuolla alakerrassa.. En tiedä sitten mitä. Hieman huono olo on, mutta eipä tässä muuta erikoista. Paitsi, että närästää.Näillä mennään.

Vierailija
Viesti

Ei juhlittu meillä vielä harjoitusisänpäivää. Harmittaa, kun nousin aikaisin testiä tekemään ja olin suunnitellut kaiken hyvin :)Mutta ei voi minkään. Elämä jatkuu menkkoja (peläten) odotellen.. :)Omppu tulee sitten kun on tullakseen. :)

Vierailija
Viesti

KAMALA närästys, ja alavatsasta nippailu.. Ei sillain kun menkat olis tulossa, vaan ihan toisella tavalla..Kurkkukin on oudon kipeä, vaikka en vilustunutkaan ole.

Vierailija
Viesti

Ei ole täti tullut vielä kylään :)Aamulla oli tosi etova olo, kun nousin sängystä ylös. Ja huimasi kamalasti. Koko päivän nippaillut alavatsaa, ja kamalasti ilmavaivoja ja ummetusta. Myös närästys ja pääkipu koventunut.Odotellaan:)

Vierailija
Viesti

..eikä menkoista tietoakaan.Tänään oon ollut tosi äkäpussi ja tunteet heittelee laidasta laitaan. Ja teki mieli greippilimpparia - piti käydä ostamassa.Ja meillä on lämmintä 22'c, ja mä palelen viltin alla. :>

Vierailija
Viesti

kp sulla on?Peukut on pystyssä! :) JOS täti tulisi kylään, niin hyppää tuonne elokuisiin meidän seuraan. Sielä on monia kuumeilijoita.

Vierailija
Viesti

yleensä on 28-29 päivää. Pillereitä syödessä aina 29 päivää. Ja saattaahan nuo olla sekaisin niidenkin takia, kun vasta hiljattain lopetin pillerit.Mutta nyt kp 32. Ei tätiä näkyvissä, ja raskaustesti näytti taas negaa. Moneskohan tikku tuo jo on.. Ja montakohan pitää vielä kuluttaa :DVoiko olla mahdollista, että raskaus ei näy testissä?

Vierailija
Viesti

Pidän vielä peukkuja teille.Meillä tilanne päinvastoin, mulla ollu aina säännölliset kuukautiset ja nyt viimeset 2kk heitti ihan häränpyllyä, vuodan jatkuvasti, välillä pari vkoa sit viikon tauko vuotamatta ja sit taaaas alan vuotaa, terkassa sanoivat vaan et ku ei vielä montaa kertaa ole ollu ni ei oikein mitään voida tehdä :( pitänee siis varata aika gynelle jossain vaiheessa ku menkat loppuu.. rasittavaa tää ku jatkuvasti vuotaa..Mulla takana ex-miehen kans 9v lapsettomuutta eikä koskaan menkat myöhästelly tai heitelly, päinvastoin, tulivat liianki täsmällisesti.Mut toivoo on aina!!

Plussatuulia koitan puhallella teille ;)

Vierailija
Viesti

Mukava kuulla kannustusta.

Pidetään peukkuja :)Tänään peitto heilu ahkerasti, olen kuullut että sperma saa vuodon alkamaan jos on alkaakseen. Odotellaan siis tätiä (toivottavasti ei tule!) ja jos ei tule, testaillaan taas lauantai aamuna :)Eeeei minua tosin haittaa, vaikkei luomumenkkoja tulisi pitkään aikaan.. sitä plussausta vaan odottelen :DToivottavasti sinunkin ongelmasi Annu, vielä selviää :)

Vierailija
Viesti

Ei näy tätiä. Ja testi aamupissasta negaa. :(

Kauanko mun pitää odotella tätiä? Vai voikohan jo "jatkaa harjoituksia"? :D Ja mistä mä nyt tiedän, milloinka mun ovulaatio suunnilleen tulisi, kun ei tätiäkään kuuluu? ;oTuskastuttavaa. Tietääkö joku tunteen?

Vierailija
Viesti

Mutta tsemppiä kuitenkin!Meillä kävi niin, että kun aikanaan lopetin pillereitten syömisen, niin meni kierto todella sekaisin. Kiertopäivät saattoi olla jotain 30-70 välissä, ja ovat sitä sitten vieläkin..Kannattaa nyt ainakin jatkaa harjoituksia, kun ei sitä sitten tiedä, koska ovis mahtaa olla. Ihan yleistä vissiin, että pillerit sotkevat kiertoa ainakin aluksi niiden lopettamisen jälkeen.

Vierailija
Viesti

Täti saapui. Eli kierto kestikin tälläkertaa 34 päivää.Ensi viikolla päästäänkin jo uuteen yritykseen :) Parempi näin, kun että saa odotella ja odotella eikä tiedä koska alkaavat vai alkaavatko ollenkaan, vaikka testi näyttää negaa. :) Kun menkät nyt ei vaan sitten jatkuisi ja jatkuisi.. Niinkuin joillekin on käynyt pillereiden lopettamisen jälkeen :|

sirppana
Liittynyt23.6.2009
Viesti

seuraavaan kiertoon osaat nyt varautua paremmin.Jos kiertosi oli 34 päivää nytten niin sinun ovulaatiosi on ollut noin kp 20-22 (mahdollisesti) yleensä kuukautiset alkavat noin 12-14 päivää ovulaation jälkeen.Kun aloitit tämän ketjun niin luulemasi raskaus oireet ovat voineet olla ovulaation aikaisia oireita. Ainakin seksi halut ja "valkovuoto" viittaisi hyvin ovulaatioon.

Ovulaation aikaan liman tulo lisääntyy ja himot senkun jyllää.Nyt uudessa kierrossa tasaista yritystä pitkällä aika jaksolla. Ja kun himottaa ja limaa pukkaa niin ei kun hommiin.

Ehkä seuraava kierto on lyhyempi niin muistakaa olla ahkeria tasaisesti. =)Tsemppiä.

Vierailija
Viesti

Näin tehdään ;)

On se ihmeellinen tuo naisen keho, kun hommat vaihtelee niiiiiin paljon ja samat oireet sopii niiiin moneen juttuun :)Jännä sinänsä, pillereiden aikana en oikeastaan edes huomannut, että olisi kuukautiset. Vuotoa tuli todella vähän. Nyt kun lopetin pillerit, ensimmäisenä ja toisena päivänä vuosin kuin niagaran putous ja alavatsa oli TOSI kipeä. Mies ihmetteli mikä minulla on, kun päätä särki, olin kaksin kerroin sohvalla ja nakkailin buranaa. Ihan hirveetä :DEn muistanutkaan miten kamalia menkat olivat silloin :D Aloitin siis pillerit kun aloin seurustelemaan mieheni kanssa, joten hän ei ole vielä "nähnyt aikaa", jolloin minulla on luomumenkat :D Onneksi hän oli ymmärtäväinen.

Vierailija
Viesti

Täällä taas odotellaan ovista. Nyt ainakin on hurja valkovuoto päällä ja seksihalut huipussaa. Vasta kp 10.Viikonloppuna on pieni reissu ja ovis tuntuisi sattuvan juuri tuolle ajankohdalle ;)Mieli on nyt sellainen, että vauva tulee kun on tullakseen.. Joten ei kiirettä sen suhteen :) Josko sitten olisi parempi onni.Ahkerasti vaan pupuhommia, niin eiköhän se tärppää:)

sirppana
Liittynyt23.6.2009
Viesti

Ei muuta kuin miestä viettelemään.

Ovis voi kuule olla jo hyvinkin ennen viikonloppua.

Ihan jo parin päivän sisälläkin veikkaisin.=)

Vierailija
Viesti

Kuinka käy :)Pupuhommia harrasteltu muutaman kerran viikossa, ilman mitään stressiä. Vauva saa alkunsa sitten kun on sen aika. Salaa toki toivon, että jouluna saisin tehdä positiivisen raskaustestin! :)Mutta en halua innostua liikaa :)Ovulaation oli luultavasti alkuviikosta.. Nännit ainakin ovat olleet koko viikon todella arat ja kosketusherkät - jopa kipeät! Ja valkovuotoa tuli aivan äyttömästi! Myös poskia kuumotti paljon.Nyt alapäätä tunnustellessa kohdunkaua on tosi pitkällä ja on hieman arka. Ihan niinkuin kuukautisten alkaessa. Mutta, saa nähdä :) Pitäkää peukkuja!

Vierailija
Viesti

Pidetään peukkuja.

Täällä justiinsa maanantaina alko veriviikot, joten ei tärpännyt. Nyt alkaa 4 kierto yritystä.

Vierailija
Viesti

Ihmettelen tässä vaan miten kumman säännölliseksi tämä kierto meni jo nyt, vaikka pillereiden lopettamisesta on aikaa vasta vähän.

Eli kierto nyt 28 päivää.Eli siis aloitetaanpas alusta - kp1 tänään

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat