Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä olkoon sinun syntisi anteeksi annetut!

Vierailija

Joka syntinsä tunnustaa ja ne hylkää saa armon.Tunnusta syntisi nyt ja tässä, kaikki tietävän Jumalan edessä?T: Veljesi jeesuksessa Kristuksessa.

Kommentit (18)

Vierailija
Viesti

Tiedän, että Jeesus antaa anteeksi, mutta antaako hän aina? Tahtoisin ja olen rukoillut häneltä voimaa siihen, etten polttaisi ja joisi koskaan! Miten rukoilen, että todella pääsen eroon? Tarvitsenko siihen apuja vai?

Vierailija
Viesti

Käytätkö alkoholia runsaasti, kärsiikö perheesi tästä? Vai otatko vain sillointällöi, esim. saunan jälkeen?Kohtuukäytössä ei varmasti ole ongelmaa. Rukoilen, että Jeesus koskettais sua tänään!Sellaista syntiä ei olekaan, mitä Jumala ei voisi anteeksi antaa. Kunhan aidosti katuu ja syntisestä menettelystää haluaa päästä eroon.Amen!-Veljesi Jeesuksessa Kristuksessa

Vierailija
Viesti

Lainaus:

Käytätkö alkoholia runsaasti, kärsiikö perheesi tästä? Vai otatko vain sillointällöi, esim. saunan jälkeen? Kohtuukäytössä ei varmasti ole ongelmaa. Rukoilen, että Jeesus koskettais sua tänään! Sellaista syntiä ei olekaan, mitä Jumala ei voisi anteeksi antaa. Kunhan aidosti katuu ja syntisestä menettelystää haluaa päästä eroon. Amen! -Veljesi Jeesuksessa Kristuksessa
En kuitenkaan mistään muusta syystä kuin rauhoittuakseni ja saadakseni nukkua. Usein luen Raamattua juomisen jälkeen tai katson kristillistä tv-kanavaa ja rukoilen.Pelkään syöpää ja sitä, että minusta voisi tulla vaikak alkoholisti, jos en pian löydä elämääni ihmisiä jakamaan näkemystäni. Uskon, mutta olen niin arka ja ujo. Ja tupakoin siis liikaa, aivan liikaa:(

Vierailija
Viesti

Lapset ovat jo aikuisia lukuunottamatta nuorinta, joka aina nukkuu, kun otan tätä omaa aikaa. ap.

Vierailija
Viesti

olen alkoholisti, oikeastaan täysi juoppo.

Auttaisitko minut pois tästä paskasta?

Vierailija
Viesti

Sä Jeesus näet hänen haavansa ja hänen kipunsa. Jeesus, hän haluaa rakastaa sua ja etsii sua. Sä Jeesus vuodatit ristillä kalliin veresi tämän sisaren ja hänen lastensa puolesta! Jeesus mä pyydän, että tämä sisar pääsisi eroon tästä häntä vaivaavasta ongelmasta, sinä tiedät, kuinka hauraita me olemme Jeesus. Sinä tiedät miten meidät on tehty, sä tunnet sydämemme ja munuaiset. Anna Jeeus rauhasi tälle sisarelle, sekä hänen lapselleen, joka kanssaan asuu. Sä näet tuon pienen ihmisen, joka rakastaa ja tarvitsee äitiä.. Siunattu olet sinä Jeesus Kristus!-AmenSulla on jostakin syystä paha olo, ja yrität peittää sen alkoholilla. Minä en voi syitä tietää, mutta Jeesus näkee ne, ihan kaikki.Alkoholista irtautuminen ei onnistu kertarysäyksellä, sen tiedän kokemuksesta. Sinun kannattaisi edetä vähän kerrallaan eteenpäin.-Veljesi Jeesuksessa Kristuksessa

Vierailija
Viesti

Sekä polttanut koteja ja taloja ja koteja ja autoja ja tappanut eläimiä kirveellä niskaan iskemällä sekä raiskannut naisia. Saanko anteeksi Veljeni Jeesuksessa Kristuksessa? Jeesuksen veri on minun vuokseni vuodatettu ja hänen ruumiinsa minun tähden uhrattu.

Vierailija
Viesti

Jos olet kaiken tuon tehnyt, niin sinunhan pitäisi olla vankilassa?Jeesus näkeen sun sydämen tilan, rukoilen, että Jeesus koskettaa sua!-Veljesi Jeesuksessa kristuksessa.

Vierailija
Viesti

Lainaus:

Jos olet kaiken tuon tehnyt, niin sinunhan pitäisi olla vankilassa? Jeesus näkeen sun sydämen tilan, rukoilen, että Jeesus koskettaa sua! -Veljesi Jeesuksessa kristuksessa.


En ole vain jäänyt kiinni mistään. Rukoilen, että Jeesus Kristus antaa minulle armon. Olen käynyt jo ripillä ja juonut ehtoollisviinin ja syönyt ehtoollisleivän. Kiitos, Jeesus kosketti minua nyt.

Vierailija
Viesti

Lainaus:

olen alkoholisti, oikeastaan täysi juoppo. Auttaisitko minut pois tästä paskasta?
Edes joku tuolla taivaassa?? Jeesus? Jumala? Edes hitto joku av-mamma?

Mikä minussa tekee näkymättömän? Kuulumattoman? Vastatkaa nyt hitto joku..! ´Ei jaksa..Vierailija
Viesti

Kiva aloitus.

Rukoile mun puolesta? Mä en usko ...tai siis uskon tavallaan, mutta en kumminkaan... Kadehdin teitä uskovia. Usko todellakin helpottais elämää monella tavalla...

Kaikkee hyvää sulle.

Vierailija
Viesti

Lainaus:

Rakas sisareni, onko sinulla millaisia sairauksia? Onko paljon kipuja? Ruokoilen puolestasi.. -Veljesi
elämää haittaavia on muutama.

Vierailija
Viesti

Tule seuroihin saamaan uskollesi vahvistusta! Elä anna ennakkoluulojen ja pelkojen tulla esteeksi, tulev ain rohkeasti ja ole vapaasti Jumalan lapsi. tervetuloa seuroihin!

Vierailija
Viesti

Rukoilin yhtenä päivänä kesällä, että pääsisin eroon minua riivaavista pahoista ajatuksista. Ja kun hain lastani päiväkodista, otin hänen kädestään kiinni ja lapseni hymyili minulle. Yhtäkkiä näin ympäristön kirkkaana ja kaikki vastaantulevat ihmiset tuntuivat huokuvan lämpöä ja hyvää tahtoa. Eläimetkin näyttivät siltä, kuin ne näkisivät sisälleni. Onko mahdollista että Pyhä Henki tai Kristus kosketti minua lapseni käden kautta?

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat