Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
22:19

Olen tulossa käymään Suomeen vuosien tauon jälkeen ja olen tupakoiva. Saako esimerkiksi kadulla vielä polttaa? Missä paikoissa se on ehdoton no-no? Ja lisäksi: laukaiseeko sähkötupakka palohälyttimen (minun järkeni mukaan ei, koska siitähän tulee vain höyryä, ei savua!)

Olen kyllä jo melkein 40v, mutta valitettavasti löysin kutsumukseni vasta nyt. Vieläköhän olisi mahdollisuus päästä jonkinlaiseksi emännän tekeleeksi jollekin maajussille...

Suosituimmat

Ihan naurettavaa, burkinin koko pointti oli siinä että musliminaisetkin pääsevät länsimaisiin harrastuksiin ja ajanviettoihin mukaan. No eipä pääse Ranskassa enää, ja eriarvoistuminen senkin kasvaa?

Suosituimmat

Pohjatietona siis, että asumme syrjäseudulla ja treffimahdollisuudet vähän heikonlaiset täällä päin. Mies ehdotti minulle että menisimme paikkaan x viettämään iltaa. Minun hakemiseni ja viemiseni teki hänelle yhteensä 300 km ajoa.

Ja tänään taas ratkesin. Saas katsoa, kuinka pitkä putki tulee ennen kuin mies taas ärähtää. Hän sieti liian kauan juomistani (monta vuotta), kunnes mitta täyttyi.

Tunnen itseni niin paskaksi. Tai tunnen yleensäkin ja sen takia pullo aukesi. Mutta nyt olo on kaksinkerroin pahempi.

Tänne tyhmimmät jutut joita salaat.

Olen tapaillut puoli vuotta aivan ihanaa miestä, joka pitää minua jonain ylimaallisena olentona. Nyt olen yksin kotona jotta saan rauhassa syödä pussin sipsejä ja karkkia päälle. Hänen seurassa kehtaan ottaa vain muutaman.