Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Nyt se sitten tapahtui. Mies lähti töihin ja sanoi, että mieti illaksi miten toimit. Molemmat lapset lähtivät bussilla kouluun ja minä täällä töissä mietin että mitä nyt. Lähtiessään sanoi, että hän haluaa eron - avoeron.

Vierailija

Sain kirjeen sattumanvaraiselta Adultia Tekijänoikeusvalvonta firmalta, että ip:lläni on ladattu mukamas star wars pornoa 9.33.2015. Tämä ei missään määrin pidä paikkaansa ja kauppalehden ja y-tunnuksen mukaan koko firma on perustettu vasta 18.3.2015

Muita?

Vierailija

Uudella kumppanilla (nainen) tulossa firman pikkujoulut ja vähän olen hermona sen suhteen. Tuntuu tyhmältä hermoilla, kun tulee heti olo, et on jotenkin hirveän mustasukkainen. Aiemmissa suhteissa ei ole haitannut, mutta nyt vähän tuo luottamus koetuksella kun suhde on uusi.

Miksi on niin tärkeää olla tavallisessa koulussa, jos ei siellä pärjää ja joutuu jatkuvasti tuntemaan huonommuutta? Mikä siinä erityiskoulussa on niin kamalaa? Leimautuminen? Siellä saisi ihan toisella tapaa onnistumisen kokemusta, kun henkilökuntakin on paremmin perillä oppimisvaikeuksista.

Vierailija

Kuinka moni ihan rehellisesti on katunut vahinkolapsen abortointia? Mietin vain, kun tällä hetkellä abortti tuntuu ainoalta järkevältä vaihtoehdolta. Paikaltaan luiskahtanut kierukka ja liian alhainen ikä sterilisaatioon ovat syynä tähän paskamaiseen tilanteeseen.

Suosituimmat

2-vuotiaalle 55 e ryhmähau-vahtitorni, 2-vuotiaalle kosketin soitin 35 e, 6-vuotiaalle Legofriends-esiintymislava, tuotenumerokin mainittu, 5 veelle Transformers robotti 50 e, 11-vuotiaalle Monster high uusin nukke... vanhempi ei ilmeisesti kelpaa??? Joulupuu-keräyksen toivelistalta poimittuja.

Vierailija

Mitä mieltä olette uudesta ZOOMER dinolelusta joka tanssii, liikkuu, äänehtii dinosaurusmaisesti ja silmät vaihtuvat mielialan mukaan. Meinattii ostaa meiän bertalle tommonen jouluksi, kannattaisikohan?

Vierailija

Lapsen luokka järjestää myyjäiset ja opettaja tekee wilmassa selväksi että vanhemmilla on kaksi vaihtoehtoa: tulla konkreettisesti paikalle myymään tai antaa leivonnaisia lapsen matkassa myyjäisiin. Ei mitään puhettakaan siitä että tämä olisi vapaaehtoista.

Vierailija

Työpaikalla sama kaveri käy aina tuhoamassa aamusonnalla ainoan vessan järkyttävään kuntoon. En voi käyttää vessaa ennenkuin siivoja on käynyt desinfioimassa paikan...