Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

On aina ollut lihava, jo pikkulapsena.

Niin fiksu tyttö (oman tyttäreni kaveri) ja olen hänestä pitänyt kovasti. Kovasti harmittaa tämän nuoren puolesta. Se on varmasti kauhea olotila. Se on kauhea olotila, missä ikävaiheessa tahansa. Pahinta kuitenkin varmasti nyt.

Suosituimmat

Eli siis ensinnäkin en edes tiennyt, että jätkätkin harrastaa tälläistä, kuulostaa enemmän meidän naisten tekosilta. Mulla on ollut poikaystävän kanssa aika pahoja riitoja viime aikoina, mutta ei mitään pettämistä tai vastaavaa joka johtaisi suoraan eroon. Eli pikkuasioista ollaan riidelty.

Kävin tänään ensimmäistä kertaa äitiysneuvolassa. Terveydenhoitaja kirjoitteli tietojani koneelle. Jossain vaiheessa terveydenhoitaja sanoi ettei tietojen lisääminen onnistu, kun jollakin toisella on potilastietosivuni auki. "Katkosta" kesti noin 5min, kunnes sivut toimivat taas normaalisti.

Suosituimmat

Minulle tuli mieleen tällainen:

Vaihdoin työpaikkaa ja jouduin erinäisistä syistä johtuen itse kirjoittamaan perusmuotoisen työtodistuksen, jonka työnantaja sitten allekirjoitti. Tätä varten hän antoi minulle edeltäjäni työtodistuksen malliksi.

Eilen 20:47

Olen raskaana 9+6 ja jo pari viikkoa kärsinyt hiivasta. Canesten-voidetta käytin ja tuntu että se pahimpaan kutinaan auttoi mutta valkovuoto oli edelleen ihan järkyttävää ja samoin tuntu että kutisee sieltä sisältä.

Vierailija
Eilen 18:50

En enää tiedä mitä tehdä. Hermot alkaa olla ihan riekaleina!! Tätä on nyt jatkunut noin kolme vuotta, siitä ajasta noin puolet kissat asuivat asuntojärjestelysyistä äitini luona. Kävin siis lähes joka toinen päivä kissoja kyllä hoitamassa.