Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Mitä tunteita herättää mammoissa aikuiset miehet, jotka harrastuksenaan hakkaavat pleikkaria päivät pitkät? Huvittaa nämä tuttavapiirin +30v:t, joilla ei muita harrastuksia tunnu olevan. Jotenkin niin lapsellista!

Tuntuu järjettömältä kun ei tunne henkilökohtaisesti ihmistä mutta tuntuu silti niin pahalta nähdä kuinka kokoajan menee vain heikommin ja heikommin. Mikä tää on tää uusin ig kuva? Eikö äitiäkään kiinnosta vai eikö oma psyyke enää kestä yrittää auttaa ja saada muutosta tapahtumaan?

Vierailija
22:25

Perjantai-illan ratoksi tämmöinen ketju! :) Eli vastaa edelleseen ja laita seuraavalle uusi "pari" ;)

Christian Bale vs. Matthew McConaughey

Onko kellään kokemusta että mustasukkaisuus parisuhteessa olisi lieventynyt? Valitettavasti olen kuullut enemmän vain päinvastaisia tarinoita. Olen nyt seurustellut puoli vuotta ja mies on tosi mustis :/ Vahtii mm.

Vierailija
21:51

Siis draama. Suhteet, seksi, pano, suhteet, seksi, seksi ja seksi. Aika monta otosta "siitä ittestään" ja ollaan muka niin syvällisiä, että.8

Tympiikö köyriminen mutta vaakamambo kelpaa? Tekisi mieli nussia muttei jyystellä?
Tämä on tärkeä juttu, kansan syvien rivien kanta on nyt viimeinkin selvitettävä. Jätän asian av:n ankaran raadin käsiteltäväksi, olkaapa hyvät!

Onko liian "vaikea" nimi? Lempinimihän voi olla Ria, joka käy helposti suomalaiseen suuhun. Tarkoitus on muuttaa ulkomaille ennen kun lapsi aloittaa koulunkäynnin. Niin ja sukunimi ei ole mikään Möttönen eikä kuulosta suomalaiselta...