Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Mieheni oli viikon sairaalahoidossa rajun infektion vuoksi. Kävin siellä vierailemassa useasti. Silmääni pisti jatkuvasti ahkerat, iloiset ja kovasti töitä tekevät hoitajat. En vaan mitenkään voi ymmärtää miten hoitajien palkat ovat niin alhaisia.

Iltasanomissa miehet avautuvat elämästään voimakkaan ja taitavan naisen kanssa. Miten teillä ? Kuka ruuvaa taulukoukun seinään tai tapetoi makkarin seinät. Onko teillä perinteinen roolitus vai kaipasitko mieheltäsi miehekkäämpää otetta sinuun ja ylipäätään parisuhteeseen.

Vierailija
17:12

Päätin nyt lähteä kokeilemaan karppaamista ja olen nyt pari päivää ollut tällä "ruokavaliolla". Onko muilla kokemusta, onko ollut mielitekoja? Vaikka nälkä ei ole juuri ollenkaan niin mulla tekee silti mieli pitsaa, hampparia, karkkia...

Vierailija
17:57

Ensiksi valitetaan siitä että naiset ei ole niin kuin ennen vanhaan; ei tarpeeksi naisellisia eikä kodista pidetä enää huolta ja kun töissä käy ei anna tarpeeksi miehelle huomiota, mutta sitten melkeinpä jo samassa lauseessa valitetaan että naiset haluavat vain ja ainoastaan miehestä elättäjän.

Vierailija
18:10

Ilman Ilja Janitskinia ja MV-lehteä Suomessa elettäisiin vieläkin valheessa ja valtamedian pimityksessä. MV-lehti on pakottanut valtamedian avaamaan silmänsä totuudelle. Mistä valtamedia ei vieläkään kerro, sen kertoo MV-lehti, Suomen ainoa oikea media. En enää lue muita ollenkaan.

Pyysin taas monta kertaa. Kysyin voiko tulla tekemään salaatin tai jotain. Sanoin, että laitetaan yhdessä, niin saadaan ruoka nopeasti pöytään. Ei tule. Ei vastaa mitään tai keksii jotain tekosyytä. Istuu sohvalla tai tietokonerlla. Tiedän että ei kannata suuttua, koska sitten ei ainakaan tule.

Vierailija
1.7.2014

Olen jossain määrin huolissani isäni autolla ajosta. Isällä ikää 82 ja viime aikoina muisti alkanut pätkimään ja autoakin kolhii, onneksi vielä seiniin ja tolppiin. Mitä voin tehdä, että lääkäri oikeasti arvioisi ajokykyä? Seuraava tarkastus on vasta 3v päästä.

Suosituimmat

Työttömät vaan siirtyy eri luukuille, ja byrokratia lisääntyy. Ennemmin saisi opiskella tai tehdä pikkuhommia (harjoittelua tm joka voisi johtaa vakituiseen työpaikkaan) tai kokeilla yrittämistä ansiosidonnaisella. Uskon ennemmin kannustamiseen kuin piiskaamiseen.