Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

lenkkeily ei onnistu, pyöräilyä tulee arkiliikunnasta. Mun yläkroppa kaipaisi enemmän liikuntaa kuin alakroppa. Kehtaan näin anonyymina kertoa, että jalkasienen takia en voi käydä uimassa tai yleisissä paikoissa suihkussa. On sitkeää laatua, ei meinaa parantua tällä kertaa.

Tänään imuroin asunnon ja samalla myös hellan päältä noin klo:18 aikaan ja nyt huomasin että hellan päälle oli jostain ilmestynyt "murusia" ihan niin kuin olisi vaikka esim. pullaa murentanut sormien välissä. Asun yksin ja en ole tehnyt mitään mikä selittäisi asian.

Mä sanoin, että älä koske. Mutta ei, hän tahtoi väkisin laittaa pyykit kuivumaan, vaikka kielsin.

Kuivauskaappi oli n. puolillaan vaatteita, jotka pesin 40 asteessa, eli laitoin kuivumaan vähän päälle 40 asteeseen. Vaatteet olivat lähes kuivia, puolen tunnin päästä valmiita.

Miksi ja millä logiikalla joudun maksamaan laittomasta vangitsemisesta?! Sitähän suljettu osasto on: vankila. Ei vankilassa tarvitse maksaa, joten miski pakkohoitoon väkisin raahatun hoitoa haluamattoman henkilön täytyy maksaa hoidosta, jota ei edes halua? Kertokaas mammat.

Ollaan menossa parin viikon päästä naamiaisiin tuohon parin kilometrin päähän, ja funtsittiin kotimatkaa yöllä. Mun jalkineissa sitä kahta kilometriä ilmeisesti hieman tuiskeessa on aika mahdoton kävellä, niin mietittiin taksia. Lähimmästä taksitolpasta on matkaa liki 20km.

Suosituimmat

Ikuisuusaihe. Lapsen luokan leirikoulu maksaa 200 euroa per mukula. Tämä on tiedetty nyt viisi vuotta. Nyt yhtäkkiä ilmestyy vanhempia jotka väittää ettei heillä ole tätä 200 euroa.

Viidessä vuodessa sen säästäminen olisi vaatinut 40 euroa vuosi. Siis kolme euroa kuussa.