Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Eilen 22:54

Niitä on kuulemma seitsemän. Tiedän seuraavat:
1. UMK juonnot
2. Enbuske Veitola Salminen
3. Kohta alkava oma talk show
4. Roope Salminen & Koirat
(5. Apulanta-leffa, mut ei kai se enää työllistä?)

Mitä ne loput on? :)

Mitä olisitte mieltä, jos huomaisitte miehen kännykästä, että on ottanut kaupoissa ym. salakuvia lähinnä naisten pepuista. Tekee tätä kaverinsa kanssa. Lähettelevät toisilleen sitten kuvia.

Onko mielestänne "normaalia" toimintaa?

äippä78
20:44

Kävimme eilen tuttavapariskunnan (vuokra) asunnolla kylässä ja silmiini pisti, että mies joi ainakin kolme tai neljä purkkia olutta samalla kun katsoimme Saturday Nightia maikkarilta. Samaan aikaan perheen poika, ilmeisesti 12 nyt pelasi aivan vapaasti pleikkaria vielä kymmeneltä illalla????

Naisen orgasmin näkeminen kiihottaa minua valtavasti! Samoin naisen itsetyydytys. Jos vaimo roplaa klitoristaan yhdynnän aikana laukean itse melkein välittömästi... on se niin kiihottavaa.

Suosituimmat
Vierailija
Pe 18:44

Onko jo aloitettu uutta äsken poistuneen jälkeen? Niin pitkälle kuin ehdin sitä lukemaan oli keskustelu ainakin asiallista, pidetään se sellaisena jatkossakin.

Eskarihan on periaatteessa pakollinen, mutta kuinka "heppoisesti" sieltä voi olla pois? Mitä jos lapsi on välillä toisella paikkakunnalla olevan isänsä luona? Siis esim viikon, miten eskarissa suhtaudutaan? Eli tyyliin joka kuukausi yhden viikon pois. Onnistuuko?

Muutin viime kesänä uuteen kotiin ja en aluksi huomannut mitään epätavallista, mutta kun syksyn myötä illat pimenivät niin huomasin, että aina ohi kulkiessani naapuri-pariskunta ryntää ikkunaan tuijottamaan.