Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Jokela on täynnä vankeja. Jokelassa tapahtui kouluampuminen ja jokelassa sattui maamme suurin junaturma. Jokelassa asuvat myös Suomen tyhmimmät ihmiset. Muutetaan asumaan periferiaan ja sitten vaaditaan tiheään asutun kaupungin palveluita, kuten uimahallia muutaman tuhannen ihmisen vuoksi.

Minä olin kaupassa ostoksilla kuten normaalisti ja huomasin 14-vuotiaan poikani. Poikani seurassa oli tyttö jota en ollut tavannut ennen. Pojallani oli kädessä ehkäisyjä sekä liukuvoidepurkki. Poikani näki minut ja karkasi tuotteet mukanaan ulos. Mitä sanoisin hänelle?

Suosituimmat

Monelle miehelle tuntuu olevan täysin mahdoton ajatus käsittää, mitä on metatyö. Millaista on teidän metatyönne ja miten paljon se vie aikaa päivästä?

Oma listaukseni jossa on metatöistä vaan osa:

Vierailija
15:07

Meidän pojalla (15v) on oma uusi kallis mopoauto, vaatteet aina siistejä merkkivaatteita, kännykkä yms. viimeisen päälle. Treenattu sporttinen vartalo ja muutenkin upea trendikäs poika.

Tytöt on ihan lääpällään ja suorastaan jonottavat mopoauton kyytiin.

Onko muiden mielestä siinä paljon (liikaa) vaatteita jos paljon sotkevalla 2 v pojalla on sisävaatteita noin 10 kpl joka laatua? (Housuja, paitoja, sukkia, alkkareita, tosin neuleita 5 ja sisähaalareita 1 ja kesähaalareita 2).