Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
11:43

tämä pikkupojan vapaudenriisto ja se asiaan liittyvä ihmiskauppa. on kuin suoraan jostain romaanista. luulin ennen että tämä porukka on vaan pikkurikollisia hameineen, mutta näköjään joukkoon mahtuu kaikenlaista kulkijaa.

Olen osittain ranskalainen ja eilen olin Stockmannilla juuri ennen sulkemisaikaa. Sitten tuli eri kielillä se kuulutus että "Suljemme pian, kiitos käynnistä plaa plaa". Ja se tuli myös ranskaksi ja liikutuin siinä kohtaa melkein kyyneliin ja tuli niin ihana kotoisa lämmin olo. :'(

Vierailija
Eilen 17:20

1.Mikä on oudoin asia mille olet runkannut?
2.Mikä on oudoin paikka missä olet runkannut?
3.Mikä on oudoin paikka missä olet kiihottunut?
4. Oudoin asia mistä olet kiihottunut?
5. Sukupuoli ja ikä?

Minulla on muuten kaikki todella hyvin, mutta kielessäni on nystyrä, jota pelkään pahimmissa ajatuksissani jopa kielisyöväksi. En ole siitä kenellekään sanonut, sillä en halunnut kenenkään alkavan asiaa huolehtivan, jos se onkin vaikka ihan hyvälaatuinen pallukka.

Vierailija
10:17

Ollaan lähdössä viikoksi reissuun. Minä, mies ja kolme lasta. Pahimmassa pakkausvaiheessa mies katoaa pihalle nikkaroimaan!!!! Voi jumal***a!!!!!
Tekis mieleni vetää järjettömät pultit, mut siitä ei oo mitään apua. Mut onko muillakin tämmöistä?????

Suosituimmat

Selailin sivuja taaksepäin, mutten löytänyt aktiivista ketjua.

Nyt se kuumailmapalloilukin sitten onnistui, ja asiasta totta kai kuvamateriaalia todistuksena. Ei kuitenkaan maisemista, vaan pariskunnasta, heh :)