Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Ti 11:49

Tekee niin pahaa katsoa tota vaaliväittelyä! Toi aasi on niin irrallaan todellisuudesta kun voi olla! psykottinen narsisti joka yrittää valheita hihasta vetämällä päästä maan johtoon ajamaan rikkaimpien ja omaa etuaan. Kyllä on vajaa-älystä porukkaa jotka äänestää tota pellee!!!

Suosituimmat

Miten ihmeessä miehet kehtaa antaa netissä itestään niin väärän kuvan? Esim. kerran treffasin tyypin joka kertoi olevansa pankissa johtavassa asemassa töissä, elämäntapaliikkuja ja sporttinen vartalo.

Suosituimmat
Vierailija
11:36

Onko kenelläkään vielä kokemuksia Teslasta perheautona? Olemme aikeissa tilata Teslan Model X:n (maasturi, jonka saa myös 6 tai 7- paikkaisena) kuusihenkiselle perheellemme. Auto tuntuu huippuhyvältä ajaa jne., mutta lokinsiipiovet takana mietityttävät. Mahtuvatko aukeamaan parkkihalleissa?

Suosituimmat

Mull on kaveri jolla on iso talo, 500 m2 vähintään, ja talli lisäksi jossa työhuoneita varastoja puuliiteriä ym. Asuvat siinä kahdestaan ja ei ole lapsia kun eivät halunneet. Ei koiria ei kissoja ei mitään.

Vierailija
14:54

Mä hikoilen kunnolla. Jotenkin se kuuma vesi ja touhaaminen aiheuttaa sen. On huono kunto ja lisäksi yksi lääkkeistäni pahentaa hikoilua. Kamalaa hikoilla koko ajan pienistä asioista.