Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
11:35

Mies oli tosi pahalla päällä koko juhannuksen. Koko juhannus kulminoitui miehen totaaliseen hermostumiseen. Miehen ei ikinä lomilla tarvitse pakata kuin omat kamansa, mulla on kaikki lasten kantamukset ja omani, sekä perheen yhteiset. Huolehdin ruokaostoksista yms.

Vierailija
12:29

Olen kotirva ja eläkkeeni tulee olemaan 714€, naapurini on ollut asiantuntijatöissö ja eläke on 3300€. Hänellä on lapsia mutta päiväkoti hoiti. Minä hoidin itse pojan. Miksi uranaiselle maksetaan noin paljon. Palkka oli ollut 5500€.

Suosituimmat

no niin, ei jaksais millään odotella 1.7. asti kun tulee tietoa..

onko teille tullut yliopiston hauista miten aikaisin tietoa, vai onko vaan pakko kärsiä juhannyksen yli...ootteko saaneet tekstari-ilmoituksia vai vain opintopolussa vai miten?

Törmäsin jonkin aikaa sitten oil pullingiin jossakin englanninkielisessä terveysblogissa ja googlettelemalla huomasin monen suomalaisenkin innostuneen tästä vanhasta ayurvedisestä hoitomuodosta:

Ollaan oltu vuosikymmen yhdessä ja lasten myötä vieraannuttu liki eron partaalle. Mies teki juhannuksena aloitteen seksiin ja osaatteko analysoida tätä: hän alkoi puhua vieraalla murteella että pantaisko jos sie vielä haluat minnuu?