Tervetuloa keskustelemaan!

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt sekä jokaiselta alueelta sen mahdolliset omat säännöt.

Vierailija

Nelisen viikkoa sitten sain iskun vyötäröön sivulle, siihen tuli mustelmakin ja alue oli kosketusarka. Ei kuitenkaan vaivannut muutamaan päivään sen enempää. Jonkun päivän kuluttua kuitenkin alkoi kylki- ja vatsakivut.

Ruuanvalmistuksessa käytetty silikonisia tai joskus harvoin kovamuovisia välineitä, ei koskaan mitään metallista. Ei ole säilötty ruokaa pannussa ja pääasiassa pesty käsin - eipä sillä, tuotetietojen mukaan pitäisi kyllä kestää konepesukin.

Vierailija

Nyt oikeasti. Oon sinkku ja aina välillä ois kiva harrastaa seksiäkin. Ympärilläni pyörii miehiä, mutta jotenkin onnistun aina valitsemaan sänkyyni miehet, joilla ei sitten tosipaikan tullessa seisokaan kunnolla. Miksi ei? Mistä se johtuu?

Vierailija

Tapailin jokin aika sitten yhtä miestä, tapailu kuitenkin päättyi hieman lapsellisesti... Ja mielestäni kumpikin osapuoli olisi voinut toimia toisin, mutta kumpikaan ei halunnut tai jaksanut alkaa asiaa setvimään jälkikäteen ja tapailu/yhteydenpito vain loppui...

Suosituimmat

Kitistään täällä, facebookissa tai milloin missäkin, että lääkärit ei ota tosissaan enkä pääse tutkimuksiin. Minusta taas tuntuu, että kaikki joilla on oikea hätä saa heti tai melko pian oikeanlaista hoitoa tai ohjataan  tarkempiin tutkimuksiin.

Suosituimmat

eli ideana on, että laitat sinun mielestäsi (jumalaisen) kauniin julkkisnaisen nimen parilla linkillä, jotka vievät henkilön kuvaan ja av-raati äänestää nuolettamalla, ovatko samaa vai eri mieltä kanssasi.

Itse aloitan Penelope Cruzilla.