Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Kerrankin oltiin miehen kanssa aamuvirkkuja ja lähdettiin keskustaan, kun haluttiin nauttia aamupala oikein kahvilassa. No eihän sellossa ole mikään auki siihen aikaan! Paitsi joku ärrä. Käytiin sitten kaupasta hakemassa nisut ja mentiin kotiin partsille nauttimaan kahvimme.

Vierailija
Eilen 19:51

Olisi kiva kuulla, mitä teille usein tarttuu mukaan kun käytte kirpputorilla?

Olen aloitteleva kirppismyyjä ja kuullut vain juttuja että tiettyjä tavaroita ei edes kannata viedä kun kukaan ei niitä yleensä kirpputorilta osta...

Vierailija
09:37

Just tänään maha aivan sekaisin kun putkimiehen piti tulla tsekkaamaan vessan jotain viemärijuttuja. Ja meillä vaan yksi vessa.. Oon nyt istunut paskalla varmaan puoli tuntia eikä lopu millään. Ja putkimies voi tulla minä hetkenä hyvänsä. :S

Ostin yhdeltä FB-kirppikseltä kengät n. kuukausi sitten. Maksoin 15 euroa, joten iso summa ei ole kyseessä. Maksun jälkeen myyjä hiljeni, ei ilmoittanut, että olisi lähettänyt kengät, joten n. viikko maksusta kysyin, että mikäs näiden tilanne on. Hän vastasi, että joo, lähetetty on.

.. että onko kovinkin yleistä ottaa omien häiden ajaksi jotain rauhoittavaa lääkettä? Olen monesti miettinyt, että jännittäisin omia häitäni varmaan niin paljon, etten nukkuisi etukäteen moneen yöhön ja hääaamuna varmaan tärisisin ja olisin aivan paniikissa ja maha sekaisin wc:ssä.