Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Tilanne tämä: serkkuni tuli helsinkiin vähän kauempaa ja tuli sitten luokseni kahville. Vähän huonosti osui aikataulumme yhteen, koska siinä kahvittelun lomassa teimme mieheni kanssa lähtöä yhtiin pieniin sukujuhliin miehen puolelta.

Suosituimmat

Itsellä valmistumisesta vuosi aikaa, eikä ole töitä näkynyt. Toivon olen menettänyt jo, mutta suoritan silti työnhakua joka päivä koska niin kuuluu tehdä. Huonon pääaineen valitsin hyvässä koulussa, mutta ei siihen 6 vuotta sitten tehtyyn päätökseen voi enää vaikuttaakaan.

Olisimme mieheni kanssa vuokraamassa omistamamme kerrostaloasunnon pojallemme ja hänen perheelleen (avovaimo ja 6kk lapsi) koska heidän nykyisessä asunnossaan paljastui paha kosteusvaurio vajaan kahden kuukauden jälkeen muutosta.

Ovat nyt vähän tiukilla tämän takia.

Suosituimmat

Mies on ollut nyt kolmisen vuotta vaikeasti masentunut. Mitään muutosta parempaan (edes pieniä edistysaskeleita) ei ole tapahtunut. Miehelle on ehdotettu, että hoito voisi tapahtua muualla kun kotona, koska mun jaksaminen alkaa olla kortilla. Tähän mies ei ole suostunut.

Ei haise nyt, mutta yöllä oli nukkunut mun tyynyllä ja se haisi silakalle. Ilmeisesti koiralta tullut se haju. Äsken huomasin siellä venyvää limaa, taisi olla kellertävää. Syö ja juo normaalisti ja tekee ulkona tarpeensa normaalisti. Leikkii ja on touhukas ja iloinen. Mitä tämä on?