Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Olen siis yleisillä standardeilla ruma nainen, en ole koskaan seurustellut vakavasti yhdenkään miehen kanssa, minua ei hyväksytä mihinkään porukoihin mukaan ja saan ihmisiltä välinpitämätönpä ja huonoa kohtelua ihan mihin tahansa menenkin.

Vierailija
Eilen 11:54

Haluan näin miehenä kiittää feministejä vapaudestani! Olen kolmekymppinen valkoinen heteromies, elän sosiaalituilla enkä aio ikinä mennä töihin, naimisiin tai hankkia lapsia. Olen vapaa tekemään mitä lystään!

Vierailija
Eilen 22:59

Tästä väännetään säännöllisesti, myös tällä keskustelupalstalla.

...etukautta vai takakautta, seisten vai istualtaan, housut polvissa vai nilkoissa...

Näin ollen ajattelin kertoa totuuden oikeasta tekniikasta: se riippuu mistä roikkuu.

Selailin sivuja taaksepäin, mutten löytänyt aktiivista ketjua.

Nyt se kuumailmapalloilukin sitten onnistui, ja asiasta totta kai kuvamateriaalia todistuksena. Ei kuitenkaan maisemista, vaan pariskunnasta, heh :)

Vierailija
Eilen 22:58

Lepakko oli päässyt jostain räppänästä meidän saunaan. Otin silmälasit pois, astuin mustalle suihkumatolle ja kuului vinkaisu. Äkkiä lasit päähän ja hirveä paniikki lepakon poistamiseksi talosta. No, tämä onnistui,mutta miten on, pitääkö minun ottaa yhteyttä terkkariin?

Vierailija
15.7.

"Jos hän on tiedemies - hän on aina tieteellisen vallankumouksen tohinassa. Jos hän on journalisti - hän on keskellä kaikkien aikojen suurinta tarinaa. Jos hän on kirjailija - hän on matkalla kohti Nobelin palkintoa."