Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
19.8.

Noh, sinne hävisi vanha ketju!

Miia vaihtanut sohvan paikkaa. Tämä ratkaisu miellyttää omaa silmääni enemmän kuin U:n muotoinen sohva, mutta mikään lemppari tuo ei todellakaan ole! Ihan liian iso ja möhkälemäinen. Toivottavasti teettää verhot, sillä tila kaipaa pehmeyttä :)

Suosituimmat

Ihmettelen kyllä edelleen että miten toi ihminen jaksaa jatkaa bloggaamista, kun se ei selvästi hänelle sopiva työ ole. Tai siis itse ainakin sanoo työkseen bloggaavansa, minusta ei siltä vaikuta.

Tuli mieleen tuosta hukutusketjusta. Jos sinulla olisi TODELLA vaikeasti vammainen lapsi, jolla on vaikka jokin etenevä aivosairaus (esim. INCL), haluasitko lapselle eutanasian, jos se olisi laillista?

väsymystään. heitti koulun jälkeen repun lattialle ja lähti kaverille, söikin siellä. tunti sitten tuli kotiin ja nyt itkee väsyneenä matikanläksyjen kanssa! tuon takia olen koettanut jumalauta sanoa että läksyt tehdään HETI koulun jälkeen.

on 10v

Onko muita pettyneitä? Vuodet vaan vierii, eikä oikein enää ilon aiheita löydy. Toki on lapset, mutta nekin kasvavat nopeasti ja kohta eivät edes äitiä tarvitse enää... Jotenkin tuntuu että elämän tarkoitus on jo takanapäin kun lapset on jo tehtynä. Mitä sen jälkeen?

Lääkäreitä tai muita paikalla?:( Puutui jalka pienellä kevyellä kävelylenkillä,istuessa helpotti ja pääsin kotiin mutta oireet vähänjatkuvat vaan..vähänsamanlaisia oireita ollut viikonlopusta asti kun kävinsaunassa.Siitä seurasi kipua raajoihin ja pinnallista puutumista.Maatessa helpotti ja liikk