Tervetuloa keskustelemaan!

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt sekä jokaiselta alueelta sen mahdolliset omat säännöt.

Vierailija

Muutettiin miehen kanssa juuri ja aiotaan aloittaa uusi perinne, eli meillä aletaan kuunnella aamuisin (klo 6-8 ennen töihin lähtöä) radiota. Nyt pitäisi vain keksiä, mikä kanava olisi tuohon aikaan paras? :)

Lapsi on nyt neljävuotias, ja sai alkunsa parin kuukauden tuttavuudesta. Lapsen isä sanoi että haluaa olla lapsen elämässä mukana, mutta käytännössä asiat ovat menneet aivan pieleen alusta asti. Tapaamiset tökkii, ja isästä näkee että ne tuottavat tuskaa.

Mediakin on paljon rummuttanut, kuinka kaikki maahanmuuttokriitikot ovat huonosti koulutettuja persuja ja "wt". Maahanmuuttokriitikoissa on myös paljon koulutettuja ja älykköjä. He vain pitävät vähemmän melua itsestään. Tutkitusti myös yli 60% suomalaisista on maahanmuuttokriittisiä.

Vierailija

Ihmettelen, miksei koulussa opeteta nuorille, että anaaliseksi on seksistä turvallisin: ei synny lapsia. Olen huomannut, että monilla nuorilla naisilla on vääristynyt käsitys anaaliseksistä.

Vierailija

Kumpaa kannattais opiskella? Miksi valtio-oppia mollataan pilipaliaineeksi, kun onhan sinnekin paksut englanninkieliset eepokset mitä kursseilla luetaan... onko oikis sitten niiin paljon vaativampaa ja siten arvostetumpaa..?

Vierailija

koko ikäni olen kärsinyt jollain tavalla alapään polttelusta, mutta nyt vakituisessa suhteessa tilanne on jo kamala. Vuosi sitten asennettiin hormonikierukka ja tiputtelua oli puoli vuotta.. Olen kärsinyt haluttomuudesta ja hiivoista muutaman kerran.

Suosituimmat
Vierailija

Ilmeisesti jopa meidän kansanedustajat luulevat, että jokaisella maahanmuuttajalla on 17 kertainen riski raiskata. Todellisuudessa taitaa olla niin, ett 99,8% sitä riskiä ei ole lainkaan. Taitaa olla liian vaikeaa matematiikkaa ihmiselle joka ei ymmärrä yksinkertaisiakaan teorioita...

Suosituimmat

Siis katsokaa noita tavallisten ihmisten lähettämiä kämppäkuvia. Aivan järkkyä! Itse olen aina pitänyt itseäni epäsiistinä / boheemina, mutta pientä on tämä meidän talouden epäjärjestys. Onko tämä ihan tavallinen näky?

Vierailija

Minulla on todella pienet rinnat enkä niiden vuoksi uskalla harrastaa seksiä. Olen 20v enkä jostain syystä pääse yli tästä epävarmuudesta. Olisin muuten valmis siihen mutta tämä on asia, joka pidättelee minua. Apua!