Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Olen siis 20-vuotias nainen, ylipainoinen (90 kg, 163 cm) ja olen viimeksi koskenut vastakkaiseen sukupuoleen 9-luokan pakollisissa paritansseissa 5 vuotta sitten. Ystäväpiirinikään ei kuulu yhtään miestä ja kavereitakin on runsaat kolme.

Suosituimmat

Äsken uutisissa Suomen Yrittäjien pj selitti että yksi keino lisätä työpaikkoja olisi että helpotettaisiin irtisanomista Pk yrityksissä ! Siis mitä hel""""**?! Eikö tässä maassa ole irtisanominen ole muutenkin naurettavan helppoa esim. Saksaakaan verrattuna?!

Kysyisin teiltä naisilta että onko koskaan käynyt niin että teidän ulkonäössä, eleissä tai jossain muussa ulkoisessa olemuksessa on ollut jokin piirre joka on pelottanut miehiä pois, teitä on pidetty ylimielisinä tai vastaavaa mutta sitten, kun joku on rohjennut teidän puheille, niin vastapuolell

Suosituimmat

Mietin tässä, että miten tyhjennätte emättimen mällistä seksin jälkeen? Leffoissa aina vaan makoillaan suoraan seksin jälkeen vierekkäin, eli nainen ei käy tyhjennyksellä! Valuttaako ne vain lakanoille vai mitä ihmettä?

Vierailija
22:37

Tai oikeastaan kortista eli jos lahjaksi toivottu rahaa ja se on siirretty hääparin tilille, niin viedäänkö häihin kortti?
Mainitaanko kortissa rahasta jotenkin?

Kiitos avusta.

Suomi on aina jäljessä. Ja tukemassa jotain vihreitten järjettömyyksiä.
Sähköautot eivät ikinä tule olemaan toimiva ratkaisu, vetämään vertoja bensiini- ja dieseltekniikkalle.
Täällä kylmässä ja pitkien välimatkojen maassa asia täysin selvä.

Suosituimmat

Olen käynyt psykologilla muutaman kuukauden ja olo ei kuitenkaan ole helpottanut. Oireina on syömisongelmat, unettomuus ja masentuneisuus. Lisäksi olen hyvin yksinäinen. Olin nuorempana monta vuotta kiusattu, eikä itsetuntoni ole koskaan tuntunut palautuvan siitä.

Suosituimmat

Koirani oli vääntämässä torttua, kun yhtäkkiä kulmantakaa juoksee lapsi joka mitään kysymättä läppäisee koiraani (en tiedä oliko tarkoitus silittää vai mitä) ja koirani pelästyy ihan helvetisti. Lapsen isä käveli perässä, eikä pahoitellut mitenkään tilannetta, tai kieltänyt lastaan.

Haluaisin löytää naisen joka on hyvin pienirintainen, ajelee aina alapäänsä, ei ole koskaan tehnyt aloitetta eikä aiokaan vaan hänestä miehen kuuluu tehdä aloite, ja hän ei ole ikinä ottanut suihin mieheltä eikä ole ikinä ollut päällä, vaan hänestä seksin kuuluu muodostua mies päällä-asennosta ja