Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Huoh. Osaisinkohan selittää lyhyesti. Mieheni on siis alkoholisti ja peliriippuvainen, itsellä on kehittynyt vaikea masennus. Mies on kuitenkin "ihan ok" tyyppi, ja rakastan häntä hurjasti vaikka riippuvuudet onkin myrkyttänyt mielen. Meillä on 10kk ikäinen vauva.

Suosituimmat

Rakkaani on uskollinen ja olen hyväkroppainen nätti nainen. Haluan kuitenkin olla miehelle nro 1 nyt ja tulevaisuudessa. Kuinka paljon treeniä ja ehostautumista tämä vaatii? Entä henkinen puoli, tyyli yms. Mikä on riittävää?

Ei ole lapsia enkä yhtään tiedä missä nykyään mennään lasten lelujen ja muiden suhteen mutta mitään kallista minulla ei ole varaa ostaa kun olen opiskelija. Haluaisin kuitenkin muistaa kaverin lasta jotenkin. Muistan että itse vielä 10-11-vuotiaana rakastin kiiltokuvia.

Vierailija
14:52

Olen tehnyt tutkimuksen, että ne miehet jotka ovat naamalta rumimpia niin niiten kanssa parisuhde kestää kauiten. Ruma mies ei pärjää naamakilpailussa, mutta tunteellinen keskustelu ja kuuntelemaan ne on hyviä.

Suosituimmat

Tehdäänkö lauantain ratoksi tällainen leikkimielinen ketju, missä pistetään yleisimpiä käsityksiä eri horoskooppimerkkien edustajien luonteenpiirteistä. Itse olen vaakanainen, ja olisi hauska kuulla ihmisten käsityksiä millaisia vaakanaiset ovat.

Ei innostu juuri mistään, mitä voitaisiin tehdä yhdessä. Tykkää kyllä perusarjesta, mikä on totta kai hyvä juttu, mutta mitään ihmeellisempää ei kuulemma itse mieti. Jos ehdotan vaikka leffaan menoa tai yhteistä viikonloppureissua, niin lähtee kyllä.