Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Tapasin miehen ja hän huomasi minua aina häirinneen vian itsessäni. Toinen hpyhuuli roikkuu, ja tämä vaiva on sellainen, että sen kyllä oikeasti huomaa esim. uimahallissa se saattaa karata ulos.

Vierailija

Mies sitten meni ja kosi. Suhdetta meillä on takana nyt 3,5 vuotta (olen 30 ja mies vajaa 40). Yhdessä olemme asuneet vuoden. Tämä tuli nyt aivan puuntakaa ja en sanonut vielä kyllä vaan pyysin harkinta-aikaa. En tiedä, haluanko naimisiin, sillä en ymmärrä, mitä hyötyä siitä on.

Vierailija

Multa juuri loppui Sons of Anarchyn viimenen tuotantokausi, ja nyt etsiskelen uutta sarjaa katsottavaksi :) En nyt luettele kaikkia mitä olen katsonut, kun niitä on aika paljon mutta mielestäni hyviä on ollut juuri tuo SOA, Weeds, Californication, Pako, Frendit, Moderni Perhe....

Vierailija

Lenkkeilijätytön raiskaamalle ja elävältä surmanneelle miehelle tuli tänään elinkautistuomio. Mies oli saanut aiemmin kielteisen turvapaikkapäätöksen. No, nyt se turvapaikka on sitten elinkautisen-eli ainakin seitsemän vuotta vielä Suomessa.

Vierailija

Kuinka saisin blogilleni (Blogger) lukijoita. Minulla ei ole kaupallisia tavoitteita, enkä kaipaa suurta määrää lukijoita, mutta olisi kiva, jos olisi edes muutama seuraaja, jotka kommentoisivat.

Vierailija

ylläri nelonen olisi tulossa ja en usko että jaksaisin enää vauva aikaa yms juuri kun elämä alkoi helpottaa. huomenna aamusta aloitellaan tyhjennys, viikkoja 13..elämä on ja näin se vaan menee...=(

Vierailija

Mulle lääkäri kirjoitti mirtazapiinia unettomuuteen (15mg 1-2tbl iltaisin). Olen vasta 3 iltana lääkettä ottanut, 2 ekaa yötä nukuin hyvin, viime yönä heräilin vähän väliä eikä aamulla meinannut päästä ylös sängystä.

Vierailija

Keittiön vanhat kiinteästi sijoitetut leikkuulaudat ovat täysin kulahtaneet, mistähän saisin uudet. Vinkkejä?

Minulle sattui vahinko kolmatta lasta odottaessani Ruotsin laivalla. Oltiin tulossa satamaan ja kamala hätä, mutta en päässyt enää vessaan, kun ihmisiä tunki päälle. Yhtäkkiä lirahti runsaasti. Vaaleissa housuissa juova polviin saakka.