Mitä tarkoittaa "lypsäminen"?

Vierailija

Hei,Olen kuullut puhuttavan siitä, että nainen "lypsää" miehen penistä yhdynnän aikana emättimen lihaksilla. Kertokaapa nyt ihan suomeksi, että miten tuo tehdään, kun minä en ihan oikeasti tiedä? Tämä on oletettavasti helpompaa paksumman peniksen kanssa, mutta onko mahdollista myös ohuen (n. 11-12 cm) kanssa? Miehelläni on tällainen ja olisi mahtava oppia tarjoamaan hänelle tiukempaa puristusotetta.Kiitos vastauksista!

Kommentit (2)

Vierailija
Viesti

Tätä pitää ensin harjoitella, jos et osaa... Apuvälineenä voi käyttää geishakuulia (mitä pienemmät/painavammat, sen tehokkaammat) tai esim. apteekeista löytyy Amoa-sarjan keiloja tai COME-niminen keila (tässä on muuten "antenni" joka näyttää, supistatko lihaksia oikein) joilla voi kyseisiä lihaksia treenata. Lantiopohjan lihasten pitää olla tiukat, että lypsäminen onnistuu, eli kunnon supistus pitää saada aikaan! (Mitä ohuempi penis, sitä voimakkaammin joudut tietty puristamaan, että tuntuu kunnolla) Voit kokeilla harjoitusvaiheessa vaikka sormillasi puristusvoimakkuutta samalla, kun jännität lantiopohjan lihaksia.Kun puristusvoimakkuus alkaa olla tarpeeksi hyvä (tunnet kahdella sormella kunnon supistuksen emättimessä), alat vain treenailla ns. sarjassa supistamista. Eli voimakas supistus, jonka jälkeen lyhyt lihasten rentoutus ja uusi voimakas supistus. Tsemppiä! Jos joudut alottaan ihan nollasta (eli vagina synnytyksen jäljiltä "luonnontilassa") niin voi kestää montakin viikkoa ennen kuin kunnon puristus alkaa löytyä. Mutta se löytyy! Usko pois. Ja ahkeruus palkitaan, koska nautinto on molemminpuolista.

Vierailija
Viesti

Eipä tuo ainakaan miehen vinkkelistä niin maagiselta tunnu. Tosin vaimolla on juuri tuollainen värkki jota ottaa kiinne ja alkaa vetämään orgasmin lähestyessä.Mä jotenkin rinnastan lypsämisen siihen tilaan juuri ennen orgasmia kun alan pumppaamaan ulos siemennestettä litrakaupalla enkä tajua muusta maailmasta yhtään mitään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat