Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Isä on siis elossa, mutta hänen uusi kumppaninsa on vuosien varrella vienyt isän yhteydenpidon minua kohtaan sellaiseksi, ettei se enää palvellut minun tarpeitani ja suhdetta isään milläänlailla. Olen siitä aivan helvetin katkera.

Vierailija
Eilen 15:16

Olen opetellut muutaman kiperän kiipeilytempun olohuoneen sohvalla ja ajattelin nyt lähteä kylille naisten toivossa. Iskeekö teihin komeat temput pitkin seiniä ja telineitä?
M42

Onko muilla kokemusta vastaavasta ja onko mennyt ohi miten pian? Olen kuullut kylvyn rauhoittavan monia vauvoja, mutta meillä kylvystä nostamisen jälkeen alkaa itku (ei raivoisa, vaan sellainen tyytymättömän ja väsyneen vauvan itku) ja itkuisuus jatkuu vielä seuraavan syötönkin jälkeen.

Ja miten siis selitätte, että karma olisi todellista? Siis jos tekee jotain väärin, niin saa rangaistuksen ja oikeasta teosta palkinnon?
Onko kyse siitä, että joidenkin ihmisten oikeasti niin vaikeaa hyväksyä elämän sattumanvaraisuus ja epäreiluus, että pitää keksiä kaikkeen selityksiä?

Suosituimmat

Huomenna se alkaa! Miten me pärjätään ilman Maaretia? Onko taas säpinää ukkomiehen ja kamera crew'n välillä? Kuka on paksuna heti häitten jälkeen? Millaisia pariskuntia veikkaatte tällä kertaa olevan mukana, joko saataisiin vähän "iäkkäämpi" pari mukaan?

En malta odottaa!

Suosituimmat

Sallikaa mun nauraa XD mikä myötähäpeä mulle tuli noista kuvista!
Eikö tää samppa ollut vartijana? Mikähän mahtaa olla nykyinen ammatti, johon tarvii oikee solmioneulaa??
Joku veikkas pankkia, mutta ei pankissakaan oikeasti tartte olla puku päällä. Siistit vaatteet riittää!

Vierailija
09:52

Vasta 4+5 ja tuntuu että kuolen tähän väsymykseen. Viides raskaus enkä muista että koskaan ennen olis tämmöstä ollut. Millähän sitä sais itseään piristymään vai onko tässä mitään tehtävissä.

Olen seurannut molempien vanhempieni kanssa hoivakotien arkea, joten tiedän mistä puhun. Leppoisampaa työtä saa hakea! Kahvilla ja tietokoneella ollaan istuttu AINA kun tulen paikalle. Itse olen saanut vanhemmilleni vaihtaa puhtaan paidan päälle ja viedä ulkoilemaan.

Tutustuin erääseen mieheen netissä keväällä ja olemme siitä asti viestitelleet ahkerasti. Mies on tuntunut erittäin mukavalta ja tavallaan ihastuinkin häneen näiden kuukausien aikana. En tavannut häntä emmekä ole vaihtaneet edes kuvia. En siis tiennyt miltä hän näyttää.