Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Poika on vauvasta asti kuolannut paljon, siis aivan jatkuvasti. Koskahan tuo loppuu? Voiko mitenkään vähentää kuolaamista? Tyhmä kysymys, mutta piti silti kysyä. :D

Vierailija

Mistä olette saaneet kissallenne hoitajan? Ollaan lähdössä koko perheen kanssa matkalle, joten siinä meni sekin vaihtoehto. Luottohoitaja muualla. Kissa on niin seurallinen, että sen on ihan pakko päästä hoitajalle asumaan matkan ajaksi.

Vierailija

ihan muuten vain. Ennen kuin pilkunviilaajat astuu kehiin, niin ilman että siihen liittyisi sen kummempaa syytä kuten suihkussa oleilua ja seksin harrastamista?

Vierailija

Mulla on hoitokontakti. Psykiatrisella poliklinikalla tiedetään että olen vakavasti masentunut, ja että mulla oli näitä ajatuksia aiemmin syksyllä. Hoitaja siellä on kuitenkin sitä mieltä että kaikki on ok. Eli että "mene hoitoon" ei ole vastaus kysymykseeni: mitä mun pitäisi tehdä?

Vierailija

Tuli vain tokkurainen olo, mutta kivut eivät hävinneet mihinkään. Huomenna pitäisi ottaa Cytotecia keskeytyneen keskenmenon hoitoon, mutta enpä tällä kipulääkityksellä kyllä uskalla. Kohtalotovereita?

Vierailija

Miksi niin, varsinkin jos ette itse ole neitsyitä? Siis ymmärrän kyllä, että seksi on ainutlaatuinen asia ja se halutaan kokea luotetun kumppanin kanssa, mutta en oikein ymmärrä, miksi siihen liitetään vaatimus neitsyydestä?

Olen huomannut, että ainakin näin miehenä on parempi olla vähän tyly, kuin lempeä. Kun olen lempeä, niin minuun suhtaudutaan joko neutraalisti tai jopa väheksyen. Kun olen taas tyly, niin sekä muut miehet kunnioittaa minua enemmän ja naiset on minusta sukupuolisesti kiinnostuneempia.