Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Kirjoittelin mukavan oloisen naisen kanssa ja juttu luisti. Kuvani nähtyään hänestä ei ole enää kuulunut mitään. Miks naiset ootte niin nirsoja ettei kunnon mies kelpaa? Ei se ulkonäkö tarkota et ois jotenki huono valinta kumppaniksi.

Suosituimmat
Vierailija
Eilen 18:45

Tänään kuulemma lähti sähköpostilla kutsut kaikille tärkeille ihmisille että voivat olla osallisena tohtorintutkinnon juhlistamiseen. Tulla kuuntelemaan väitöstä ja illalla karonkkaan. Olin jo katsellut iltapukua, säästänyt rahaa juhlallisuuksiin ja lahjaan.

Suosituimmat

Haluaisin kuulla tarinoita. Missä näit, kuinka kauan oli erosta kulunut, juttelitteko mitään yms? Mun mies jätti mut kuukausi sitten ja törmäsin häneen viikonloppuna ekan kerran eromme jälkeen. Kainalossa oli sellanen ylipainoinen, mun silmissä ruma naikkonen.

Mulla on sähköposti täynnä kaikenlaista markkinointiviestiä firmoilta, joiden asiakas en ole kai vuosikausiin ollut (mielestäni). Mitkä on teillä pahimpia spämmääjiä? Aloitan:
- Finnair ja muut lento- ja matkafirmat
- Hobbyhall ja muut verkkokaupat, esim. Netrauta

Missä menee raja, miten meidän täytyy huolehtia oman pihamme turvallisuudesta? Naapuriperheen kolme alle kouluikäistä kulkee omakotialueella omin päin. Joka päivä myös meidän pihalla käydään hiekkalaatikolla. Perheen aikuiset eivät yleensä seuraa lastensa tekemisiä.