Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Kun isoon ääneen ilmotin että viime kerta oli viimenen kerta. Mietin vain että en saa toista vakipanoa kyllä varmasti jolle kelpaan tälläisenä kuin olen. Vakipano ei varmasti ajatusta tyrmäisi loska olisi halunnut jatkaa. Pano on varattu. Juu, tiedän mutta hänen valinta minä olen vapaa.

Vierailija
14:05

Minulla on siniset hiukset ja silmälasit. Olen ihan normaalista perheestä. Tatuointeja tai lävistyksiä ei ole, mutta saatan jossain vaiheessa hankkia. (en siis aio lävistää koko naamaani täyteen tai tatuoida koko kehoani.

hyvä kun kehtaan näyttäytyä miehelle. Netin kautta tutustunut ja mies on todella komea.
Hänen naismakunsa ei todellakaan ole mikään missi, hän pitää vähän pyöreistä, tavalliset kasvot omaavista (joo, minäkin inhoan tuota sanaa) naisista vaikka itse käy salilla.

Suosituimmat

En jaksaisi nähdä vaivaa näin turhan asian eteen. En edes saa postia, paitsi nettishoppailun paketteja ja lääkärinlaskuja, mutta niihinkin ilmoitan aina uuden osoitteeni, eli mitään ei mene vanhaan osoitteeseen.

Kaveriltani kuulin, ja näytti netistä kuviakin, että ex-mieheni on yhdessä 24v naisen kanssa, ukko itse jo 37v. Exä ostanut oman kämpän ja hyvin taitaa mennä.
Mun kanssani kun oli, niin asuimme vuokralla ja kaikesta se köyhäili, vaikka ukolla tuntuu olevan rahaa yllinkyllin.

Mies on siis ihminen joka hurahtaa asioihin täysin. Jos hän aloittaa kuntoilemisen, niin sitten hän kuntoilee monta kertaa päivässä älyttömiä lenkkejä/treenejä. Jos hän laihduttaa niin hän sitten myös laihduttaa. Syö ehkä kerran päivässä kasviksia. Tai vetää karppauksen aivan äärimmäisyyteen.

Vierailija
13:12

Miehestä ei ole viikkoon kuulunut mitään nyt. Hän on pitkävihainen. Laitoin tuona iltana viestiä hänelle, mistä saa käsityksen, että se oli siinä, mutta missä kerron välittäväni hänestä yms. (puhuimme myös livenä ja puhelimessa ennen tuota viestiä). Viestiin ei vastannut mitään.

Suosituimmat

Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä 3 vuotta. Alkuhuuma on mennyt lopullisesti ohi, ja kävimme eilen mielenkiintoisen, rehellisen keskustelun siitä, miten todellisuudessa kumpikin meistä on hiukan pettynyt tässä vaiheessa.

Olen aloittanut työt terveydenhuollossa ja olen aivan äimän käkenä siitä kiusaamisen ja selän takana puhumisen määrästä. Miten on mahdollista että vaikka nämä kiusaajat ovat ihan aikuisia, kykenevät kiusaamaan toisia? En käsitä. 😢