Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Olen sellainen kiltti ja kunnollinen hyvän kasvatuksen saanut naisia kunnioittava tylsä mies, joka ei koskaan halua loukata ketään. Voisinko jotenkin opetella sellaiseksi särmikkääksi jännämieheksi joka saa naiset villeiksi? Miten se onnistuu vai onnistuuko?

Vierailija
15:37

Olen lähdössä Tallinnaan parin viikon päästä parin ystävän kanssa. Mitä siellä kannattaisi tehdä/nähdä? Mitä sieltä kannattaa ostaa, onko siellä tietyt asiat halvempia kuin Suomessa? Entäs ravintolavinkkejä?
Kyseessä päiväristeily ja suht pienellä budjetilla.

Täällä on Varpun pikkuveljelle nimi etsinnässä. Tykkään älyttömästi tyttöjen luontonimistä, eli siskon nimeksi tulisi ehkäpä Pihla tai Minttu, mutta poikien luontonimet eivät nappaa, joten en halua pojasta Pyryä tms. vaikka se sopisikin nätisti Varpun kanssa.

Se on minussa niin syvällä etten tunnu pääsevän siitä eroon. Ajatus seuraa minua päivittäin ja hetkittäin, että olen ulkopuolinen, minua inhotaan, vihataan, ja seuraani hävetään.
en osaa muuttaa ajattelutapaani vaan kaikki ovat aina merkkejä näistä.

Tuo aloitus inhottavasta naapurista oli minulta ja testasin kauanko se saa olla listalla. Aika nopea sensuuri täällä on. Jotkut menivät jopa lankaan noin avuttomassa huijauksessa, mitä pidän kyllä yllättävänä.

Miten naiset jaksavat nähdä niin paljon vaivaa miesten eteen kun tietävät olevansa miehille vain objekteja? Eikö ikinä häiritse että olette miehille vain omaisuutta, alempiarvoisia esineitä? Turha kuitata väitettä "ei kaikki miehet".

Vierailija
17:03

Utah on hieno paikka. Minun tekisi mieli joskus lähteä käymään Utahissa. Utahissa voisi myös asua. Olen nähnyt kuvia Utahista ja hienoa on. Utahissa on myös pikku Nasu <3 <3 <3 Oi Nasu, kaipaan sinua <3 <3 <3 <3 <3!!!!!!!!!!!!!

Miksi nykyisin näkee niin usein pariskuntia tai perheitä, joissa nainen on erittäin tuhdissa kunnossa ja mies taas normaalivartaloinen tai jopa laiha?
Miltä se oikein tuntuu olla hyvin ylipainoisen kanssa suhteessa? Eikö kiinnostuksenkohteet ole aika erilaisia jos kropatkin ovat?

Ikuisuusaihe. Lapsen luokan leirikoulu maksaa 200 euroa per mukula. Tämä on tiedetty nyt viisi vuotta. Nyt yhtäkkiä ilmestyy vanhempia jotka väittää ettei heillä ole tätä 200 euroa.

Viidessä vuodessa sen säästäminen olisi vaatinut 40 euroa vuosi. Siis kolme euroa kuussa.

Vierailija
26.7.

Olenko ainoa, jonka mielestä blogi herättää nykyisin pelkkää myötähäpeää? Viimeisin video oli aivan järkyttävä, kamala sotku ja ruma tunkkainen koti ja tyyli.