Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Onpa surullista :( olen entinen vela. Ja nyt kuitenkin kohtasin ensimmäistä kertaa elämässäni ihmisen kenen kanssa perheen perustaminen tuntuu sydämessä oikealta. Olen itse onnellinen oikeastaan ensimmäiseen kertaan moneen moneen vuoteen. Ystävät vain lopettivat yhteydenpidon.. En käsitä.

olen tavallisen näköinen nainen, keskitason meikkaaja, hoikka mutta vähän löysä, suora vaalea tukka yleensä ponnarilla.

olin täysin tyytyväinen ulkonäkööni, ennnenkuin tein virheen ja liityin INSTAGRAMIIN.

Olen raskausviikolla 15 ja parin viime viikon aikana yksi reidessä oleva luomeni on alkanut oireilemaan. Siihen kasvaa siis rupea, sellainen ihokerros, jonka saa nyppäisemällä pois. Luomi on aika lättänä, eli ei ole koholuomi. Muuten luomea ei kutita tms. Tulisiko olla huolissaan?

Vierailija
3.5. 14:33

Täällä oli joitakin kuukausia sitten paljon keskustelua tästä blogista ja sen kirjoittajasta. Viime aikaiset kuulumiset näytti niin hyvältä varsinkin aiempaan verrattuna, että ajattelin aloittaa hyvän mielen ketjun tästä.

Saan koko ajan kommentteja vartalostani. Saan myös todistaa kun äitini vartaloa kommentoidaan. En jaksa enää . Olen laihduttanut yli 10kg ja kuulen silti samoja kommentteja kuin ennen laihdutusta. En ole koskaan ollut ylipainoinen ja nykyään olen alipainon puolella.

Vierailija
Eilen 22:28

Vihaavatko muut matkailua? Vain ulkomaan matkailua vai myös kotimaan? Pelkkä lentokone, vai myös muut kulkuneuvot?

Viihdyn kotona.

Vierailija
Eilen 18:48

Asun kerrostalossa, jonka parvekkeilla ei saa polttaa. Joudun siis n. kolmesti käymään ulkona tupakalla (joo joo) ja viimeisen kahden viikon ajan AINA kun käyn ulkona on rappusten edessä kolme hyttystä.

Ei alkupaloja. Pääruoaksi kala- ja jauhelihakeittoa, leipää. Kahvin kanssa pikkuleipiä ja mustikkapiirakkaa. Illemmalla grillataan makkaraa, lisukkeena vihreä salaatti ja kaupan valmiita salaatteja. Ruokajuomana maitoa.