Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

2-vuotiaalle 55 e ryhmähau-vahtitorni, 2-vuotiaalle kosketin soitin 35 e, 6-vuotiaalle Legofriends-esiintymislava, tuotenumerokin mainittu, 5 veelle Transformers robotti 50 e, 11-vuotiaalle Monster high uusin nukke... vanhempi ei ilmeisesti kelpaa??? Joulupuu-keräyksen toivelistalta poimittuja.

Vierailija

On tämä mennyt sanavapauden rajoittaminen verkossa mennyt aivan älyttömäksi. Se, että voimme osoittaa mieltämme ulkona ei auta, koska kaikki on nykyään verkossa.

Vierailija

Muutaman kerran elämässäni olen saanut stipendin ja se on ollut kielistä. Mutta kielet ovat olleet minulle aina helppoja, olen saanut ysejä ja kymppejä. Toki joutuu näkemään sen pienen vaivan, että lukee sanakokeisiin ja muistaa sanat ja opettelee ulkoa ne säännöt.

Vierailija

onko sinne sähköpostiosoitetta? En päse kirjautumaan sisään, mutta en löydä mitääb meiliosoitetta, johon laittaa asiasta viestiä.

Vierailija

Itse sairastan keliakiaa eikä korvauksen poistuminen haittaa yhtään. Gluteenitonta ruokaa on kaupat pullollaan ihan samalla hinnalla kuin terveillekin. En ole tarvinnut mitään erikois-ruokaa.

Vierailija

Ottaisin vastaan ruokaehdotuksia. Jääkaapissa on:
puolikas munakoiso
puolikas sipuli
porkkanaa
chiliä
pensaspapuja
2 isoa herkkusientä
perunaa

Mitä näistä aineksista kokkaisit?

Loppuvuodesta olisi ensimmäinen leikkaus, tiedän riskeistä jne. silti eniten pelottaa se katetri. Laitetaanko se ennen nukutusta/puudutusta ja jos niin eikö satu aivan helkutisti kun tunto palaa? Mä oon melkeen paniikissa jo nyt sen helkutin katetrin takia! 

Kysymys otsikossa. Monenko eri ihmisen kanssa olette enimmillään harrastaneet seksiä 24 tunnin ajanjakson aikana? Itse olen 36-vuotias mies, joka on hiljattain eronnut. Seksielämä on ollut aika villiä ja kaikkeen kysyntään en ole pystynyt edes vastaamaan.