Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
13:22

Ollaan oltu naimisissa reilusti yli 10vuotta ja vaikeuksia(ei läheskään kaikki meistä itsestä johtuvia) ollut paljon. Vastoinkäymistä perään ja perään.. Ihan pohjamudassa olen henkisesti mennyt ja koittanut selvitä. Nyt on sitten pahin takana ja aurinko pilkottaa elämäämme.

Suosituimmat

Mietin tässä, että miten tyhjennätte emättimen mällistä seksin jälkeen? Leffoissa aina vaan makoillaan suoraan seksin jälkeen vierekkäin, eli nainen ei käy tyhjennyksellä! Valuttaako ne vain lakanoille vai mitä ihmettä?

Suosituimmat

Selailin sivuja taaksepäin, mutten löytänyt aktiivista ketjua.

Nyt se kuumailmapalloilukin sitten onnistui, ja asiasta totta kai kuvamateriaalia todistuksena. Ei kuitenkaan maisemista, vaan pariskunnasta, heh :)

Vierailija
12:23

Tyttären syntymän jälkeen vaihdoin hajusteettomiin pesuaineisiin ja niitä käyttäny jo monta vuotta.Nyt ostin erehdyksessä tavallista Bio luvilin pesunestettä (sellasta liilaa) ja voi yök minkä hajuiset vaatteet (nimenomaan haju,ei tuoksu).Nyt ymmärrän ehkä vähän paremmin niitä jotka noista voimak

Suosituimmat
Vierailija
08:24

Kuopukseni osaa englantia ennestään. Olen nyt kolme vuotta yrittänyt saada hänelle koulun enkun tunneilla eriyttämistä ylöspäin. Aina se luvataan, aina se jää. Mikä tässä voi olla näin vaikeaa?!

Suosituimmat

Ihan naurettavaa, burkinin koko pointti oli siinä että musliminaisetkin pääsevät länsimaisiin harrastuksiin ja ajanviettoihin mukaan. No eipä pääse Ranskassa enää, ja eriarvoistuminen senkin kasvaa?

Oli vaan tulli paljastanut jonkun ison huumekaupparingin. Amfetamiinin ja heroiinin vaarallisuuden ymmärtää, koska tuhoavat fyysisestikin, mutta että LSD; eihän siihen edes synny riippuvuutta.