Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Miksi on niin tärkeää olla tavallisessa koulussa, jos ei siellä pärjää ja joutuu jatkuvasti tuntemaan huonommuutta? Mikä siinä erityiskoulussa on niin kamalaa? Leimautuminen? Siellä saisi ihan toisella tapaa onnistumisen kokemusta, kun henkilökuntakin on paremmin perillä oppimisvaikeuksista.

Vierailija

Meille kaikille on lapsesta asti väitetty, että järveen pissaaminen olisi vaarallista luonnolle.

järvi: 3 000 000 000 litraa
pinta-ala: 1 km^2
syvyys: 3m

Vierailija

Haluaisin kovasti lapsen, mut olen sinkku. Tunnen miehen joka haluaisi myös lapsen kipeästi, me olemme ystäviä tai enemmänkin kavereita ja meillä oli myös lyhyt suhde vuosia sitten.

Suosituimmat
Vierailija

Olisin kiinnostunut seksistä vanhempien miesten kanssa mutten usko, että he haluaisivat kokematonta petikumppaniksi :( Siksi en ole uskaltanut lähestyä heitä. Olen vähän epävarma kropastani mutta olisin kuitenkin innokas kokeilemaan melkein mitä vain.

Suosituimmat

2-vuotiaalle 55 e ryhmähau-vahtitorni, 2-vuotiaalle kosketin soitin 35 e, 6-vuotiaalle Legofriends-esiintymislava, tuotenumerokin mainittu, 5 veelle Transformers robotti 50 e, 11-vuotiaalle Monster high uusin nukke... vanhempi ei ilmeisesti kelpaa??? Joulupuu-keräyksen toivelistalta poimittuja.

Vierailija

Kun olin yläasteella, liikunnan numeroni oli aina 2 pykälää osaamistani huonompi aktiivisuuden puutteen takia. Ei tainnut ope tajuta, kuinka vaikeaa koulukiusatulle oli kiinnittää muiden huomiota itseensä (ja tekemiinsä virheisiin) olemalla aktiivinen.