Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Eilen 17:41

En ole vegaani, mutta en kyllä yhtään tajua tätä sosiaalisessa mediassa esille tulevaa vihaa vegaaneja kohtaan. Aina, kun joku mainitsee olevansa vegaani, heti näkyy näiden näppäinsankareiden vihamielisiä kommentteja.

Vierailija
16:34

Tyttöni on 17-vuotias, perusterve ja hoikka . Hänellä ja minulla myös on ollut aina huono ääreisverenkiero, joten jalat ja kädet muuttuvat kylmässä siniseksi.

Suosituimmat

Olen 30 - vuotias nainen, ja mulla on 42 - vuotias mies (ikäerosta ei tarvitse mainita). Mies on oikein mukava ja turvallinen tyyppi, ei siinä mitään. Mutta tän miehen 19 - vuotias kuuma teinipoika... Oon rakastunut täysin.

Paska hallitus, persujen kannatuksen laskun ymmärtää. Mutta miksi kokoomuksen ja keskustan kannatus on ennallaan??? Niiden linjaahan tässä lähinnä noudatetaan? Keksiikö kukaan oikeaa syytä vai käytetäänkö koko aloitus "nokkelien" solvausten keksimiseen?

Voiko säälittävämpää rassukkaa ollakkaan? Luulee pääsevänsä naisen pöksyihin esittämällä jotain "yes-man":ia.

Hyi olkoon.. mielummin kunnon Mies vaikka onkin sitten vähän seksistinen ja jääräpää.

Suosituimmat

Illma Gore, taiteilija joka maalasi kohua herättäneen Trumpin alastonkuvan on hakattu kotinsa ulkopuolella ilmeisesti Trump kannattajan toimesta. Täytyy kyllä sanoa, että nyt käynnissä olevan presidenttikisan täytyy olla sekopäisyydeessään Usan historian älyttömin tapahtuma.

Äitini hakkasi minua pienenä. Aina kun minä en totellut tai tein jotain "pahaa" sain kunnolla selkääni. Oireilin näiden rangaistusten takia pitkään, enkä ole koskaan kunnioittanut äitiäni samalla tavalla kuin esimerkiksi muiden vanhempia.