Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Kaikkien kannattaa lukea tämä The Atlanticin tarina amerikkalaisen keskiluokan köyhyydestä sekä tarinat keskiluokkaisista ihmisistä, jolta kaikki on mennyt alta yhteiskunnassa, jossa terveydenhuolto on yksityistä, kunnon sosiaaliturvaa ei ole, koulutus on valtavan kallista eikä oikeastaan mitään

Suosituimmat
Vierailija
2.8.2013 01:26

Voi siis olla naisen joko naisen tai miehen, ja joko suomalainen tai ulkomaalainen.

 

 

Tuli mieleen, kun itse en ole koskaan tajunnut nimeä Mackenzie/Mckenzie. Se näyttää rumalta, kuulostaa rumalta eikä sovi etunimeksi. (Kiitos kun sain avautua)

Vierailija
12:00

Näin juhla-aikoina sen aina huomaa miten yksinäinen lapsiperhe olemme. Meillä on puolison kanssa kyllä omat kaverimme, joten onneksi sentään jotain sosiaalista elämää on ympärillä. Mutta perheenä ja pariskuntana ei meillä ole yhtään ystäviä tai sukulaisia joiden kanssa viettää juhlia.

Tuleva kuudesluokkalainen olisi lähdössä leirikouluun, välimatkaa n. 600 kilometriä. Lapsen kanssa on koko elinikä taisteltu nukkumisen kanssa. Nykyään nukkuu kokonaisia öitä kotona, mutta muualla ei toivoakaan nukahtamisesta. Viikko ilman nukkumista, toivotonta.

Eli tindermatch kertoi olevansa semisti roku ja bikeri. Joo ton semisti ymmärrän ja bikerinkin mutta mikä hemmetti on ROKU? Ikää vähän alle 40. Niin ja onko kaikki bikerit jotain pahiksia vai onko niitä hyviksiäkin? Ai hitto mä tunnen itseni blondiksi just nyt kun kyselen tämmöisiä :D

Suosituimmat
Vierailija
28.3. 13:47

Miehellä on iso muna ja rahaa ja omaisuutta ihan helvetisti, samoin tutuilla. Tyypin aika kuluu aamusta iltaan AV:lla viisastellessa. Mielipide löytyy kaikkeen. Luulisi vähintään tohtori olevan.

Vierailija
Eilen 21:32

Kamalaa naljailua lasten luokka toverien vanhemmilta kun satuin mainitsemaan olevani Mensan jäsen ja kehotin muita käymään lasten kanssa testissä. Tää on niin tätä, että toisella ei saa olla enemmän rahaa, ei saa olla kauniimpi, ei saa olla älykkäämpikään.