Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Mulle tuli mieleeni tällainen. Törmäsin lapsuuden aikaiseen hahmoon, neiti etsivään ja muistin, miten neiti täydellinen se olikaan. Kaunis, älykäs ja onnistuu kaikessa. Osaa näytellä ja muistaa vuorosanat, kun on ne kerran kuullut, osaa tuosta vain tanssia jne.

On laskettu että koko eruoopan enemmistö on kohta muslimeja. Enemmistön lait otetaan tällöin myös käyttään. Mitä mieltä olette siitä että me alamme elämään muslimien sääntöjen mukaan, hunnutetaan naiset jne? Tässä on laskelma että ei ei mene enää kauan kunnes muslmit ovat enemmistö:

Vierailija

Syyskuu 2015 tulee mullistamaan maailman.

 

Syyskuussa 2015 todennäköisesti tulee tapahtumaan mm. kristittyjen uskovien ylöstempaus. Todennäköisiä muita tapahtumia ovat mm. suuret katastrofit & antikristuksen esittäytyminen.

 

Suosituimmat

2-vuotiaalle 55 e ryhmähau-vahtitorni, 2-vuotiaalle kosketin soitin 35 e, 6-vuotiaalle Legofriends-esiintymislava, tuotenumerokin mainittu, 5 veelle Transformers robotti 50 e, 11-vuotiaalle Monster high uusin nukke... vanhempi ei ilmeisesti kelpaa??? Joulupuu-keräyksen toivelistalta poimittuja.

Vierailija

Oletteko kuulleet mistä on kyse, mitä ajatuksia herättää ja miksi?