Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
La 18:47

Katsoin muijan uusia instagram-kuvia ja mitä tuolle naamalle on taas tapahtunut? Toivottavasti kuvia on vain muokattu rajusti ja epäonnistuneesti, tai niitä on yritetty meikata contouring-tekniikalla hyvin kömpelösti :D

Täällä oli ketju, jossa puhuttiin Tampereen korkeasta työttömyysprosentista ja Microsoftin toimipisteen lakkauttamisesta ihan asiallisesti. Mihin se ketju katosi ja miksi näistä asioista ei saisi puhua? Totuushan on se, että Tampereen työttömyysprosentti on 18 ja nousee koko ajan.

Surullista sanoa sinulle, että ponnistelujasi ei palkita tässä tasapäistämisen maassa. Kaikkien pitää saada sama raha käyttöön. Olit siis työssä tai et. Verotus js sossun rahanjako pitävät siitä huolen.

Kävin tänään ensimmäistä kertaa äitiysneuvolassa. Terveydenhoitaja kirjoitteli tietojani koneelle. Jossain vaiheessa terveydenhoitaja sanoi ettei tietojen lisääminen onnistu, kun jollakin toisella on potilastietosivuni auki. "Katkosta" kesti noin 5min, kunnes sivut toimivat taas normaalisti.

Muutimme kaupungissa rivitaloasuntoon, en ole enkä edes halua olla tekemisissä naapurien kanssa. Tervehdin kyllä aina, mutta en kaipaa sen enempää. En sitten tiedä jos olisi lapsia... varmaan "hiekkalaatikkotuttuja" voisi sitten olla.
Mites muut??

Suosituimmat

Tänään kuulemma lähti sähköpostilla kutsut kaikille tärkeille ihmisille että voivat olla osallisena tohtorintutkinnon juhlistamiseen. Tulla kuuntelemaan väitöstä ja illalla karonkkaan. Olin jo katsellut iltapukua, säästänyt rahaa juhlallisuuksiin ja lahjaan.

Vierailija
20:59

Miksi koskaan ei muistella Tokion pommituksia? Miksi aina vain muistellaan Hiroshimaa tai Nagasakia?

Tokion pommituksissa kuoli enemmän ihmisiä kuin Hirosimassa tai Nagasakissa. Siviilit paloivat hengiltä ja puurakenteinen Tokio tuhoutui.