Keskustelualueen säännöt

Sienten ryöppääminen ja pakastus

Kannattaako rouskut vielä käyttää pannulla ryöppäyksen jälkeen, jos on tarkoituksena pakastaa ne? Irtoaako siis vielä nestettä?

[quote author="Vierailija" time="25.09.2010 klo 17:47"]

Kannattaako rouskut vielä käyttää pannulla ryöppäyksen jälkeen, jos on tarkoituksena pakastaa ne? Irtoaako siis vielä nestettä?

[/quote]
0 0
Vastaa Lainaa Ilmoita asiaton sisältö

Ei käytetä pannulla

rouskuja koska nehän ryöpätään, huuhtelet ja valutat vedet pois. Ryöppäyksessä poistetaan sienistä mm. kitkeryyttä.

Tatit, kantarellit, mustat torvisienet ja suppilovahverot käytetään pannulla koska niitä ei ryöpätä.

[quote author="Vierailija" time="25.09.2010 klo 17:52"]

rouskuja koska nehän ryöpätään, huuhtelet ja valutat vedet pois. Ryöppäyksessä poistetaan sienistä mm. kitkeryyttä.

Tatit, kantarellit, mustat torvisienet ja suppilovahverot käytetään pannulla koska niitä ei ryöpätä.

[/quote]
Vastaa Lainaa Ilmoita asiaton sisältö
0 0

Rouskuista kannattaa keittämisen jälkeen

puristaa vesi ihan käsin pois. Tai sitten pilkkoa, ja valuttaa siivilässä.

[quote author="Vierailija" time="25.09.2010 klo 17:59"]

puristaa vesi ihan käsin pois. Tai sitten pilkkoa, ja valuttaa siivilässä.

[/quote]
Vastaa Lainaa Ilmoita asiaton sisältö
0 0

Kiitos! T: AP

Näin ajattelinkin, kun menivät ryöpätessä niin pieneen...

[quote author="Vierailija" time="25.09.2010 klo 18:19"]

Näin ajattelinkin, kun menivät ryöpätessä niin pieneen...

[/quote]
Vastaa Lainaa Ilmoita asiaton sisältö
0 0

Empä pakasta ryöpätyjä sieniä suolaan ne ja kylmään.

Muutenkaan ei tykätä pakkasessa olleista sienistä, muuttuu sitkeis ja kitkeris.

[quote author="Vierailija" time="25.09.2010 klo 18:32"]

Muutenkaan ei tykätä pakkasessa olleista sienistä, muuttuu sitkeis ja kitkeris.

[/quote]
Vastaa Lainaa Ilmoita asiaton sisältö
0 0
Aihe vapaa
Keskustelualueen säännöt
Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä