Laulu hautajaisiin

Vierailija

Haluan laulaa serkkuni hautajaisissa. Vainaja on 52-v mies. Ei jotenkin tule mitään mieleen. Ei mitään kauhean jumalallista, mutta voi olla virsikirjasta.Apuja?

Kommentit (23)

Vierailija
Viesti

Maan korvessa.. ajattelin, mutta ehkä on liian "lapsellinen".Maa on niin kaunis olis helppo ja tuttu, joten se voisi olla. En ole siis mikään ammattilaulaja. :)Täällä pohjatähden alla laulua on parikin. Molemmat voisi käydä hautajaislauluksi kyllä.Lisää vinkkejä otetaan mielellään vastaan.Vierailija
Viesti

Molemmat Täällä pohjantähden alla - laulut on kauniita ja hautajaisiin sopivia.Entäs Kari Tapion "Mun sydämeni tänne jää"?

Vierailija
Viesti

Lainaus:

laulaisin Jenni Vartiaisen Missä muruseni on
Mutta itse en laulaisi 52 v. serkulleni tuota. Enkä myöskään kaunista Petri Laaksosen "Hyvää matkaa" -laulua sanojen takia.

Vierailija
Viesti

Lainaus:

"Päivä vain ja hetki kerrallansa"


mutta en tiiä pystyisinkö, kun se oli meidän hääseremonian virsi.ap

Vierailija
Viesti

"Highway to Hell"itse haluan tuon kun se aika koittaa. Jos ei liperilasselle sovi niin se on voi voi...

Vierailija
Viesti

aurinko nousee, on kastetta maassa...jne

eli onko se juurikin tuo niin kaunis on maa.joo, niin korkea taivas jne. se on kaunis. laulettiin isäni hautajaisissa.maa on niin kaunis, kirkas luojan taivas ei mielestäni ihan yhtä hyvä. vaikka ei huonokaan.

Vierailija
Viesti

Hautajaisissa voisi hyvin, esittää Laura Närhen - Mä annansut pois kappaleen tai Avril Lavignen - I'm with you. Tunnelmallisia kappaleita molemmat ja niissä on hyvät sanat. Varmasti koskettaisi kuulijoita.

Vierailija
Viesti

Lainaus:

Lainaus:

Maan korvessa Niin kaunis on maa


hautajaisiin.
Laulettiin mun 65-vuotiaan isän hautajaisissa. Sopi mun mielestä aivan erityisen hyvin, kun isällä on (oli) 7 lastenlasta, joiden kanssa oli "aika leikin ja riemun" ja nyt on "poissa ystävä kallehin".Mun mielestä sopii hyvin hautajaisiin kaiken ikäisille, on kauniit sanat.

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat