Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Selailin sivuja taaksepäin, mutten löytänyt aktiivista ketjua.

Nyt se kuumailmapalloilukin sitten onnistui, ja asiasta totta kai kuvamateriaalia todistuksena. Ei kuitenkaan maisemista, vaan pariskunnasta, heh :)

Hallitus aikoo taas alentaa yritysten maksamaa veropottia. Kiva idea, mutta tässähän on jo keretty huomata, etteivät nämä veroalennnukset tuo haluttuja työpaikkoja ja tuottoja valtiolle. Nyt samasta aiheesta on ihan tutkimuskin ulkomailta:

Meillä on juuri 4v täyttänyt ja himpun päälle 1v lapset. Molemmat on nukkuneet surkeasti aina. Meillä käytetään nukuttamiseen tuhottomasti energiaa, ja sitten lapset nukkuu pieniä pätkiä, heräilee, itkeskelee/raivoaa öisin. Päikkäreitä ei nuku ollenkaan tai max tunnin.

Suosituimmat

Mikä helvetti siinä on, että kaikki kertovat kuinka pidät vaan silmät auki jossain kuntosalilla ja kysyt laiteopastusta niin kyllä se siitä. Kukaan ei ole yli kymmeneen vuoteen kun olen käynyt missään kuntosalilla, lenkkipolulla, kaupassa tai kirjastossa, koskaan lähestynyt mitenkään!

Meillä kolme lasta, olin vuosia kotona yhteensä, roikuin ikävässä työssä vuosia koska se mahdollisti joustavat lastenhoitokuviot, nyt teen töitä kotitoimistossa, koska se helpottaa perheen ja kodin hoitamista. Meillä ei ole koskaan ollut isovanhempia apuna.