Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Kutsuin miehen meille kylään, kun lapset on viikonlopun mummolassa niin täällä on rauhallista ja ajattelin että koti-ilta + hyvä ruoka olisi kiva. Ollaan pari kertaa tavattu ennen, mukava ja fressi omanikäiseni mies.

Minulla ei ole sijainti käytössä, ja silti sisäänkirjautumisen sähköposti-ilmoituksen mukaan kirjautumistieto tulee väärästä paikasta. Alusta ja käyttöjärjestelmä on silti samat kuin omani. Osaako joku selittää? Onko ip-osoite muuttuva? Itse käytän tablettia.

Suosituimmat

Klassikko: minusta mieheni juo liikaa. Viikossa ei liiemmin ole päiviä ilman kaljaa. Useimmin menee 2-3 tölkkiä illassa ja siis 0,5l tölkkejä. Pe ja la illalla enemmän. Miten ihmeessä tämän asian voi ottaa puheeksi ilman että se menee riidaksi.

Suosituimmat

Koirani oli vääntämässä torttua, kun yhtäkkiä kulmantakaa juoksee lapsi joka mitään kysymättä läppäisee koiraani (en tiedä oliko tarkoitus silittää vai mitä) ja koirani pelästyy ihan helvetisti. Lapsen isä käveli perässä, eikä pahoitellut mitenkään tilannetta, tai kieltänyt lastaan.

Vierailija
12:49

Hei,

Sain uuden työpaikan ja siellä tehdään turvallisuusselvitys. Suppeana kai. Mitä asioita sieltä selvitetään?

Mitkä ovat esteitä työpaikan saannille? Mietityttää jos työpaikka kariutuisi 15 vuotiaana saatuihin sakkoihin alkoholin hallussapidosta.. Ei kai näin voi olla?

Hän antoi suurelle yleisölle mahdollisuuden aavistaa miten laajalle urkinta on levinnyt, mutta joutuu viettämään loppuelämänsä maanpaossa. Miten Snowden tullaan muistamaan 50 tai 100 vuoden päästä?

Otsikossa kysymys. Minkälaisella kurssilla kävit? Ja Minkä ikäistä ja tyyppistä porukkaa siellä oli? Kannattaako mennä?

En ole ikinä käynyt millään kansalaisopiston kursseilla. Löysin sieltä muutamia kiinnostavia taidekursseja. Mutta epäilyttää minkälaista siellä on...

En valita asiasta kuitenkaan, mutta onko tällainen käytös yleistä? Viime aikoina vaimoni on halunnut seksiä kanssani lähes jokapäivä, ennen harrastimme 2 kertaa seksiä viikossa ja nykyisin 6-7 kertaa viikossa ja viikonloppuisin saatetaan rakastella
useampi kerta päivässä.