Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
07:20

vietti pari hotelliyötä naapurinmiehen kanssa ja ajoi sitten autolla muutamaa päivää myöhemmin tänne toiselle puolelle Suomea tavaroitten kanssa ja halusi yllättää miehen. Ei se nyt ihan noin mene kuin elokuvissa. Miettikää nyt vähän, naiset.

Vierailija
Eilen 22:44

Usein iltaisin minun luona sanoo että on pakko lähteä kotiin kun huomenna aikainen herätys. Joka yö 12-02 aikaan tulee hyvän yön viesti. Eli ei se kumminkaan ollut nukkumaan mennyt?

Mulla kerrosateria kokiksella ja kurkkmajoneesi ranujen kanssa 😂 Ja sinne majoneesiin pitää sekottaa reilusti grillimaustetta, nami!

Ps. Fittimammat turha tulla kertomaan, kuinka ette syö tollasta paskaa 😉

Ajelin tänä aamuna aikaisin töihin (kello 5.15) ja Kampin kurvin kohdalla väsynyt nuori neitokainen viittelöi apua. Hyvännäköinen, vaalea, hoikka, ehkä 18-20 v ja laskuhumalassa. Hän sopersi, että hänen pitäisi päästä kotiin nukkumaan, mutta ei ole bussirahaa.

Vierailija
5.9.2014 23:10

mikä olisi luontainen hoito akneen? roa kuuri hirvittää :( 

vinkkejä tulemaan, otan niitä vastaan myös hyvistä putsareista ja kosteutusvoiteista.

Jeesus Kristus riippui Golgatan ristillä sinun tähtesi. Niin että kun sinä otat vastaan Jeesuksen, Hänen verensä koskettaa sinua ja yliluonnollisesti sinun sydämesi puhdistuu kaikesta synnistä. Raamattu sanoo, vaikka sinun syntisi olisivat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi.

Miten teillä on alkanut ekat kuukautiset synnytyksen jälkeen? Minulla synnytyksestä kohta 7kk. Pari viikkoa sitten alkoi alavatsakipu, kivun paikka vaihteli. Nivuseen tuli patti, mikä hävisi parissa päivässä. Alavatsakivut jatkuivat.

Vierailija
Eilen 22:50

Onko kellään tietoa tai onko kuullut, että noin olisi joskus käynyt? Siis että osittain tai kokonaan romahtanut tai vaan pettänyt jotenkin? Paljonkohan sellainen sänky kestää painoa ja väsyyköhän se miten paljon vuosien käytössä..?