Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Mikä helvetti siinä on, että kaikki kertovat kuinka pidät vaan silmät auki jossain kuntosalilla ja kysyt laiteopastusta niin kyllä se siitä. Kukaan ei ole yli kymmeneen vuoteen kun olen käynyt missään kuntosalilla, lenkkipolulla, kaupassa tai kirjastossa, koskaan lähestynyt mitenkään!

Tämmönen pulma. Juoksutrikoissa vehje ei meinaa kestää siististi keskellä, vaan muljahtelee milloin mitenkin. Välillä oikealle ja välillä vasemmalle, ja välillä se törröttää jopa yläviistoon, mikä näyttää jo aika pornolta.

Kun pidempiaikaisiin määräaikaisiin töihin on aina vähintään 100 tai satoja hakijoita, niin yritä sitten siinä erottua joukosta ja saada se paikka. Monissa tapauksissa työ menee rekrytoijan tutulle, ja työpaikkailmoitus on vain jätetty nettiin koska laki niin määrää.

Vierailija
14:26

Minulla on vuokra 450 e/kk ja vesi 25 e/kk. Jos esim. wc pönttö tai hana on vuotanut jo pitkään niin tuleeko minulle siitä lasku. Tarkoittaako tuo 25 euroa sitä, että voin tuhlata sitä vettä niin paljoin kuin sielu sietää?

Vierailija
13.1.

Taas lennätetty edellinen (se rotosen jepasta ja princesilverista lähtenyt) keskustelu mäkeen, miksi? Julkista työtä tekevistä ihmisistä saa kait keskustella vai oliko viimoisissa viesteissä jotain asiatonta?

Elikkäs, onko suhde vai ei?