Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

spolitical

Haluan saada mahdollisimman hyvin kansan mielipiteen esille siitä miten maan kuuluisi johtaa nykyisessä haastavassa tilanteessa. Vastatkaa lyhyesti Kyllä ta Ei ja perään mitä teitä kismittää ja rakentavasti mitä voitais tehdä siinä asiassa toisin.

Suosituimmat
Vierailija

Mulle tulee mieleen:

 

Kaikki koulutetut ovat "herroja" ja heihin ei voi luottaa

Saunakaljan ostaminen tarkoittaa alkoholiongelmaa

Fyysinen työ on ainoa oikea työ miehelle.

Paras automerkki on mersu

Vierailija

Tyttäreni (15v) on kovin alakuloinen jatkuvasti, nukkuu todella vähän ja on omissa oloissaan paljon. Jos kysyn onko hänellä kaikki hyvin tms, tulee vastaukseksi "mua vaan väsyttää" tai "mietin vaan yhtä koulujuttuu".

Vierailija

Kun olin yläasteella, liikunnan numeroni oli aina 2 pykälää osaamistani huonompi aktiivisuuden puutteen takia. Ei tainnut ope tajuta, kuinka vaikeaa koulukiusatulle oli kiinnittää muiden huomiota itseensä (ja tekemiinsä virheisiin) olemalla aktiivinen.

Ymmärrän täysin avioeron kun puhutaan suhteissa, joihin sisältyy esim. fyysistä tai henkistä väkivaltaa. Mutten usko, että tällaisesta on kyse suurimmassa osassa avioerotapauksia. Miksi siis ihmiset sitoutuvat ja tekevät lupauksia tulevaisuudesta, kun niiden eteen ei ole valmiita tekemään töitä?

Vierailija

Meillä on kolmeviikkoinen vauva ja vauvan isä ei halua/häntä ei kiinnosta hoitaa vauvaa. Sillointällöin syöttää tai vaihtaa vaipan. Eikä siis edes joka päivä.

Olen 21-vuotias nainen. Tapasin aviomieheni 15-vuotiaana Rauhanyhdistyksen tilaisuudessa, ja siitä asti olemme seurustelleet. Kihlauduimme 3 vuotta sitten, olessani 18-v. Avioliiton satamaan astelimme viimeviikonloppuna. Ensimmäinen kerta oli siis hääyönämme.