Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Ihmisessähän voi olla paljon psykopaattisia piirteitä ilman että on psykopatti. Jos vaikkapa psykopaattitestistä saa 24/40 ja 30 on raja niin onko silloin psykopaatti vai onko ihmisellä lievänä se häiriö/ on jonkinlainen narsisti?

Suosituimmat

Meillä 7v. juuri koulun aloittanut poika, joka ei tänä(kään) kesönä sitten oppinut pyöräilemään :( Mielestäni ei edennyt yhtään, jonkun verran suostui pihalla harjoittelemaan niin, että joku piti koko ajan kiinni. Tuntuu, ettei hänellä ole yhtään tasapainoa. Pyörä keikkaa koko ajan.

Vaikka rakkaudesta olisi vuosia tai vuosikymmeniä, se aina syttyy uudelleen kun näkee toisen. Vaikka olisi varattu. Vaikka olisi tapahtunut mitä vain siinä välillä? Onko ensirakkaus se ainoa oikea rakkaus?

Olen tuntenut anopin nyt vähä yli vuoden. Aluksi hän oli tosi ystävällinen eikä mitään pieniä piikkejä tullut. Oli sanonut miehelleni jotain että olen ihana yms. Olen huomannut, että hän on väliin nykyään tosi mukava ja välillä taas hmm outo..

Eli kyse on siis aikuisesta tyttärestäni. Sain n. pari vuotta sitten tietää hänen masennuksestaan ja itsetuhoisuudesta. Sai kyllä apua ja olin hänen tukenaan. Ajattelin jo että kaikki on kunnossa, kunnes näin hänet eilen. On laihtunut varmaan jtn. 10kg, on silti aika iso.