Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Olenko jotenkin erikoinen kun mua ei niin paljon loukkais jos mies panis vaikka työmatkalla jotain random-tyyppiä ja ei näkis sitä ikinä enää kuin se että me ollaan yhdessä vaikka kaupungilla ja se katsoo tai pahimmillaan flirttailee toisille naisille niin se on paljon pahempaa.Seksi sinänsä ei o

Vierailija
Eilen 23:05

Ollaan yhdessä sovittu kesällä että menemme naimisiin. Mies ei usko avioliittoon, mutta suostuu kyllä menemään naimisiin koska se on minulle tärkeetä. Minulle oli myös ihan fine, ettei hän esimerkiksi käytä sormusta muuta kuin vihkitilaisuudessa.

Sotelista sain lähes täydet, pääsykokeissa olevat tehtävät oli todella helppoja, ja oletan saaneeni niistäkin jos ei nyt täydet niin hyvin lähelle. Tämä jättää vain sen vaihtoehdon, että haastattelussa minua pidettiin epäsopivana.

Olen osittain ranskalainen ja eilen olin Stockmannilla juuri ennen sulkemisaikaa. Sitten tuli eri kielillä se kuulutus että "Suljemme pian, kiitos käynnistä plaa plaa". Ja se tuli myös ranskaksi ja liikutuin siinä kohtaa melkein kyyneliin ja tuli niin ihana kotoisa lämmin olo. :'(

1. Et saisi pettää

2. Et saisi puhua hänestä pahaa selän takana

3. Et saisi läpsiä/lyödä häntä

4. Et saisi meikata

5. Et saisi käyttää koruja

6. Et saisi käyttää korkokenkiä

7. Et saisi mennä baariin ilman häntä

Raskauteni on nyt melkeen puolivälissä ja jostain on hiipinyt tunne, että en haluakaan tätä lasta. Pelkään, että epäonnistun äitinä jotenkin. Tai vauva valvottaa niin paljon, että migreenikohtaukseni pahenevat. Tai ekat vuodet on niin rankkoja lapsen kanssa, että päädymme eroon.

Mistä voi johtua pahan hajun haistaminen? Aluksi oma hikeni alkoi mielestäni haista hirveällä. Nyt Kahvinporot ja kahvi sekä pepsi haisevat kuvottavalle. Samoin pakokaasu. Haju on todella paha ja luontaantyöntävä. Alan olla huolestunut..mistä nämä voivat olla oireita?

Siinäpä se, mies on sylkäissyt pari kertaa päin näköä oikein kunnolla kun riitelemme. En olisi osannut arvata että voi tehdä tällaista. Tämän jälkeen lähtee ovet paukkuen. Myöhemmin sanoi että ärsytin häntä. Mitä tekisitte tilanteessa?