Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
11:29

Vanha kääpiövillakoiramme(13v) sai kumman kohtauksen äsken. Oltiin tultu lenkiltä (klo. 10.45 oltiin kotona ja alkoi olla jo lämmin muttei mikään paahde kuitenkaan) ja oli ihan normisti keittiössä.

Suosituimmat

Selailin sivuja taaksepäin, mutten löytänyt aktiivista ketjua.

Nyt se kuumailmapalloilukin sitten onnistui, ja asiasta totta kai kuvamateriaalia todistuksena. Ei kuitenkaan maisemista, vaan pariskunnasta, heh :)

Vierailija
11:12

Järjestääkö jokin taho tällaisia sinkkumiehille? SPR tai Martat? Tulen aina jätetyksi sen jälkeen, kun olen ollut naisen kanssa kerran tai kahdesti sängyssä.

Tunnetteko ihmisiä, joilla on taito kääntää mikä tahansa riita-tilanne AINA toisen syyksi? En ymmärrä, miten tällaisten ihmisten kanssa tulisi toimia? Minun puolisoni on nimittäin tällainen. En ole aiemmin törmännyt vastaavaan.

Lähden siis lomamatkalle. Odotetulle ja suunnittelulle matkalle. Mutta jos matka menee, niinkuin ajattelen, se tuo ikävyyksiä jälkeenpäin. Toisaalta, jos matka ei mene suunnitelmien mukaan, se on todella ikävää. Ensimmäinen vaihtoehto on epätodennäköinen.

Näättekö te siinä mitään pahaa? Minusta on epäreilua lasta kohtaa, että luvatta laitetaan kuvia facebookkiin ja nettiin. Ne ei häivy sieltä ikinä. Ja toisekseen jotkut laittaa jopa uikkarikuvia niin eikö pelota, että jotkut pedofiilit tallentaa kuvia ja käyttää niitä.

Suosituimmat

aika hoitajalle oli 9.00 , siinä meni noin 10 min ja sitten meidät passitettiin odottamaan lääkäriä. odotushuone on täynnä ihmisiä, joku vanhempi pari arvuuttelee tuossa uskaltavatko lähteä kahvilaan vai ei. oikein mukavaa viettää tässä päivää lapsen kanssa .. :(

Noniin tästä on varmaan keskusteluita ollut monia mutta silti... Minulla on siis lapsena ollut traumaattinen kokemus suhteessa vatsatautiin ja varsinkin onsentamiseen ja olen siitä lähtien pelännyt sitä kuin hullu.