Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Itselläni ei ole lapsia, mutta aloin seurustella miehen kanssa, joka on isä. Mies hoitaa ja tapaa lasta säännöllisesti, eli lapsi on kiinteästi läsnä normaalissa elämässä. Ajattelin aina aiemmin, että koska en ole lapsiin kovinkaan tottunut, en olisi hyvä olemaan lasten seurassa ylipäänsä.

Onko olemassa kuviollisia aluslakanoita? Miksi pussilakana on aina se kuviollinen ja aluslakana kuvioton? Yksivärisiä pussilakanoita on tosi vähän, mutta aluslakana kuviollisena... Noh Googella löytyi yksi Stockan lakana, mutta se oli hillitty. Paljastakaa lakana!

Suosituimmat

En ole oikeutettu toimeentulotukeen eikä ole ketään, keltä lainata. Laskuja tuli lyhyessä ajassa iso määrä, ja vaikka olen saanut sovittua erämaksuista, maksujen lykkäämisistä jne. niin tilanne on edelleen se, että nyt seuraavat viitisen viikkoa syödään vieläkin tuolla 20€/vko.

Hei, lähipiirissäni on yks pedofiili. Asia on tosi hankala hänen vaimolleen. Ei voi mennä yhdessä uimarannalle yms. Miten mun pitäisi suhtautua asiaan. Pedofilia on ainoastaan pikutyttöjen kuvaamista ja katselua. Ei koskettelua. Miten toimisin?

Suosituimmat
Vierailija
Eilen 13:28

Iltalehti ilmoittaa Munchenin ampujan nimeks David S., kun taas esimerkiksi Daily Mail ilmoittaa nimeksi Ali Sonboly. Oikea nimi ilmeisesti Ali David Sonboly, mutta kertoo taas kaiken "maailman vapaimmasta" lehdistöstä.

Nykyään AINA juomisen jälkeen alkaa masentamaan aivan valtavasti...Nyt pe-la yönä tuli pitkästä aikaa oltua viihteellä, ja ihan kiva ilta oli, mutta koko loppu viikonloppu, ja tämä päivä mennyt todella alakuloisena, kaikki ahdistaa, ei huvittaisi poistua neljän seinän sisältä mihinkään ja tekisi

Vierailija
Eilen 23:01

Mistä voin kysyä anonyymisti ammattiapua ja mitä mun pitäisi tehdä? Mies on alkanut käyttäytyä uhkaavasti ja väkivaltaisesti etenkin lapsiamme kohtaan (lapsia on meillä monta). Huutaa ja karjuu meille ja käskee painua v*****n. Osaa olla joskus mukavakin mutta aika paljon on tätä.

Kerran eräs mies, jonka kanssa makasin, pyysi voimakkaasti seksin jälkeen, että menisin hänen päälleen makaamaan. Olimme siis molemmat edelleen sängyssä alasti, ja yhtäkkiä hän pyysi hartaasti, että asettuisin hänen päälleen lepäämään (eli niin, että vatsamme olivat vastakkain).

Suosituimmat

Otti eilen muutaman kaljan ja avautui. Että kuulemma jossain yksittäisistä pikku asioista pitää mutta suurimmaksi osaksi ei. Meillä kolme alle kouluikäistä lasta joista yksi 4kk vauva. Ja harvemmin riidellään mistään edes. Seksikin tuntunut tähän asti päivittäin kelpaavan.

Vierailija
Eilen 22:44

Multa poistettiin reilu 2 viikkoa sitten rinnalta/kaulasta isohko luomi plastiikkakirurgilla. Haava on 2cm pitkä ja hyvin parantunut. Tikit poistettiin 8 päivää leikkauksen jälkeen. Käytän ohjeen mukaan haavateippiä vielä pari viikkoa.

Suosituimmat
Vierailija
Eilen 22:29

Siinäpä se, mies on sylkäissyt pari kertaa päin näköä oikein kunnolla kun riitelemme. En olisi osannut arvata että voi tehdä tällaista. Tämän jälkeen lähtee ovet paukkuen. Myöhemmin sanoi että ärsytin häntä. Mitä tekisitte tilanteessa?

Suosituimmat

Tiedän, että tekijöitä on paljon ja varmaan menee joskus arpapeliksikin, mutta taas ihmetyttää tämäkin tilanne. Oltiin siitä asti, kun aloin odottaa esikoistamme kiireellisten listalla ja haussa oli kolmio tämän meidän kaksion tilalle. No ei saatu.