Tervetuloa keskustelemaan!

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit merkitä keskusteluja seurattavaksi. Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt sekä jokaiselta alueelta sen mahdolliset omat säännöt.

Suosituimmat

Syynä nettipokeri. Neljännen lapsemme (meidän iltatähti) LA on kuukauden päästä. Olen ihan sekaisin että mitä tehdä tuon miehen kanssa. Luottamus mennyt täysin. Olen ollut aivan tietämätön hänen peliriippuuvuudestaan ja veloistaan. Hän ei ole puhunut minulle asiasta sanaakaan.

Vierailija

Siis apua! Kun joku laittaa sulle viestin suorana eli dm:n ja jos siihen vastaa painamalla "tykkää", niin miltä se näyttää sille toiselle osapuolelle? Siis se tykkäys. Kun mulle itselleni tuli vain näkyviin iso punainen sydän ja se näytti mun mielestä ihan joltain rakkaussydämeltä!

Onneli84

Joko täältä löytyy muita toukokuisia?

 

Oma LA 1.5.2016, rv 4+3.

Odotetaan ensimmäistä, tärppi tuli yllätyksenä heti ensimmäisellä yrityskierrolla. Innolla odotetaan milloin päästään kertomaan isovanhemmille. Kaikille ensimmäinen lapsenlapsi. :)

 

 

Onko täällä muita kohtalotovereita jotka ovat aloittaneet esikoisen yrittämisen vasta kolmekymppisenä? Täällä kaikki vaikuttavat olevan niin nuoria että tulee orpo olo. Miten teillä on lähtenyt yritys sujumaan? Jouduitteko lapsettomuushoitoon vai onnistuiko piankin?

En siksi että hän on lasteni isän kanssa. Hän on vaan jotenkin sellainen ihminen mitä minä haluaisin olla. On mielenkiintoinen opiskelupaikka, mielenkiintoinen työ, on kaunis ja pukeutuu hyvin. Käyttäytyy hienosti ja ei esimerkiksi kiroile, en tajua miten se ees on mun exän kanssa.