Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

En edes tiedä miksi kirjoitan, ei täältä mitään rakentavaa kuitenkaan irtoa, mutta jonnekin on vaan pakko purkaa.

Olen elänyt uusperheessä 12 vuotta, miehellä yksi lapsi, itsellä kaksi. Omat jo aikuisia, miehen lapsi nyt 16.

Suosituimmat
Vierailija
Pe 18:44

Onko jo aloitettu uutta äsken poistuneen jälkeen? Niin pitkälle kuin ehdin sitä lukemaan oli keskustelu ainakin asiallista, pidetään se sellaisena jatkossakin.

Huh...mulla on ollut ongelmana se että en saa orkkua en yksin tai miehen seurassa. Jännitän liikaa..jnen.

No eilen olin yksin kotona..ja jotenkon oli fiilis että nyt kädet pöksyihim.

Suosituimmat
Vierailija
Pe 09:37

Olenko minä ihan kontrollifriikki vai tunteeko joku muukin samoin? Anoppi, eli 3-kuisen vauvamme mummo ärsyttää niin vietävästi.

Meillä on 12-v lapsi ollut flunssassa kohta 2 viikkoa. Huomenna loppuu antibioottikuuri, jonka lääkäri määräsi poskiontelotulehdukseen. Tukkoisuutta ei ole enää niin paljon, mutta yskii senkin edestä. Pärjää jo ilman avaavaa nenäsuihketta.

Googlasin "sairaita ajatuksia skitsofrenia", kun yks lähipiirin ihminen sekosi muutama vuosi sitten ja olen varma, että hänellä on skitsofrenia, eikä mikään vaikea masennus, vaikka sellaisena hänä hoidetaan.

Suosituimmat

Viimeisimmän kuusipäiväisen vierailusession viimeisenä päivänä mies kehitti käytännössä tyhjästä riidan ja ruoesi aivan yllättäen syyttämään kärkkäästi minua riidanhaastajaksi sekä jo seuraavaksi haukkui hulluksi, kun ihmettelin, miksi mies yhtäkkiä rupesi itse haastamaan riitaa.

Vierailija
08:21

Esim kun pari oppilasta muuttui vampyyriksi/kuoli, asia vaan todettiin: henkilö x on kuollut. Ei sen teinin vanhemmat sitten sitä jääneet ihmettelemään tai kukaan viranomainen että mitä nyt tapahtui. Tai kun yks opettaja murhattiin syyllisenä sijaisope..