Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Millaisia kokemuksia muilla hoikilla pienirintaisilla naisilla on miehistä. Itse olen neljän lapsen äiti, vajaa 40v, hoikka ja hyväkroppainen, mutta pienirintainen. Olen eronnut, mutta seurustellut jo useamman vuoden uuden mieheni kanssa.

Suosituimmat

Olen käynyt pari kuukautta siivoamassa kerran viikossa erään perheen luona. Eilen oli jälleen siivouspäivä, josta perheen äiti oli sanonut etukäteen, ettei ole väliä tulenko tasan klo 16, koska äiti lähtee lasten kanssa mummolaan viikonlopuksi ja isä työmatkalle.

Vierailija
10:49

Kasteessa ei anneta nimeä. Kastettava ei ole vauva.
Kaste tehdään ihmiselle, joka tulee uskoon, eli joka ottaa Jeesuksen henkilökohtaiseksi Vapahtajakseen.
Näin raamatussa.
Miksi kasteesta on tullut jotain ihan muuta?
T. ei-uskis mutta raamattua lukenut

Rahaa on juuri ja juuri ruokaan, autoa ei ole. Toinen teini sai kesätöitä vähän, nuoremmalla ei riitä siihenkään ikä. Itse sotken polkupyörällä 22km päivä työmatkoja vuorotyöhön. Mitä keksin lapsille? Heillä ei juuri ole kavereitakaan. Onneksi toisensa edes.

Loputon suo yrittää saada ymmärtämään siisteyden merkitystä. Huone on kuin pommin jäljiltä, tavarat pitkin lattiaa, sänky aina sijaamatta, pyyhkeet märkänä myttynä lattialla, vaatekaapista ei ota selvää kukaan, onko siellä puhdasta, likaista. Juomalaseja, karkkipapereita, rutattuja papereita..

Olin vappuna sukujuhlissa, jotka olivat ihan onnistuneet. Näitä juhlia on noin viisi kertaa vuodessa, yleensä samalla kokoonpanolla. Itseäni on alkanut vähän häiritä, että olen nyt muutaman vuoden ollut ainoa sinkku juhlissa.