Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Naisystävä jätti minut liian pienen penikseni takia. Onko tässä muuta vaihtoehtoa, kuin totuttautua yksin eloon ja hankkia seksi maksulliselta, että kukaan nainen ei enää joudu pettymään?

Vierailija
20:06

Sain isältäni käyttöön hänen vanhan autonsa, olen opiskelija ja tulee ihan tarpeeseen, vaan kun keski iän ylittänyt ylipainoinen isäni on hikoillut autossa kymmenisen vuotta, siellä on ihan karmea käry! Mikä avuksi?

Olemme tapailleet miehen kanssa pari kuukautta, onko normaalia että saattaa tulla päivän taukoja kaikkeen yhteydenpitoon? Olen edellisen mieheni kanssa tottunut viestittelemään niitä näitä. Nykyinen tapailukumppani vastailee turhan laiskasti, pitäisikö huolestua?

Vierailija
Su 11:43

Hei, Paavon ja Ainon siskolle ja veljelle olisi nimet etsinnässä. Samantyylisiä perinteisiä suomalaisia nimiä haluaisimme.

että kun elämä potkii päähä ja masentaa, niin et voi vain mönkiä peiton alle piiloon ja nuolemaan haavojas. Sun pitää tehdä ruokaa, ulkoilla ladten kanssa, siivota, tehdä iltatoimet, laittaa nukkumaan, lohduttaa, olla turvallinen ja vahva.

Suosituimmat

Selailin sivuja taaksepäin, mutten löytänyt aktiivista ketjua.

Nyt se kuumailmapalloilukin sitten onnistui, ja asiasta totta kai kuvamateriaalia todistuksena. Ei kuitenkaan maisemista, vaan pariskunnasta, heh :)