Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
08:33

Tuli eilen telkkarista, katsoitteko?
Onko elämä tollasta pitkässä suhteessa tai kun on nelikymppinen, samaistutteko? :D minusta jotenkin masentava leffa, vaikka toki oli hauskojakin kohtia.

Oli erittäin lihava, joku 100kg +

Kaksi hyvin käyttäytyvää lasta. Toinen istui kärryn istuimessa ja toinen käveli kärryjen vierellä. Nainen osti vihanneksia, kalatiskiltä lohta, vichy-vettä, uusia perunoita, punasipulia ja appelsiinimehua.

Vierailija
08:45

Nykyinen ammattini on minulle terveysriski huonon stressinsietokyvyn vuoksi. Tästä on aiheutunut vino pino terveydellisiä ongelmia, enkä saa itseäni tasapainoon. Stressiä aiheutuu pääosin mm. sosiaalisen vuorovaikutuksen ongelmista.

Vierailija
08:23

Peruskoulu vain käyty loppuun. Lukioa vähän, kauppaopistoa vähän, raksaa vähän. Luottotiedot menneet pikavipeistä. Sitten tulin vielä raskaaksi nuorena ja toisen kerran vielä. Sama mies sentään pysynyt. Sain hyvän työn ja velat maksettua, mutta nyt tuli yt:t ja potkut. Vituttaa.

Vierailija
07:23

Mies kun juo, niin juo lähes joka ikinen kerta jalat altaan ja usein kerran viikossa, useamnin joskus jos tulee eri tapahtumia. Minua inhottaa se kännisössötys miksi alkoholi muuttaa ihmisen, suustaan lauotaan totuuksia, joita ei ilmeisesti uskalleta sanoa muulloin.