Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat
Vierailija
28.3. 13:47

Miehellä on iso muna ja rahaa ja omaisuutta ihan helvetisti, samoin tutuilla. Tyypin aika kuluu aamusta iltaan AV:lla viisastellessa. Mielipide löytyy kaikkeen. Luulisi vähintään tohtori olevan.

Vierailija
Eilen 23:10

Kaksi pientä lasta, ajattelimme että kylässä asuminen olisi mukava ympäristö. Noin 35-40 min ajomatkaa isompaan kaupunkiin, jossa mies on töissä (tekee paljon etätöitä, joten matka ei haittaa). Minä olen vielä äitiyslomalla. Muutimme viime heinäkuussa.

Vierailija
Eilen 22:45

Miksi kukaan viitsii ladata kuviaan kyseiselle sivustolle jopa ilmaiseksi. Siis mikä on koko homman tarkoitus? Tietääkö kukaan?

Suosituimmat

Kun se näköjään olisi Euroopan kannalta erittäin huono sopimus, niin miksei vaan sanota, että unohdetaan koko asia? Miksi se nähdään ikään kuin pakkona? Ei ole mitään pakkoa. Hyvin on pärjätty ilmankin.

Vierailija
Eilen 22:40

Nainen on myös muiden miesten kanssa, milloin missäkin maassa, kunnes palaa Bangkokkiin. Tää mun kaveri lähettää sille rahaa ja maksaa hienoja lomia ym. Puhuu tyttöystävästä... Tekee pahaa seurata miten toista huijataan oikein kunnolla. En ymmärrä miksi mies ei jätä sitä?

Vierailija
Eilen 22:55

Liikun spurgujen kanssa aina päivisin kaupungilla ja olen huomannut, että itsekin alan olemaan samanlainen. Päivästä toiseen olen nyt juonut heidän kanssa viiniä, kiljua, kaljaa ja oikestaa kaikkea missä on alkoholia, joten olen jo siinä pisteessä, että join tänään puulakkaa korkillisen.

Vierailija
Eilen 19:47

500 € on maksimi. iPhone se:ssä näyttö liian pieni.
Honor 7 haluaa, mutta sellainen on jo kaikilla kavereilla ja mietin, että seuraavaksi kaikki ostavat uudet puhelimet ja mun teini tulee käyttämään ainakin seuraavat 3 vuotta samaa puhelinta.