Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Olit autollasi, vaihdoimme pitkiä katseita torstaina 28.7.2016. Hoikka vaalea kaunis nainen. Sinulla oli pieni lapsi ja mies, silti silmäilimme pitkään. Tavoitanko sinut täältä? Ystävälläni oli punainen paku, minulla valkea auto.. En saa sinua mielestäni. Apua.

Vierailija
Eilen 20:40

Olin tuossa vähä aika sitten treffeillä. Heti treffien alkuun mies alkoi kysellä koulutuksestani ja mitä teen työkseni. No mainitsin että olen ollut nyt 6 vuotta työttömänä ja käyneeni pelkän peruskoulun.. No heti miehen kiinnostus lopahti siihen.

Vierailija
14.6.

Katsoiko kukaan ekaa jaksoa? Mitä mietteitä?
Aika bimboja nuo naiset ainakin. Ja sama linja näkyy olevan myös Ruotsin tosi tv:ssä, tatuoitua valkoroskaa näin lyhyesti tiivistettynä.

Vierailija
Ti 15:24

Tykkään Alexan tyylistä ja mielestäni hänellä ja hyvä vaate- ja sistusmaku, mutta yhä rajummaksi ja rajummaksi menevä photoshoppaus tekee blogin selailusta melkein vaivaannuttavaa... Editointi on tärkeä osa valkokuvausta, mutta tarkoituksena ei ole tehdä kuvan kohteesta lähes tunnistamatonta.

Vierailija
Eilen 22:39

Täällä joka ainoa ilta alkaa klo 20 ja loppuu joskus 02-03 tuo mopopoikien jumalaton pärinä. Joka ainoa ilta ne pärisee täällä muuten hiljaisella asuinalueella ja ihan kaupungissa asutaan. Auttaako soittaminen poliisille jotain?