Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Eilen 22:08

Nuoriso on tätä mieltä.
Tilanne tämä tytär lähti opiskelemaan ja hänen huoneensa vapautui. Nyt suunnittelen huoneesta itselleni ompelu/työhuonetta. Pojat 10 ja 11 v jakavat ison huoneen ja ovat sitä mieltä että siskon vapautunut huone kuuluu heistä toiselle eikä minulle.

Vierailija
Eilen 22:33

Miten paljon paskaa täytyy teiniltä sietää? Sanoin että tänään et lähde kaupungille koska huomenna on aikainen herätys. Tuo pikkuprinsessa ei lotkauttanut korvaansa vaan livisti kaverinsa mopoauton kyytiin. Ovat näköjään menossa joihinkin bileisiin, taas.

Vierailija
19.7.

Arvoisat kanssasisaret, kuten moni tietää, Apobase-voiteet vedettiin pois myynnistä tammikuussa. Takaisin apteekkeihin ovat palanneet Apobase Creme ja Apobase Oily Creme. Apobase Lotion palaa vasta loppuvuodesta.

Vierailija
Eilen 21:18

Näitä on mielenkiintoista lukea. Niin kertokaa syitä miksi sinut jätettiin, jos ei kerrottunu suoraan niin minkä luulette olleen syy? Kertokaa myös kauan olitte seurustellut.

Vierailija
Eilen 22:23

Nyt kun Suomessa on alle 30-vuotiaita miehiä 60000 enemmän kuin saman ikäluokan naisia ja joka päivä tulee 60 uutta miestä enemmän ulkomailta, niin todella iso prosentti on pakotettu jäämään ilman naista jonka kanssa perustaa perhe.