Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Kootaan ketjuun ilmeisiä niksejä, jotka ovat sinulle tai tutullesi olleet suuria oivalluksia, mutta muille ei niinkään... Inspiraation sain tiskiharja tiskikaapissa -ketjusta. Nauretaan uusavuttomuudellemme ja ehkä joku saa oikeastikin hyödyllisiä niksejä.

Mies kysyy
La 13:54

Naisille kysymys: Jos seksi tuntuu hyvältä, miksi et laukea? Mikä menee pieleen, jos kuitenkin ensin kiihotut ja haluat seksiä mutta et sitten vain saa orgasmia, et millään tavalla? Auttaisi omassa suhteessa tämän asian ymmärtäminen.

Vierailija
To 19:24

Se ei huomioi mua yhtään. Tervehtii jos sattuu tulemaan vastaan, muuten se ei ikinä juttele mulle mitään vaan tekee vaan hiljaa hommiaan. Hymyilee ja vastailee lyhyesti jos sille jostain koittaa jotain puhella mutta muuten ei yleensä mitään. Ei sitä näytä yhtään kiinnostavan tutustua?

Suosituimmat

Olen lueskellut täältä sinun "ammattimaisia" mielipiteitä malleista ja heidän ammatinkuvastaan. Olen tehny mallintöitä teini-iästä saakka niin ulkomailla kuin Suomessa, ammattimallina. Haluan korjata muutaman epäkohdan sinun kommenteista kohdistuen malleihin.

Aloitin nyt syksyllä yliopisto-opinnot. Opiskelen valtiotieteellisessä tiedekunnassa, ja tänne sisään pääseminen oli vaikeaa. En ymmärrä itsekään, miten läpäisin pääsykokeen ensimmäisellä yrittämällä. Nyt on kuitenkin niin, että en vain osaa. En pysy mukana enkä ymmärrä mitään.

Vierailija
13:39

Sivuja josta voisi katsella. Ei mitään suomalaisia wannabeteinix blogeja tai ostosivuja, vaan eurooppalaisen aikuisen naisen normityyliä. Oisko niitä?

Ei kiinnosta jos Sinä haluat pukeutua "nuorekkaasti".