Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Usein kysytään neuvoja, että miten lisätä, mutta minä kaipaisin neuvoja nyt toisinpäin. Hukun tähän maitoon ja tympii tuo pumppaaminen. Maito pakkautuu rintoihin ja nyt aamullakin minun piti lypsää ensin rinnasta 120ml, ennen kuin pystyin edes imettämään.

neitoperho

Häkeltynyt olo nyt. Puhuttiin tulevaisuudesta miehen kanssa. Mun suunnitelmat: haen kouluun ja toivottavasti pääsenkin, valmistun, luon uraa ja myöhemmin hankin lapsia jos minusta ja miehestä tuntuu siltä. Koko ajan pystyin kyllä kuvittelee saman miehen vierelle.

Asun kahdeksannessa kerroksessa ja yhtiömme hissi on todella hidas. Aamuisin kiireisenä ärsyttää odotella hissin saapumista tänne ylös. Miten saisin ystävällisesti ilmoitettua, että painaisivat hissin aamusin aina kasiin kun ovat itse käyttäneet. Kaikilla ei vain ole aikaa odotella hissejä.

Ahdistiko teitä ennen lapsen syntymää oma vapauden menetys? Tuntuuko teistä nyt, että teillä on vähemmän vapautta? Ahdistaako se?

Pelkäsittekö, että lapsenne perisi joitakin huonoja piirteitä teiltä itseltänne? Kävikö niin?

Suosituimmat
Vierailija

Viesteihin ei vastaa, ei ole ollut paikalla vikan viestin jälkeen. Puheluihin ei vastaa. Puhelin on ollut välillä pois päältä, sitten taas hälyttänyt (?).
Lähti työkavereiden kanssa pikkujouluihin.

Vierailija

Menimme 3 vuotta sitten naimisiin ja rakkaus kukoisti. Saimme 2 lasta peräkanaa ja nyt mies ilmoitti ettei enää rakasta. Näin helppoa se on nykyään erota. Ei muuta kuin uutta putkeen vaan. En vain käsitä miksei liiton eteen haluta yhtään tehdä töitä, kun on pienet lapsetkin :(