Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Eilen 23:31

Hei. Olen 21 vuotias mies ja olemme 17 vuotiaan tyttöystäväni kanssa seurustelleet vuoden. Alkuun kaikki oli lähes täydellistä ja me molemmat olimme lähes varmoja toisistamme. Muutinkin oikeastaan asumaan hänen luokseen jo parin ensimmäisen kuukauden aikana.

Vierailija
07:01

Ihailen Pipsan rohkeutta. Oon itse hoikka, mutta hyvin epävarma itestäni. Jos samanlaista rohkeutta, kun Pipsalla on vois ostaa, ostaisin heti. :)

Vierailija
Eilen 20:05

Matkalla USA:ssa näin useita hyvin kauniita amerikkalaisia naisia. Siellä tuli näihin nuoriin naisiin tutustuttuakin smalltalkin merkeissä ja vähän muutenkin. Jenkkinaiset kehuivat ulkonäköäni ja olenhan minä toki komea suomalainen mies.

Suosituimmat

Otsikkokin jo kertoo asian ytimen. Kävin aamulla Jumbon Anttilassa ja ihmettelin jo käytävällä miksi sieltä lappaa ihmisiä pois tyhjin käsin. Kun pääsin sisään, tajusin miksi. Missään ei ollut mitään alelappuja tai alehintoja, muuta kuin vanhoissa jo ennen konkkaa alennetuissa tuotteissa.

Suosituimmat

Selailin sivuja taaksepäin, mutten löytänyt aktiivista ketjua.

Nyt se kuumailmapalloilukin sitten onnistui, ja asiasta totta kai kuvamateriaalia todistuksena. Ei kuitenkaan maisemista, vaan pariskunnasta, heh :)