Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat
Kuukaudenbudjetti
Eilen 22:57

Palkka käteen 1850€
-asuntolaina 515€
-säästötilille 500€
-ruoka 180€ (töihin teen lähes aina eväät, joskus käyn muualla lounaalla joka maksaa 6-8€)

Vierailija
Eilen 20:07

Onko teidän tulokkaat näyttänyt jo aivan omalta itseltään kyseisessä ultrassa? Googlettelin kuvia kyseiseltä viikolta ja monissa kuvissa vauvat näytti jo todella paljon "ihmismäisemmiltä" kuin meillä. Pitäisiköhän tässä huolestua, vai onko ihan normaalia?

Te joilla on kotona tv niin kertokaa miksi teillä se on ja miten katsotte sitä. Onko teillä puhelimessa hälytys että nyt tulee se ja se ohjelma että pitää ehtiä sohvalle?

Katsotteko tv:n lisäksi myös netistä ohjelmia? Mitä etua tv:ssä on?

Vierailija
09:31

Mites teillä muilla joilla painolla on tapana nousta paljon raskauksissa? Itseä stressaa vaikka tiesinkin jo että painoa kyllä tulee kun on tullut edellisistäkin, ekasta ihan 30kg, tokasta 25kg. Molemmista olen kyllä puolessa vuodessa laihtunut normipainooni.

Vierailija
09:51

Sanokaahan tähän mielipiteenne. Kumpi innostaisi teitä lottoamaan enemmän tai yleensäkin innostaisi lottoamaan:

A. Yksi oikein suuri päävoitto 7 oikein ja 6-4 oikein muutamasta tuhannesta muutamaan euroon voittoa.

Vierailija
10:04

Toisaalta, aika monet taiteilijat ovat...

"Disneyn tragediana oli se, että hän oli todellisuudessa homo, mutta ei voinut hyväksyä tätä puolta itsessään. Tämä ristiriita synkensi hänen elämänsä."

Suosituimmat

Siis en voi käsittää näitä ihmisiä! Päätimme ystäväporukalla lähteä viikonloppuna nauttimaan Helsingin yöelämästä ja tarkoituksena oli ensin nauttia hyvä ateria ravintolassa jonka jälkeen suuntasimme tanssimaan.

Suosituimmat

Kootaan ketjuun ilmeisiä niksejä, jotka ovat sinulle tai tutullesi olleet suuria oivalluksia, mutta muille ei niinkään... Inspiraation sain tiskiharja tiskikaapissa -ketjusta. Nauretaan uusavuttomuudellemme ja ehkä joku saa oikeastikin hyödyllisiä niksejä.

Suosituimmat
Vierailija
Eilen 17:28

Tuli mieleeni kun yksi mies meni naimisiin nätin ja jokseenkin korkeassa yhteiskunnallisessa asemassa olevan naisen kanssa.

Mies on:
-entinen liigatason jääkiekkoilija
-nykyään toimii johtotehtävissä finanssialalla
-slimy as fuck
-188 cm

:) mitäpä mieltä?
Leppilampikin oli noihin aikoihin vielä söpö. Katsoinpa pitkästä aikaa kyseisen leffan, enkä ollenkaan ajatellit että Läde on Leppilampi. Olen siis aina tiennyt että Mikko näyttelee Lädeä, mutta näyttelee siinä niin hyvin ettei asiaa edes ajattele :D

Mitä järkeä tapailla miehiä kun tietää, että mies haluaa tapailla vain saadakseen jossain vaiheessa seksiä? Naisena täytyisi olla kaunis, jotta miehiä kiinnostaisi tutustua vakavassa mielessä. Muilla elämän osa-alueilla ulkonäköni ei haittaa.