Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Haluaisin avustajaksi tai peräti freelanceriksi johonkin lehteen. Olen tällä hetkellä osa-aikaisessa työssä ja aikaa kirjoitella riittäisi. Minulla on parin vuoden yliopisto-opinnot takana (tällä hetkellä tauolla) ja kohtalaisen hyvä kyky tuottaa sujuvaa ja selkeää tekstiä. Ideoitakin olisi.

Vierailija

Häpeän jatkuvasti itseäni, en oikein edes osaa selittää. Tuntuu siltä, että olisi ihan "lukossa", että ei osaa olla oma itsensä esim porukassa. Työpaikalla kans mietin kauheasti mitä muut ihmiset minusta ajattelevat - ja yleensä olen varma, että jotain negatiivista.

Vierailija

Olen vastikään muuttanut uuteen kotiin, yksikerroksiseen rivitaloon. Minulla on seinänaapureita molemmilla puolillani, numeroa pienemmässä naapurissa on hyvin vanha pariskunta ja numeroa suuremmassa naapurissa on nuori mies.

Vierailija

Onko kyseinen sarja kauhean pelottava? Katson sarjoja aina illalla, jolloin uhkaava tunnelma tuo epämukavan olon :D Onko sarja aikuiselle (mutta kohtuu säikkyvälle, ei nyt kamalan) myöhäiskatsojalle liian iso pala?

Vierailija

Kertokaa konkreettisia esimerkkejä miten nyt ehkäistä näitä mamuje tekemiä lasten ja nuorten raiskauksia ja ahdisteluja? Ei voi selittyä AINA sillä että syrjäytynyt. Eikä auta näköjään valistukset.

Keskustelua lapsen huonosta käyttäytymisestä. Mies istuu koneella. Käyn kaupassa ja ostan palan juustoa, hilloa ja pienen punaviinipullon. Tulen kotiin. Lapsi nukahtanut. Mies istuu koneella. Istun keinutuolissa ja syön juustoa, hilloa ja juon lasillisen punaviiniä. Ehkä kaksi.

Vierailija

Onko muilla samaa kun meillä. Tyttö 4v ja kaksi kertaa yritetty katsoa elokuvaa. Ensin mikko Mallikas ja nyt topi ja tessu. Kun eka vähän haikeampi tai surullinen kohta tulee alkaa lapsi itkeä hysteerisesti eikä pysty katsomaan tai nauttimaan elokuvasta.

Suosituimmat

Tilanne tämä eli ollaan oltu pitkään yhdessä, pari muksua ja päällisin puolin kaikki hyvin.
Mutta viime vuodet menneet kituessa. Tuntuu että vaimo ei enää rakasta ja intohimon liekki on sammunut. Tulevaisuuteen ei ole panostettu enää pitkään aikaan.