Uusimmat

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Hyi helvetti, piti vaihtaa just junassa paikkaa, kun voimakkaasti döpäävä nuori naisihminen tunki vastapäätä istumaan. Tiedoksenne, että se kauneinkin tuoksu muuttuu yököttäväksi, jos sitä on liikaa. Ja itse en edes ole mikään allergikko, hajuherkkä tms., mutta heidätkin voisi ottaa huomioon.

Tulipa shokkina hintojen nousu!

Meillä toinen on töissä (3400€ brutto) ja toinen työtön mutta TE-toimiston kursseilla. Meidän on siis pakko laittaa lapset hoitoon, mutta kun hinnaksi tulee 190€ per lapsi (ennen kesää hinta oli 113€) niin kyllä tämä kahden lapsen perheessä iskee.

Mä en jotenkin kestä tätä nykymaailman pinnallisuutta ja ulkonäkökeskeisyyttä, käytöstapojenpuutetta sekä itsekkyyttä, jatkuvaa epävarmuutta, maailman sekavaa tilannetta, väkivaltaisuuksia ja vihaa.

En mä tiedä, mutta 1970-luvulla syntyneenä, voin vaan sanoa, kyllä ennen oli paremmin.

Vierailija
09:08

Eli heräsin joskus kolmen aikaan yöllä kauheaan korvien kutinaan. Huojuin väsyneenä vessaan ja koitin varovasti pumpulipuikolla rapsuttaa. Siinä sitten unenpöpperössä tökkäsin tosi syvälle ja vihlas pahasti. Menin kuitenkin takaisin sänkyyn ja nukuin pätkittäin, heräten välillä korvasärkyyn.

Olemme tapailleet miehen kanssa pari kuukautta, onko normaalia että saattaa tulla päivän taukoja kaikkeen yhteydenpitoon? Olen edellisen mieheni kanssa tottunut viestittelemään niitä näitä. Nykyinen tapailukumppani vastailee turhan laiskasti, pitäisikö huolestua?

Suosituimmat
Vierailija
Eilen 20:35

Meillä 7v. juuri koulun aloittanut poika, joka ei tänä(kään) kesönä sitten oppinut pyöräilemään :( Mielestäni ei edennyt yhtään, jonkun verran suostui pihalla harjoittelemaan niin, että joku piti koko ajan kiinni. Tuntuu, ettei hänellä ole yhtään tasapainoa. Pyörä keikkaa koko ajan.