Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Käyttäjä367

Olisiko arvon raadilla hyviä vinkkejä 1,5 vuotiaan poikalapsen rauhoittamiseen yöaikaan? Yöt menevät siten, että hän menee nukkumaan noin klo 20 ja herää vaatimaan palveluita n. klo 1.

Vierailija

Mies on ns. minuuttimuna, kaikki keinot on kokeiltu, silti tulee alle minuutissa, yleensä n. 10 työnnön jälkeen. No, yhdessä ollaan oltu kohta 10 vuotta, lapsiakin on kaksi. Suhteen ekat vuodet ilman lapsia seksiä oli pari kertaa viikossa, sitten hiljalleen harventuen.

Vierailija

ihan muuten vain. Ennen kuin pilkunviilaajat astuu kehiin, niin ilman että siihen liittyisi sen kummempaa syytä kuten suihkussa oleilua ja seksin harrastamista?

Vierailija

Mulla oli yhdellä yhden illan hoidolla varmaan mun keskisormen kokoinen eikä paksumpi kuin ehkä nakki. Mulla on sellainen minikaalimato ja sekin oli isompi, jolla se mies sit mut hoitelikin, totesi itsekon, että hänellä on pieni.

Vierailija

Tuli vain tokkurainen olo, mutta kivut eivät hävinneet mihinkään. Huomenna pitäisi ottaa Cytotecia keskeytyneen keskenmenon hoitoon, mutta enpä tällä kipulääkityksellä kyllä uskalla. Kohtalotovereita?

Olen huomannut, että ainakin näin miehenä on parempi olla vähän tyly, kuin lempeä. Kun olen lempeä, niin minuun suhtaudutaan joko neutraalisti tai jopa väheksyen. Kun olen taas tyly, niin sekä muut miehet kunnioittaa minua enemmän ja naiset on minusta sukupuolisesti kiinnostuneempia.

ExoPol

Minä haluan, että ne on auki..Sieltä tulee valoa ja jotenkin hengitysilmaa.
Mies taas haluaa, että verhot, ovet, ikkunat on kaikki kiinni, ettei vahingossakaan makkariin tule yhtään ylimääräistä ilmaa, valoa tai ääntä.