Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

hei olen 15v tyttö ja kyselen sellaista ku mulla on ollu ennen kuukautisia maha kipee nii nytten ennen menkkoja se oli enemmön kipeä ja oksetti samalla mutta se auttoi yleensä kun söin tai sitten ruuan jälkeen alkanut sattumaan(vähemmän) tai sitten ei

Suosituimmat

Tänään kävin taas pitkästä aikaa psykiatrin vastaanotolla, syynä mm. pitkään jatkunut masennus, jonka vuoksi olen tällä hetkellä sairauslomalla. Psykiatri oli sitä mieltä, että tämänhetkinen lääkitykseni ei ole riittävä, ja halusi lisätä minulle yhden uuden lääkkeen.

Suosituimmat

Kirjoitukseni kokemuksestani syrjinnästä poistettiin jostakin syystä. Voin tarvittaessa esiintyä omalla nimelläni ja kyse on oikeasta kokemuksesta. Miksi syrjintäkokemuksesta ei saa keskustella?

Tässä vielä alkuperäinen viestini:

Vierailija
23:07

Minulla on kaksi lasta. 1,5 v ja 4 kk. Itse olen aina ollut luonteeltani hieman pakkomielteinen, eli jos jäin esim. miettimään onko ovi lukossa, niin en saanut mielenrauhaa ennen kuin asia on tarkastettu.

Vierailija
23.8.2013 13:53

Tämä on kammottavin tapaus, josta olen kuullut pitkään aikaan. Käsittämätöntä pahuutta. Älkää katsoko sitä nettiin vuodettua murhavideota, sairainta mitä olen elämäni aikana nähnyt.

 

Vierailija
23:00

Tälläkin hetkellä jännämiesten lantiot tekevät edestakaista liikettä ja kyrpä pumppaa pillua, joka työnnöllä osuen kohdunkaulan suulle. Lopulta jännämies suihkuttaa lastin siemennestettä naisen naamalla tämän uikuttaessa.

Suosituimmat

Jos satut törmäämään ruotsinkieliseen, niin puhutko hänelle ruotsia vai englantia? Olettaen ettei hän osaa suomea. Nyt kaksikielisten ei kannata vastata. Kysymys on kohdistettu niille jotka ovat oppineet ruotsia vain koulussa. Vastaanpa itsekin tähän.