Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
21:48

Asia, mikä varmasti tulisi tietää mutta mitä en kuitenkaan tiedä. Eli siis jos teen verokortin, ja tuloni ovatkin ennakoitua suuremmat, vero peritään lisäprosentin mukaisesti.

Suosituimmat

Niin. Miksi et anna mahdollisuutta vaikka sille naapurin Villelle, joka asuu vieläkin vanhempiensa luona ja on käynyt amiksen autolinjan. Hän voisi olla vaikka minkälainen kultakimpale: auttaa vanhempia kodinhoidossa ja säästää töistä rahaa omaan asuntoon.

Vierailija
22:06

Otsikkohan tämän asian jo tiivistikin, mutta kertokaas kokemuksianne ja havaintojanne näistä hienovaraisista vihjeistä, miten missäkin tilanteessa tulisi toimia. Onko joku ystävänne suuttunut tai loukkaantunut jostain, ettekä ole heti ymmärtäneet syytä?

Vierailija
12.10.2015 14:07

Esikoinen menee 2 vuoden päästä kouluun ja olen nyt jo alkanut miettiä, miten itselläni lapsuus tavallaan loppui koulun alettua. Alkoi tiukan opettajan pelkääminen ja jatkuva huonommuuden tunne, kun en oppinut mitään helposti.

Rasittava ihminen, haluaa vain hyötyä perheestämme rahallisesti, mustasukkainen lapsenlapsilleen, haluaa kaiken huomion. En jaksa häntä enää YHTÄÄN. En halua pitää edes äitienpäiväkahvitteluja, koska en halua sitä naista kotiini.

Suosituimmat

Olen tässä nyt viimeaikoina ottanut tehtäväkseni auttaa lukuisia työttömiä kavereita ja ystäviäni hakemaan töitä. Aluksi olemme aina katsoneet läpi, että minkäläisilla hakemuksilla ja CV:illä he ovat tähän mennessä yrittäneet hakea töitä ja siinäpä syy tähän keskusteluun.

Vai tuleeko miehelle siitä olo, että nainen tungettelee? Olemme tavannaat muutaman kerran , mutta mies ilmeisesti ujo tai jotain. Mutta noloahan se olisi kannaltani, jos mies kieltäytyy. On kyllä ollut joskus parsiuhteessa.