Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Su 22:19

Näen kaikki naiset enemmän tai vähemmän alistuvina ja omasta arvostaan ja kunniastaan piittaamattomina. Harva nainen pistää loppua omalle alentamiselle, alistamiselle tai väärälle kohtelulle. Naiset ovat valmiita tapoihin jotka alistavat naisia ympäri maailmaa.

Vierailija
Eilen 20:08

Ostin juoksutrikoot vaikka en juokse. Kertokaapa konkarit miten/missä niitä käytetään, niitä kun näkee niin paljon. Ajattelin huomenna käydä ostamassa vielä Vansin tennarit trikoiden kanssa käytettäväksi.

Ratsastin isekin ennen, mutta sitten rupesin ajattelemaan. Karsinat ovat hienoimmillakin talleilla hyvin pieniä hevosten kokoon nähden. Lisäksi ratsastus on väkivaltaa. Istutaan toisen eläimen selkään (jota ei pysty täysin ymmärtämään) ja laitetaan suuhun metallia yms.

Minulla on noin vuoden ajan ollut vakipanosuhde erään miehen kanssa. Tavataan yleensä torstaisin seksin merkeissä ilman sitoumuksia. Tapasin nyt sitten yhden toisen miehen ja ollaan treffailtu noin kuukauden ajan.

Elikkäs siis, me otimme perjantaina kissanpennun ja olisimme hakemassa huomenna samalta kasvattajalta samasta pentueesta kissan, elikkäs tuon tytön veljen. Mietin vain, että muistavatko kissat sisaruuttaan näin lyhyen ajan jälkeen?