Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Meillä on 5lasta. Ja kaikkia tiiviisti seuranneena olen yhdestä erittäin huolissani. Lapsi on reilu 5v ja en huomannut 4,5vuoteen juuri poikkeavaa. Muutakun että lapsi on aina ollut huono ottaan kontaktia jos puhuttelee pahanteosta. Tuntuu että hän suhtautuu kaikkeen hymyllä.

Vierailija
Eilen 22:07

Upeaa, nyt on Axl tyylikkäänä instassa, se sai taiteellisen johtajan AD paikan lontoosta! Taitaa olla mammat vaan kateellisia. Menestyjä pääsee vaikka läpi harmaan kiven. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Axl olikin liian hyvä homeisiin juontohommiin suomessa. xD

Eräs kotiin kutsuttava ammattilainen (tai ammattilaiseksi itseään kutsuva) henkilö vain ILMOITTI soittavansa takaisin silloin ja silloin. Mielestäni etenkin aspa-alalla työskentelevän ja miksei ihan kenen tahansa muunkin työn ulkopuolella, olisi kohteliasta KYSYÄ että käykö. Eikä vain ilmoittaa.

Vierailija
Eilen 22:28

Vihaavatko muut matkailua? Vain ulkomaan matkailua vai myös kotimaan? Pelkkä lentokone, vai myös muut kulkuneuvot?

Viihdyn kotona.

Vierailija
Eilen 22:00

Missä iässä ja miten ymmärsit vanhempasi narsistisuuden? Piditkö sitä ennen käytöstä normaalina, koska et ollut vielä kokenut muuta? Vai oliko sinulla edes yksi hyvä ihmissuhde johonkin aikuiseen?

Vierailija
Eilen 18:48

Asun kerrostalossa, jonka parvekkeilla ei saa polttaa. Joudun siis n. kolmesti käymään ulkona tupakalla (joo joo) ja viimeisen kahden viikon ajan AINA kun käyn ulkona on rappusten edessä kolme hyttystä.