Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Mikä tämä nyt luulee olevinaan? Wannabe seurapiirijulkkis turusta.
Vuoden turkulainen 2014. Nyt yritti voittaa "Komein turkulainen" äänestyksenkin ihan väkisin.
Keskellä viimeistä äänestysyötä kymppitonnien ääniä pukkaamassa mistä lie Intiasta.

lapseni isän lähettäminen tekstiviesteihin? Mies on haastanut minut oikeuteen lasta koskevissa asioissa. Voimassaolevaa sopimuksia mistään ei ole. Isästä ei ole kuulunut kuukausiin ja aloitti yhtäkkiä pommittamaan viesteillä tyyliin "mitä kuuluu? :) mitä teette? oletteko heränneet?"

Heidät pitäisi kahlita 9 kuukaudeksi kiinni keittiön hellaan, mitä nyt voi päästää pari kertaa päivässä vessaan ja kerran viikossa siivoamaan kämpän. Siinä on hyvä laitella ruokaa miehelle, joka kuitenkin sen isoimman työn on tehnyt ja tekee kestäessään kiukuttelua

Vierailija
La 15:01

Joka tekisi ruokaa kun tulen töistä tai olisi jo ehtinyt tehdä, tekisi kaikki naisten työt ja minä sitten miesten. Olisi sängyssä vähän kokematon, saisin opettaa. Osaisi tehdä hyvää ruokaa ja pitää kodin siistinä, huolehtisi ulkonäöstään, ja olisi vähän alistuva muttei yhtään liikaa.

Onko ok, jos paidan läpi näkyy nännien ääriviivat? Tänään työpaikallani oli nainen, joka oli jättänyt liivit kotiin, tai vaihtoehtoisesti hänellä oli hyyyvin ohuet liivit paidan alla, koska nännit näkyivät selkeästi paidan läpi. Kertokaapa, mitä mieltä te olette?