Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Joko vaikutan liian tyrkyltä ja epätoivoiselta tai en osoita kiinnostustani tarpeeksi selvästi. Miehille ei kelpaa mikään. Paitsi silloin, kun itse saavat olla se aloitteentekijä (joka sekin on näemmä todella vaikeaa, koska useimmilta miehiltä puuttuu itseluottamus/rohkeus).

Vierailija
21:39

Selkään sattuu taas. Menkat lähestyvät, mutta kyllä menkkojen loputtuakin on sattunut. Näen jo silmieni edessä diagnoosin ja vakavanaamaisen lääkärin.

Minulla oli tavoitteena vaikka ja mitä, mutta ei kai sitten. Vaikka olihan elämä usein tosi raskastakin.

7 vuotias poikani siis haluaa käyttää kokovartalo uimapukua.
Koulun uintikausi tulossa ja mentiin ostamaan uikkarit kaupasta kunnes alkoi mumisemaan että ei tykkää kyseisistä uikkareista. Ehdotin sitten shortsimallisia kunnes hän sanoi haluavansa semmoiset mitkä tytöillä on.

Tultiin vapuksi minun kotiini. Isä pyysi poikaystävääni saunomaan, tarkoituksenaan kai kertoa muutamia totuuksia kuinka hänen prinsessaansa kohdellaan eikä poikaystäväni kehdannut kieltäytyä. Ainoa, mitä poikaystäväni pystyi saunan jälkeen sanomaan oli, että isälläni on täysin posliini alapää.

Vierailija
23.3.2014 21:23

Mulle määrättiin eilen Klexane-kuuri ja kun ei ole aiemmin mitään pistettäviä lääkkeitä ollut, niin ihmettelenpä, että onko normaalia, että pistoskohta on kipeä vielä tunti pistämisen jälkeen. Teinkö jotain väärin?