Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Aloitin työt sijaisopena alakoulussa ja tänään kuulin opettajanhuoneessa, kun kaksi vanhempaa naisopettajaa keskustelivat minun rintavarustuksestani. Olin siis sermin takana, joten eivät huomanneet mua, mutta aikani kuunneltuani päivittelyä, tulin esiin ja kiitin heitä heidän huomiostaan.

Suomi on aina jäljessä. Ja tukemassa jotain vihreitten järjettömyyksiä.
Sähköautot eivät ikinä tule olemaan toimiva ratkaisu, vetämään vertoja bensiini- ja dieseltekniikkalle.
Täällä kylmässä ja pitkien välimatkojen maassa asia täysin selvä.

Suosituimmat

Itseä inhottaa katsoa niitä verkkopohjaisia häkkejä. En voi käsittää, miten jonkun mielestä eläin voi sellaisessa hyvin - itse tuskin suostuisi päivääkään asumaan moisessa.

Tytär haluaisi lähteä viikonlopuksi yökylään vuotta vanhemman poikaystävänsä luokse. Ei varmaan tarvitse olla mikää rakettitietelijä, että ymmärtää mitä se tarkoittaa. Pitäisikö kieltää tuo meneminen vai voiko tuon ikäisen jo antaa harrastaa seksiä?

Vierailija
14:29

Suomalaiset eivät osaa käyttää Instagramia, eikä #-merkkiä, vaan sitä käytetään lauseiden sanojen väleissä välilyöntinä. Eikö jengi tajua, että risuaidalla ei ole tarkoitus muodostaa lausteita vaan lisätä tägejä?
Oikeesti, myötähäpeä tulee kun siellä on kymmenen risuaitaa tyyliin:

Nain usein toisen miehen naista. Nuolen mielelläni hänen pilluaan, mutta en halua suuhuni toisen miehen siemennesteitä. Mistä pystyn tietämään onko hänellä sisällään spermaa?