Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Eilen 23:31

Hei. Olen 21 vuotias mies ja olemme 17 vuotiaan tyttöystäväni kanssa seurustelleet vuoden. Alkuun kaikki oli lähes täydellistä ja me molemmat olimme lähes varmoja toisistamme. Muutinkin oikeastaan asumaan hänen luokseen jo parin ensimmäisen kuukauden aikana.

Vierailija
Eilen 22:50

Olen 20v sinkkunainen. Olen iloinen, innokas ja positiivinen naisen alku. Rakastan ruoanlaittoa ja leivontaa. Katselen paljon elokuvia ja sarjoja, mm. Sopranos, Dexter, Scarface, Kummisetä, Dallas.

Käyn töissä, ja syksyllä mulla alkaa koulu.

Sain taas sitä pitkästä aikaa ja hiukseni heräsivät eloon. Imetys saanut hiukset kamalaan kuntoon ja olin niitä jo leikkaamassa, mutta sitten muistin oliiviöljyshampoon, jota aikoinaan käytin.

Nyt en vaihda enää koskaan muuhun! Suosittelen.

Vierailija
Eilen 21:29

Kyselisin vähäsen. Olen ollut nyt avomieheni kanssa yhdessä pian 7 vuotta, ollaan vasta 23 mutta ajateltu että mentäisiin kihloihin. Naimisiin sitten vasta vuosien päästä.

Suosituimmat

Kyseessä Marina Joyce niminen youtubettaja kenellä on satoja tuhansia subscribereitä. Muutama kuukausi takaperin hänen persoona kameran edessä alkoi muuttua täysin, hän oli ennen iloinen ja vapautunut, nyt videot näyttävät siltä kuin joku osoittaisi häntä aseella kuvatessa.

Saksalaismedia Bild kertoo, että Bremenissä on evakuoitu ostoskeskus.
Evakuoinnin syynä on 19-vuotiaan algerialaistaustaisen nuoren epäilyttävä toiminta. Bild kertoo, että epäilty on paennut psykiatrisesta sairaalasta. Poliisin mukaan hänellä on yhteyksiä terrorismiin.