Te joilla mihen sukuun syntynyt pelkkiä poikia tai tyttöjä!

Vierailija

mieheni suvussa on syntynyt pelkkiä poikia jo ainakin neljässä sukupolvessa, meilläkin tuli ihana poika. Olen lukenut uusimmista tutkimuksista että voi ns "periytyä". Onko teillä ollut vastaavaa miehen puolella, mutta tyttöjä kuitenkin tullut. Itselleni aika sama, mutta olen vaan ruvennyt pohtimaan, koska mieheni mielestä täysi mahdottomuus saada tyttö heidän sukuun.

Kommentit (23)

Vierailija
Viesti

Miehen suvussa serkuksista kuusi on poikia ja yksi tyttö.

Miehelläni on kaksi veljeä, meillä on samaten kolme poikaa.

Joku perimä tässä täytyy olla!

Vierailija
Viesti

miehen isällä on vain veljiä, miehellä on serkut on kaikki poikia ja miehen sisäruksista se yksi ainoa tyttö kuoli heti syntymänsä jälkeen pahaan sydänvikaan. Meille syntyi pelkkiä poikia.Mutta yksi miehen veljistä on nyt saanut tyttären!

Vierailija
Viesti

vaikkei heilläkään tyttöjen määrä ihan nolla ollut. Tyyliin 1 tai 2 tyttöä 10 poikaa kohden.

Vierailija
Viesti

Tai no, tunnen historiaa vain 3 sukupolven ajalta, mutta niissä on pelkästään poikia. Meillä on myös vain poikia.

Vierailija
Viesti

miehellä vain veljiä

miehen isällä vain veljiä

miehen isosisällä vain veljiä

isoisoisällä vain veljiä

meillä yksi poika ja nyt raskaana rv 19 - ja luulen odottavani poikaa

Vierailija
Viesti

Miehellä on vain veljiä. Ja meillä 2 poikaa.Miehen serkuksiin mahtuu sentään 1 tyttö, muut 7 serkussarjasta ovat poikia. Serkuksilla on kyllä jo tyttöjä 4 ja poikia 5, joten sillä tasolla (eli meidän lasten tasolla) alkaa taas sekoittumaan enemmän. Samoin tuolla miehen isää edeltävissä sukupolvissa on kyllä myös molempia.

Vierailija
Viesti

Olisi kiva kuulla, koska kaikki mitä minä olen nähnyt toteavat että sillä ei ole merkitystä, todennäköisyys on aina lähelle 50%.

Vierailija
Viesti

Miehellä on pelkkiä veljiä, miehen isällä pelkkiä veljiä, miehen isoisällä isän puolelta pelkkiä veljiä. Mun miehen veljillä ei yhdelläkään ole lapsia (eivät ole saaneet), mutta meillä puolestaan on yksi poika ja neljä tyttöä.

Vierailija
Viesti

Yhdistelmästi isoisä ja isoäiti syntyi 3 poikaa joista kaksi pojista on saanut pojan (ja nämä saaneet kukin 2 poikaa)ja yksi tyttären. Eikö silloin voi sanoa että tämä sukuhaara on valtaosaltaan miesvoittoinen?Lainaus:

eikös äidit aina synnytä


Vierailija
Viesti

Lainaus:

spermasta puuttuvat tyttösiittiöt.
On täysin tutkittu juttu. Tyttöjä haluaville vinkiksi pH:n tärkeys! Emäs suosii tyttöjä, hapan poikia.

Vierailija
Viesti

vinkkejä, miten saan ph:n happamammksi? Ja muutkin,jos tiedätte hyviä vinkkejä?

Vierailija
Viesti

saaneet ainoastaan tyttöjä. Ainuttakaan poikaa ei ole sitten heidän päiviensä syntynyt, vaikka meitä lapsia on siis yhteensä 12.

Vierailija
Viesti

Siskon miehellä on veli ja kaikki serkut ovat poikia (ja 3/4 osaa heidän lapsistaan on poikia). Kun kummipoikani syntyi, siskon mies oli erittäin onnellinen, että nyt heidän sukunimensä jatkuu (esikoinen oli tyttö). Mies oli siis viimeinen mahdollisuus tuohon (vaikka kyllähän nykyaikana mieskin voi ottaa naisen sukunimen, mutta tämä oli siskoni anopille niin tärkeää).Meidän suvussa sitten taas.

Isälläni oli 3 veljeä ja yksi sisko. Tädilläni on 2 poikaa, isälläni 3 tyttöä, yhdellä sedälläni 2 tyttöä, toisella sedällä 4 tyttöä ja 1 poika + kolmannella sedällä 2 tyttöä ja 1 poika.

Isäni serkuista on puolestaan 3/4 miehiä. Heidän lapsistaankin suurinosa on poikia.

Serkkujeni lapsista puolestaan..

1. serkku 2 poikaa + 2 tyttöä

2. serkku 2 poikaa + tyttö

3. serkku 1 poika

4. serkku 2 tyttöä ja poika

5. serkku 3 poikaa

6. serkku tyttö + poika

7. serkku tyttö + poika

8. serkku tyttö + kaksi poikaa

9. serkku tyttö

10. serkku 2 poikaa

11. serkku 3 poikaa

Siskoni: toisella on 2 tyttöä + poika, toisella on poika. Meidänki tulokas näyttäisi ultrien mukaan olevan poika.

Äitini suvussa puolestaan..

Äidilläni oli neljä veljeä (joista kaksi kuoli lapsina). Toisella on 2 tyttöä, toisella tyttö ja poika.

1. serkulla on 2 poikaa + tyttö

2. serkulla on poika

3. serkulla on tyttö ja poika

4. serkulla on 2 tyttöä ja poika

Äirini serkuista on n. 3/4 osaa naisia ja äitini tyttönimi onkin kuolemassa sukupuuttoon (elossa olevia nimen kantajia on tällä hetkellä n. 100, voipi olla tällä hetkellä jo alle sen. Serkkujen lapsista ainoastaan yksi on kantamassa isänsä sukunimeään). Tuo sukunimi asia harmitti hirveästi isoisääni hänen eläessään.

Vierailija
Viesti

Tosella perheellä perinne jatkuu, eli saivat juuri kolmannen pojan (kuten miehen veljenkin perhe).Toisessa tuntemassani perheessä syntyi pieni (keskos)tyttö ensimmäistä kertaa moniin sukupolviin.

Vierailija
Viesti

nimittäin miten se mies muuten olisi sinne syntynyt? ;)Meillä miehen suvussa molempia tasaiseen, mutta mun suvussa äidin puolelta pelkkiä tyttöjä. En tiedä miten tämä on mahdollista, mutta niin se menee, että mun suvun naiset saa tyttöjä! Ja näin siis myös minä (3 tyttöä, 0 poikaa) ja molemmat siskoni ja serkkuni...

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat