Tervetuloa keskustelemaan!

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt sekä jokaiselta alueelta sen mahdolliset omat säännöt.

puritaanipipsa

"Lomake on vanhentunut. Kopioi kaikki tallentamattomat muutokset allaolevasta lomakkeesta ja lataa sivu uudelleen."

Kaikkiin joihin vastaan on tullut tämän illan. Sitten kopion ja täräytän uudestaan tekstin etteriin, jo vot.

Jännittää onnistuuko tämänkään lähetys kompuroinnitta.

Vierailija

Mielellään paljon kuvia, ei mitään pitkiä liirumlaarumeita. Eli visuaalista inspiraatiota kiinteän, mutta ei bodatun kropan metsästämiseen!

Vierailija

Jos hyväksyt abortin, niin missä vaiheessa raskautta menee se tarkka raja, minkä jälkeen abortti on murha? Vai eikö se ole sitä missään vaiheessa? Jos abortoin lapseni viikko ennen laskettua aikaa, niin eikö se silloinkaan ole murha?

dimou

Tervetuloa mukaan vauvakuumeilemaan, jakamaan kokemuksia oireista, vippaskonsteista ja tunnekirjosta sekä piinailemaan yhdessä hyvässä hengessä, nyt jo kolmanteen ketjuun tämän vuoden puolella! :) 

Vierailija

Tunnistaako kukaan? 30 + (tai ainakin sinne päin), todella kaunis nainen. Naisella ainakin yksi tyttö (esiintynyt joskus kuvissa) ja taisi olla uudestaan raskaana joku aika sitten (ehkä). Pukeutuu klassisen kauniisti. Vaaleat pitkät hiukset. Tässä ainoat asiat mitä muistan.

Mikä blogi?

Vierailija

Jos ei ole työtön työnhakija vaan on töissä nollasopimuksella ja työnantajalla ei ole yllättäen viikkoon töitä, saako soviteltua päivärahaa? Olisiko pitänyt ilmoittaa ekana päivänä, kun ei ole töitä vaan riittääkö jälkikäteen? Ja saako sitä edes näin vaan pitääkö sossuun mennä?

Vierailija

Ääh! Tämä foorumi on ihan hirveä, eikö AV:n ylläpito voisi ladata esim. jonnekin pastebiniin vanhan foorumin tyylitiedoston, niin joku taitava voisi muokata sen sellaiseen muotoon että sitä pystyisi käyttämään sopivien selainlisäosien kanssa vanhan ulkoasun palauttamiseen??