Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
09:26

Etsimme juuri nyt ihmisiä, jotka haluavat tehdä töitä
kotoa joustavilla työajoilla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön, johon
pääsee mukaan helposti ja palkka on suotuisa.

Loistavaa! Fantastista!

Suosituimmat

Espoon Suurpellossa nuori tyttö joutui maanantaina taponyrityksen kohteeksi. Poliisi sai ilmoituksen ohikulkijoita uhkailevasta miehestä ennen kahta iltapäivällä. Poliisipartio havaitsi paikalle saapuessaan, että mies kuristaa nuorta tyttöä.

Elikkä, tapasin miehen. Erittäin ihanan miehen. Kaikki natsas todella hyvin yhteen, aina kun nähtiin...kummallakin oli hyvä olla toistemme seurassa. Onnistuin kuitenkin sekoittamaan miehen pään aivan täysin. Monta viikkoa juttu oli edes takas jojoilua ja pähkäilyä.

Vierailija
10.12.2015 13:03

Apua! Mulle suositeltiin 'fleegeläistä elämäntapaa', kuulin että toimii hyvin kehonhallintaan jne mutta en kehdannut kysyä mitä se on!!

Joku on varmasti kokeillut, auttakaa! :))

Vierailija
4.6.2014 21:51

Ajattelin tässä kesäloman ratoksi, että olisi mukava katella netistä ohjelmia ja huomasin, että Ruutu mainostaa, että voi kokeilla Ruutu+ -palvelua ensimmäiset 30 päivää veloituksetta. Menin sitten typeränä ihmisenä rekisteröitymään.

Suosituimmat
Vierailija
Ma 08:28

Olen ihan lopussa teinitytön kanssa. Eilen tilanne kärjistyi siihen että menetin hermot aivan totaalisesti ja uhkasin väkivallalla, raivosin ja kirosin. Megaluokan morkkis ja paha olo, siksi lähdin kirjoittamaan tänne.