Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Tuli vain tokkurainen olo, mutta kivut eivät hävinneet mihinkään. Huomenna pitäisi ottaa Cytotecia keskeytyneen keskenmenon hoitoon, mutta enpä tällä kipulääkityksellä kyllä uskalla. Kohtalotovereita?

Vierailija

ihan muuten vain. Ennen kuin pilkunviilaajat astuu kehiin, niin ilman että siihen liittyisi sen kummempaa syytä kuten suihkussa oleilua ja seksin harrastamista?

Olen huomannut, että ainakin näin miehenä on parempi olla vähän tyly, kuin lempeä. Kun olen lempeä, niin minuun suhtaudutaan joko neutraalisti tai jopa väheksyen. Kun olen taas tyly, niin sekä muut miehet kunnioittaa minua enemmän ja naiset on minusta sukupuolisesti kiinnostuneempia.

ExoPol

Minä haluan, että ne on auki..Sieltä tulee valoa ja jotenkin hengitysilmaa.
Mies taas haluaa, että verhot, ovet, ikkunat on kaikki kiinni, ettei vahingossakaan makkariin tule yhtään ylimääräistä ilmaa, valoa tai ääntä.

Vierailija

Pohdiskelin tänään joulua ja päätin aloittaa siivouksen raivauksesta. Ennen joulua tästä asunnosta poistuu sata tavaraa! Pyrin myös siihen, että mahdollisimman monet tavarat löytäisivät uuden kodin tai tulevat ainakin oikeaoppisesti kierrätetyksi.

Kuka lähtee mukaan? :)

Meillä ei ole koskaan laitettu vessanovea lukkoon jos kotona on vain muita perheenjäseniä. Nyt kuitenkin uusi miesystävä napsauttaa oven lukkoon aina vessaan mennessään. Pelottaa onko hänellä jotain salattavaa, viestitteleekö esim toisille nasille sieltä?