Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Olemme menossa naimisiin, ja meille on tullut riitaa siitä, miten sukunimiasia hoidetaan. Haluan ehdottomasti ottaa miehen nimen, koska en muuten tunne itseäni kunnolliseksi rouvaksi ja muutenkin perheellä pitäisi olla miehen sukunimi, sillä onhan minullakin isäni sukunimi.

Suosituimmat

Olen yleensä vaan siistinyt bikinirajoja siitä yläosasta. Haluan kuitenkin että siinä ylhäällä on karvoja.
En tiedä mihin kohtaan sitä alakertaa ajelee. Eikös se ole outoa jos osa on ajeltu ja siitä keskeltä alkaakin karvat?

tuli tällanen mieleen, ite kun kävin niitä pitkästä aikaa hankkimassa...En oo juurikaan tarvinnu kun joskus satunnaisesti En tiedä mikä iso kynnys siinäkin oli, oon jotenkin aatellu että on nolompaa ostaa niitä siteiden sijasta (yhdistän mielessäni ph-suojat ja virtsankarkailun) mutta tänään päät

Olen kokeilemassa maidotonta ruokavaliota limanerityksen vähenemisen toivossa, mutta olen hieman hukassa syömisen kanssa. Aamulla syön mielelläni voileivän- mitä nyt laitan leivälle, kun en myöskään välitä lihasta? Jotain tahnoja en kerkeä kotona valmistelemaan joka aamu.

Kylläpäs nyt on tyttäret innokkaasti ruenneet luonaan laukkaamaan. Kun oli yksinäinen ja asui yksinään, vain yksi tytär mieheni lisäksi kävi säännöllisesti, muut eivät edes joka vuosi. Ei sieltä mitään isoja perintöjä ole tiedossa, taitavat vain huonoa omaatuntoaan paikkailla.

Vierailija
14:33

Tomas? Miten lausuisit sen? Haluaisimme ihan suomalaisen nimen mutta emme keksi enää mitään vaihtoehtoja ja tuo nimi kuulostaa kivalta lausuttuna kuten kirjoitetaan. Tuleeko mieleen heti ruotsinkielinen?