No hyi v*ttu mikä v*ttu! (ei herkille)

Vierailija

Sivut

Kommentit (2037)

Vierailija
Viesti

tai siinä häppäreissä, mulla ainakin on ihan akuheen pullistuneet ja muhkuraiset. Tää vaiva poistui heti kyllä lapsen syntymän jälkeen. Ei tosiaan kantsi katella peilillä jos ei ihan halua järkyttyä ;)

Vierailija
Viesti

Lainaus:

mistä sait moisen ajatuksen oksettaa (vaikka herkkä en olekkaan)


että mitä sieltä roikkuu. Siis tietenkin pesin ryppikseni ensin.

t: ap

Vierailija
Viesti

:D Sori.. Ei vaan kyllä tulis itellä mieleen ruveta alapäätä kuvaileen ja laittamaan nettiin.. Tiijä mihin tuokin kuva päätyy.. :(Vierailija
Viesti

Kipeän näköiset pukamat! Mulla jäi synnytyksen jälkeen pitkäksi aikaa ummetus-vaivaa ja käytinkin koko raskausajan + sen jälkeen laksatiivejä. Ja yritin liikkua, syödä kuituja jne.Alapään luulisi "korjaantuvan" raskauden jälkeen.Mukavaa odotusta! =)

Vierailija
Viesti

Kantsis käydä näyttämässä lekurille ja lisätä nyt ainakin kuitujen määrää ja juomista. Lekuri varmaan määrää lisäksi jotain ulostemassaa pehmittävää lääkettä ja niitä saa ilman reseptiäkin, levolacia tms. Ystäväni sai ohjeeksi työntää pukamat aina takaisin suolen sisälle. Muuten en näe sun värkissäs ihmeitä, raskauden aikana pimpsa monilla turpoaa ja se tuntuu tietty pahalta, ei se synnytystä estä. Heh, eiks kaksplussalla ollu joku tissit imetyksen jälkeen kuvapino? Me voitais tehdä pimpit synnytyksen jälkeen pino;D

Vierailija
Viesti

On sulla aikamoinen majava siellä jalkovälissäs;DVoisitko siistiä tuota rehotusta=karvotustas, edes jonkin verran, sääliks käy mieheskin kun tosta pehkosta yrittää reikää löytää!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat