Kommentit (8)

Vierailija

Suomalaisen miehen on noiden lisäksi osattava: hiihtää, suunnistaa ja ampua.  Ei liene tarpeen perustella miksi.

Vierailija

Nämä pätevät kun yhteiskunnassa rauha ja on työpaikkoja.
Kun on lama ja työpaikkoja vähän nämä eivät riitä....

Vierailija

Kaikki nuo eivät kehity hyviksi vaikka miten opettaisi, vaan voi jäädä keskinkertaiseksi. Ilman opetusta jopa heikoiksi. Riippuu paljon lapsen kyvyistä!

Lapseni on mielestäni kyvykäs. Lapsellani on luotaisesti kolme hyvää ominaisuutta ja kahden kanssa menemme keskitasolla, joten ehkä tosiaan voisin yrittää enemmän vanhempana tavoitellla huippua! Lapsen onnellisuus on kuitenkin tärkeintä.

Aquilegia

Noita "opettamalla" lapsesta tulee (kuten minä ennen) aikuinen joka on tyytymätön itseensä ja suree koko elämänsä sitä kun on "vääränlainen."
Nämä sisäistetään, kun saadaan kasvaa rauhassa, tullaan arvostetuiksi omina itsenämme ja vanhempamme, turvalliset ja luotettavat aikuiset, näyttävät meille omalla esimerkillään kuinka kunnioitetaan sekä omia että toisten rajoja.

Vierailija

Joku tunnollisuus ja sinnikkyys ja monet muutkin ovat luonteen ominaisuuksia, ei varsinaisesti opetettavia taitoja. Voi yrittää tietysti kannustaa ja tukea, mutta opettaminen on hankalaa. Sen sijaan voi opettaa käytännön taitoja, esim. pyörällä ajoa ja uimista.

Vierailija

Onko ihan pakko työntää nuo klikkiotsikot tännekin?

Avaisimmeko myös klikinsäästöketjun, vai poistetaanko se?

Mies77

Yli tunnollisia, yli optimistisia ja sinnikkäitä kontrollifriikkejä joilla pitäisi vielä kaiken tuon jälkeen olla tunne-elämäkin tasapainossa, kyllä naurattaa nämä jutut. Miten ihmeessä asiantuntijana esiintyvä ihminen voi olla noin kerta kaikkisen tyhmä?

Uusimmat

Suosituimmat