Kommentit (10)

Vierailija

Eli on aina parempi uhrata lapsensa kuin itsensä! Koska eivät ne lapset penteleet minun unelmiani tavoittele, ne lähtevät etsimään omiaan. Siksi lapsia voi tehdä liukuhihnalta, kyllä joku syyllistetty sukulainen ne hoitaa. Tärkeintähän on, että äiti voi hyvin, silloin lapsikin voi, vaikka päätyisi sairaana päiväkotiin.

Vierailija

Otsikko on totta vaikka artikkeli olikin pitkä ja sivusi muitakin aiheita. Itselläni on uhrautuva äiti ja huh huh miten rankkaa se on. Se uhrautuvuus ei tule yksin vaan siihen liittyy olennaisesti se että sen jälkeen se lapsi kokee syyllisyyttä vanhemman tilasta ja siitä jos ei toimi niin kuin vanhempi haluaa. Jos äiti on osannut uhrautua niin sitten lapsenkin täytyy osata uhrata itsensä. On eriasia arvostaa lapsia ja vastata näiden tarpeisiin silloin kun on tarve kuin elää ainoastaan näitä varten.

Vierailija

Mikä sopii yhdelle äidille/perheelle, ei automaattisesti sovi kaikille muille. joku äiti voi saada suurimman ilon siitä, että on lasten kanssa niin kauan kuin nämä äitiä tarvitsevat. Unelmiaan voi siirtää tuonnemmaksi, lapsuus on kuitenkin niin lyhyt.

Jokainen päättäköön itse, mikä on hänelle ja perheelle hyvä.

Vierailija

Lapsuus kestää 18 vuoden ajan ja useamman lapsen lapsuus kauemmin. Parikymmentä vuotta on pitkä aika lykätä omien toiveiden toteuttamista. ONNEKSI se ei ole edes pakko. Lapsi ei siitä sen onnellisemmaksi tule, että äiti uhraa itsensä. 

Eri asia on sitten se, jos äiti on niin vinoon kasvanut, että kokee normaalin oman lapsen kanssa olemisen itsensä uhraamiseksi. 

Vierailija

Nykyään äiti uhraa itsestään tasan sen vuoden ja sitten heittää lapset muiden hoidettaviksi. Lapset tekee pitkää päivää hoidossa, vanhempia nähdään sitten ku uraohjukset ehtii näkemään. Lapset tarvitsevat hoivaa ja aikaa eikä tule onnelliseksi siitä että äidit ja isät pääsevät toteuttamaan itseään ja nauttimaan elämästään ja "hoitamaan parisuhdetta kahdestaan" = lisää hoitoaikaa. Lasten näkökulmasta ei ajatella enää yhtään mitään. Tärkeintä on äidin ja isin onni -ilman häiritseviä lapsia.

äitix2

No ei olekkaan. Mutta mielestäni on lähinnä naurettavaa, että äidit jotka on suunnilleen eilen pullauttanut sen lapsen ulos niin paasaavat jo omasta ajasta ja siitä ettei saa unohtaa ja uhrata itseään... 

Eka vuosi- pari todellakin eletään sille lapselle. Etenkin vauvavuosi pitäisi mielestäni mennä täysin vauvan ehdoilla. Sen jälkeen ehtii kyllä taas jatkaa itsensä toteutusta siitä mihin ennen vauvaa jäi.

En nyt sano että jos juuri vauvavuonna sulle tulee tilaisuus tehdä unelmiesi tv-ohjelma niin etteikö saisi, siitä vaan jos tukijoukot on kunnossa. Mutta toteaisin siihen silti vaan että huono ajoitus, ei voi mitään, enkä kannustaisi muita haalimaan itselleen kaikkea juuri siihen pahimpaan pikkulapsiaikaan koska "äidin oikeus". 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat