Raskausviikolla 36+1 olen vihdoinkin saanut pakattua kassin kuntoon! Vielä on jäljellä muutama hassu viikko ja kassi pääsee pölyisestä nurkasta tositoimiin. 

Mukaan sairaalaan pääsee kuvissa olevat kapineet, mutta näiden lisäksi myös kantoliina otetaan lapsivuodeosastolle oleskelua varten  ja myöhemmin turvakaukalo kotiinpaluuta varten.

 

Vauvalle:

- Kaksi pitkähihaista bodya

- Kahdet housut

- Sukallinen yökkäri

- Kahdet sukat

- Rusettipanta ja myssy

- Tutti

- Uniriepu

 

 

Lapsivuodeosastolle:

- Lakua ja suklaata 

- Pitkä äitiysmekko ja imetysliivit

- Luettavaksi Vauvalehti ja uusin Avon kuvasto

- Tabletti ja laturi (puuttuu kuvasta)

 

 

Hygieniatuotteet:

- Hammasharja ja tahnaa

- Hiusharja ja pompula

- Hajusteeton shampoo (puuttuu kuvasta)

 

 

Miksi sisältö on juuri tämmöinen?

 

Ensimmäisen lapsen kohdalla tavaraa oli mukana huomattavasti enemmän, mutta puoliakaan ei tullut käytettyä. Yleensä mukaan pakataan vielä deodorantti ja vartalonpesuneste, mutta uskon pärjääväni pelkällä vedellä ja yritän välttää ylimääräisiä kemikaaleja jotka tulee vauvan iholle, sillä ihokontaktissa tulemme viettämään suurimman osan ajasta.

Kotiinpaluuvaatteet tulevat olemaan samat kuin sairaalaan saapuessa ja sairaalasta saatavat verkkokalsarit tulevat olemaan sairaala-ajan (ja hieman sen jälkeenkin) päällä omien alusvaatteiden sijasta. Sairaalasta saa myös vauvalle vaipat, hoitotarvikkeet ja äidillekkin lähes kaiken tarvittavan. 

 

 

Mitä itse olisit vielä lisännyt mukaan?

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

17 vuotiaana äidiksi tullut kirjoittelee omasta elämästään tyttöhamsterin, taaperon ja isomman kakaran (eli isimiehen) sekä masuvauvan kanssa. Blogin aiheena on meidän elämä ja kaikki mitä mieleen tulee.

Kuva; Piia Arnould

Teemat

Instagram