Toimitus suosittelee

Ollessani viimeisillään raskaana kirjoittelin teille RASKAUDEN JÄLKEEN AION postauksen, muistatteko? Sektiosta on nyt reippaat kolme kuukautta ja on hyvä aika kurkata ovatko suunnitelmani toteutuneet? 

Raskauden jälkeen olen syönyt sushia (joka ikinen perjantai), nukkunut vatsallani, lenkkeillyt pitkiä vaunulenkkejä ja nauttinut kuivasta omena siideristä saunanlauteilla. Olen kävellyt korkokengillä ja käynyt elokuvissa ilman pepun puutumista sekä ajanut autolla ilman raskausmasun aiheuttamia vahinko tööttäyksiä. Ennen kaikkea olen keskittynyt rakastamaan poikiani ja antanut vartalolleni rauhan palautumiseen. Olen siis toteuttanut kaikki suunnitelmani paitsi varpaankynsien lakkaamisen.. En ole edes ehtinyt ajatella varpaitani, vaikka näenkin ne pitkästä aikaa. 

Ekalla kierroksella raskauden jälkeiseen vartaloon oli vaikea suhtautua, mutta nyt toisen kierroksen jälkeen en ole ottanut mitään paineita. Oon kuitenkin herätellyt liikunnan kipinää viikottaisella baila mama baby- tunnilla ja tehnyt pienin askelin myös ruokavaliooni muutoksia. Kaunis raskausvatsani on vaihtunut löysään nahkaläpyskään, mutta ainoa tavoitteeni on kuitenkin vain energisempi äiti- ja siinäkin on jo tavoitetta kerrakseen! 

Mitä asioita kaipasit raskaana ollessasi? Toteutitko ne heti vauvan synnyttyä?

Kommentit (6)

Tehtävänimikkeenä Laura blogi

näytät aivan upealta!!! <3 Mä kaipasin mahallani nukkumista koko raskauden ja heti kun maidonnousu oli tasaantunut niin nautin siitä täysin (kirjaimellisesti :D) rinnoin :D oi vitsi! Ja pihvit MEDIUMINA, sitä kaipasin myös ja todellaki otin heti ilon irti synnytettyäni :p

Vierailija

Kaipasin lakritsia ja maksalaatikkoa😃 Vedin aika monta enkkulakupussia naamariin ekojen kuukausien aikana🙈 Laku ja salmiakki kiellettiin kokonaan kun odotin ensimmäistä lasta ja sit en uskaltanu niitä sen jälkeen syödä.. no söin senkin edestä synnytyksen jälkeen😃

Elina-Kristiina

Coca-colaa!!! Neuvolan terveydenhoitajan kannustavalla asenteella uskalsin jouluna syödä vähän kalaa, mätiä ja juustoja. Kun maidon tulo loppui lapsen ollessa noin 8 kk, taisin vetää niitä kaikkia kaksin käsin☺

Vierailija

Kaipasin raskausaikana eniten medium plus pihviä sekä löysäks jätettyä kananmunaa paistettuna sekä maksalaatikkoa, nyt oon kaikkea kertaalleen syönyt. Vielä ennen sairaalaa kaipasin purkkiananasta kun raskausaikana jätin kaiken syötävän joka oli metalliastiassa pois. Oltuani 9päivää sairaalassa ja syötyäni ananasta 4 kertaa en sitä enää kaipaa. Pitkiä lenkkejä ja treenaamista kans kaipaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tiitukatriina blogin takana häärää (someriippuvainen) äiti, joka viettää vauhdikasta mamalifeä miesvaltaisessa perheessä. Kahden pojan 03/14 ja 11/16 ylpeä äiti, sekä tulevan insinöörin hääkuumeileva avovaimo. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ota yhteyttä bloggariin tiitutiiakatriina(at)gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram