Kaupallinen yhteistyö Ozbaby:n  kanssa. 

Oletko raskaana? Kasvaako perheenne pian? Odotatko esikoista vai saako taapero sisaruksen? Tuleeko sisaruksille vuoden, kahden vai lähemmäs kolmen vuoden ikäero? Vai odotatko kenties kaksosia? Etsinnässä sisarusrattaat? Mulla on sulle ilouutisia, voit lopettaa etsinnät, sillä Britax B-Ready on valmis mihin vaan- ihan oikeasti! B-Ready on muunneltava ratas vastasyntyneelle, sisaruksille sekä myös kaksosille. B-Readyn suuri etu on se, että voit ostaa ne jo esikoiselle ja muuntaa ne sitten tulevaisuudessa sisarusrattaiksi.

Meidän perheen veljeksille, Niilolle ja Huukolle tuli ikäeroa 2 vuotta 7 kuukautta, joten sisarusrattaiden etsintä ei ollut kovin yksinkertaista. Takaraivossa oli nimittäin pieni pelko, että mitäs jos rattaiden käyttöikä jääkin vain muutaman kuukauden ikäiseksi? Kannattaako ylipäätänsä sisarusrattaiden hankinta? Meillä kuitenkin käydään päivittäin pitkillä koiralenkeillä ja näin autottomana äitinä liikun lasten kanssa arkena rattailla, joten joku ratkaisu liikkumiseen oli keksittävä. Minä kun en suostu kököttämään neljän seinän sisällä, vaan haluan liikkua turvallisesti molempien poikien kanssa säällä kuin säällä. 

Mistä löytäisimme rattaat, jotka tarpeen tullen muovautuvat sisarusrattaiksi? Mistä löydämme rattaat, jotka oikeasti liikkuvat vauva sekä 15 kg painava taapero kyydissään? Mistä löydämme rattaat, jotka eivät jää nurkkaan seisomaan, jos taapero ilmoittaakin lähitulevaisuudessa ettei rattaissa istuminen enää huvita? Lopetimme etsinnät heti, kun tutustuimme  Britax B-ready rattaisiin. 

Voin myöntää, että ennen Britax B-readyihin tutustumista vierastin ajatusta päällekkäin olevista sisarusrattaista. Näin silmissäni rattaat, jossa toinen sisaruksista roikkuu kirjaimellisesti maantasolla tai makaa ahtaasti survoutuneena vaunukopan alla- ei kiitos! Hylkäsin myös heti vierekkäiset sisarusrattaat, sillä haluan mahtua ovista enkä missään nimessä halua työnnellä lähitulevaisuudessa vain Huukoa leveissä sisarusrattaissa. Pelkkä seisomalauta ajatuskaan ei houkutellut, joten kotiutimme muutama viikko sitten B-ready lastenrattaat ja ollaan super tyytyväisiä koko porukka, sillä katsokaapas miten moneksi niistä on :

TAAPERO RATTAISSA JA VAUVA VAUNUKOPASSA

Tältä näyttää rattaat vaunulenkeillä tai kun kävelemme asioille. Jännitin miten rattaat liikkuvat molemmat lapset kyydissä, sillä en ole tottunut kääntyviin etupyöriin, mutta rattaat liikkuvat ketterästi. En todellakaan huijaa, sillä suoritin koeajon jäisellä kokkareisella tiellä.

TAAPERO RATTAISSA JA VAUVA TURVAKAUKALOSSA

Vauvan turvakaukalon kiinnitys on ominaisuus, josta en hevillä luovu. Rattaisiin saa kätevästi pelkän turvakaukalon kiinni tai niissä voi kuljettaa kahta lasta, kiinnittämällä turvakaukalon rattaiden alaosaan  - niin kätevää! Kun rattaiden alaosaan haluaa kiinnittää kaukalon niin siihen tarvitaan adapteri.

TAAPERO RATTAISSA + SISARISTUIN  

Kun makuukoppaikä päättyy n.6kk iässä, makuukopan tilalle tulee sisaristuin. Kevään vaihtuessa kesäksi, rattaat näyttävät poikien alla tältä:

Entäs miltä rattaat näyttävät pelkästään YHDEN LAPSEN kanssa liikkuessa? 

Tässä vielä meidän B-Ready setti listattuna:

Britax B-ready lastenrattaat

 Britax vaunukoppa

Britax B-ready sisaristuin

Britax Primo turvakaukalo

Britax adapteri  HUOM: tarvitset adapterin, jotta saat kiinnitettyä rattaiden alaosaan makuukopan tai turvakaukalon.

 

Kyllä meidän kelpaa nyt poikien kanssa kärrytellä. Mitäs tykkäsitte? Minkälaisia lastenrattaita teiltä löytyy?

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Tiitukatriina
Liittynyt23.10.2015

Moi! Itse tein yhteistyönä Oz baby lastentarvikeliikkeen kanssa, mutta tämä paketti minkä luottelin on noin tonnin arvoinen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tiitukatriina blogin takana häärää (someriippuvainen) äiti, joka viettää vauhdikasta mamalifeä miesvaltaisessa perheessä. Kahden pojan 03/14 ja 11/16 ylpeä äiti, sekä tulevan insinöörin hääkuumeileva avovaimo. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ota yhteyttä bloggariin tiitutiiakatriina(at)gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram