Jatketaan perjantain kevennyksiä seuraavilla sattumuksilla blogiyhteisömme keskuudesta:

Kauppareissuilla sattuu ja tapahtuu

  • Oltiin koko perheen voimin lähdössä kauppaan. Minä vein vielä roskiksen ja kun kävelin takaisin autolle, kaksivuotias tytär hihkaisi ilahtuneena: Hei äiti! Mitä äijä?
  • Me oltiin kaupassa yks päivä vauvan kanssa kahdestaan. No, otin sellasen kärrin, johon laitetaan se turvakaukalo, ja minä, koko huimassa 155 sentin pituudessani sitten työnsin sitä kärriä, kurkkien sieltä sivuilta koko ajan, etten varmasti törmää mihinkään. Hupsista heijaa, yhdessä mutkassa tönäsin mummon juustohyllyyn sillä kärryllä. Minä sieltä sen mummon noukin juustohyllystä sitten ylös ja pyytelin sata kertaa anteeks. Sit piilouduin yhden hyllyn taakse niin pitkäks aikaa, et se mummo poistu kaupasta. (Ps. tarinan äiti haluaa pyytää vielä sydämestään anteeksi taklaamaltaan mummolta!)

Löytyykö vaimoa?

  • Mies kävi viikonloppuna tuttunsa luona korjaamassa autoa. Viisivuotias kyseli, että "onko se M lasten isä? Tai onko sillä edes vaimoa ollenkaan?" 

Uudissanoja

  • Viisivuotias taikoi välipalalla maitoa kaakaoksi ja oli mielissään, kun taikasanat toimivat ja maito suklaistui!
  • 9-vuotias poika oli autolla isänsä kanssa liikenteessä. Oli torkahtanut hetkeksi. Havahduttuaan hereille, totesi isälleen: "Mä otin vaan pienet aivolevarit."

 

Viime viikon kevennetyt voit käydä kurkkamassa täältä! Oikein kivaa viikonloppua :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Olen Leena, ihan tavallinen äiti ja vaimo. Perheeni muodostavat Isäihminen sekä 2013 syntynyt tytär Sesse ja 2015 syntynyt Poika. En yleensä seuraa trendejä, mutta olen innoissani siitä, että tällä hetkellä tuntuu pinnalla olevan epätäydellisyys, minimalistisuus, vastuullisuus, ekologisuus ja hidastaminen! 

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram