Pitkäperjantain tähtihetket tulevat tässä! Mukanani ovat Kun minusta tuli äiti, Heinähattu, Colour Outside the Lines ja Älyllistä äitiyttä <3 Hauskaa pääsiäistä kaikille ;)

Uusia pääsiäistermejä

Meillä 5v ei osaa sanoa K-kirjainta ja kertoi haluavansa pääsiäisenä Tinder-munia!

Kohta-viisveellä on vielä kasvikunnassa vähän opeteltavaa: "Hei tuolla on pajunkissapensas!"

Taaperoiden suusta

Puhumista opetteleva taaperoni murjaisi bussista pois jäädessämme ensi kertaa yhden näppärän sanan. Osoitti vielä sormella melko suurikokoista miestä ja karjaisi: "Äijä!"

Vuoden ikäinen tyttäreni oli nähnyt isokokoisen henkilön, jolla oli ollut yllään mustavalkoiset vaatteet. Katsellut siinä hetken ja todennut että - Panda! 

Tyttäreni oli 2-vuotiaana kova matkimaan käyttämiäni lausahduksia. Kerran häntä toruessani jostain, vastasi että - Opeta toi titiseminen! (Lopeta toi kitiseminen!)

Uraohjausta ja päivän pelastus

9-vuotiaani antoi minulle ammatinvalinnan ohjausta: "Sun kannattais alkaa tekeen nuorisotyötä. Ku sä oot aina niiden juoppojen ja mummujen kans, sulla tulee ryppyjä ja vanhenet nopeesti. Nuorten kans saisit nauraa!"

Oltiin kävelyllä. Työnsin taaperon rattaat suojatielle. Olikin pakko perääntyä, kun kaukaa tuli mersu hyvää vauhtia. Ettei jäädä alle. Juuri ennen meitä, autoilija jarruttikin kiivaasti ja päästi meidät tien yli. 9-vuotias: "Näytti siltä, kuin se ois ihastunu suhun, ku se jarrutti yhtäkkiä niin kovaa." Oih! Päiväni oli pelastettu..."

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Olen Leena, ihan tavallinen äiti ja vaimo. Perheeni muodostavat Isäihminen sekä 2013 syntynyt tytär Sesse ja 2015 syntynyt Poika. En yleensä seuraa trendejä, mutta olen innoissani siitä, että tällä hetkellä tuntuu pinnalla olevan epätäydellisyys, minimalistisuus, vastuullisuus, ekologisuus ja hidastaminen! 

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram