Meidän keittiössämme istuu vanhalla lypsyjakkaralla meikattu mies.

Kulmakarvat ovat siististi ojennuksessa ja silmäluomissa kimmeltää kullanvärinen luomiväri. Meikkisivellin pöllyttää pienellä liikkeellä miehen kasvoille puuteria ja iloinen tunnelma täyttää keittiön. NeitiNro2 on saanut meikattavakseen talon ainoan miehen (mikäli tuota kiveksensä ajat sitten menettänyttä uroskoiraamme ei lasketa mukaan). Havaintoni mukaan tämä hetkellinen meikattavana oleminen ei ole suinkaan kutistanut IsäntäMiehen kiveksiä, vaan täysin päinvastoin. Miehen teko vaatii rohkeutta ja luottoa siihen ettei miehisyys kutistu meikkisiveltimen alle.

Mielestäni mies, joka luottaa itsensä teinitytön meikattavaksi on mies isolla M-kirjaimella. Teinitytöt eivät nimittäin tavakseen meikkaile miehiä. Meikkaaminenhan on teinitytöille lähes pyhä tapahtuma. Se että teinityttö omasta vapaasta halustaan meikkaa muuta kun oman sukupuolensa ja ikäryhmänsä edustajaa, on yhtä todennäköistä on kuin se, että motoristimiesten saunailtaan kutsuttaisiin kylän Martat pitämään Tupperwaren kutsuja - that's never happen!!

Kuitenkin juuri nyt, keittiössämme puuteripölyn keskellä istuu mies, joka antaa tietämättään teinitytölle enemmän kuin aikaansa ja omat kasvonsa. Tämä sukupuolisuuden normeja rikkova tapahtuma on nimittäin paljon enemmän kuin pelkkä meikkaushetki. Se on jaettua aikaa. Se jos mikä on jotain todella arvokasta. Hetki joka on vain näiden kahden. Voi kunpa tekin näkisitte ne ilmeet jotka ovat näiden kahden kasvoilla kun meikki on viimein valmis. Se on jotain tyystin ainutlaatuista. Ne ilmeet kertovat jaetusta ajasta ja muiston syntymisestä. Muiston jolle voi vielä naurahtaa vuosienkin jälkeen.

Keittiössämme puuteripölyn keskellä istuu mies joka on siis mies isolla M-kirjaimella. Mies joka ei pelkää miehisyytensä katoavan teinitytön meikkipussin sisällön, meikkivoiteen tai huulipunan alle -päinvastoin. Tästä syystä arvostan miestä joka hyppää tuntemattomaan ja antaa teinitytölle luvan riisua miehisyydestään hetkeksi pois pienen palasen.

Koska mies joka testaa pelkäämättä miehisyyttään teinitytön pinkin huulipunan alla on sankari.

Rohkea ja pirun hyvän näköinen -jopa täysin meikattuna.

 

Ps. Käy kurkkaamassa Facebook ja Instagram tilini. Saa tykätä ja seurata -pitäisin siitä paljon. <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tässä blogiaan pitää 38-vuotias suurperheen (5+2) äiti. Tunnen paljon asioita sydämelläni ja jäsennän ajatuksiani kirjoittamalla ne tänne kaikkien luettaviksi. Kirjoitan suurperheen arjesta, elämänmakuisista asioista ja sen mukanaan tuomista fiiiksistä. Annetaan elämän maistua. Sen kaikissa väreissä.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram